Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הסאב של קיקר סי12,

ולפי הנתונים שלו על הנייר, הוא ניראה(ונשמע) דיי חלש ביחס לאחרים.

הוא באמת כזה?

פורסם

תאמין לי שהקיקר לא כזה חלש, והוא די "נותן בראש" למרות שהוא רק "150 RMS"

הנתונים של הלאנזר הזה מופרכים , לא הייתי מסתמך עליהם.

וחוץ מזה, הלאנזר יקר מהקיקר ב100 ש"ח פלוס מינוס, ומבחינת איכות אתה לא יכול להשוות בינו לבין הקיקר.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אני שמח לראות שחזרת לכתוב שטויות ניב.

1. הלאנזר ה"מסכן" הזה קיבל 400ת 500, וגם 600 וואט ממני ומאחרים, כה יעיד גם אדי, אביחי ועוד.

אם בכלל - הוא יותר חזק ממה שמוצהר.

פשוט אתה מנסה לרכב על הגל הזה של "לאנזר חברה לא איי יא יאיי" אבל לפחות תדייק בדברים ומה שאתה לא מכיר, לא לגעת.

2. ה"איכות" של ה C12

ובכן, זה לא סאב HI END, הוא בסך הכל מעט יותר מרוסן בהשוואה לסאבים המקבילים במחיר, מה שהופך אותו למעט יותר

מוסיקלי ותו לא.

יופי.

פורסם

שטויות? אני שמעתי את הסאב הזה של לאנזר , לפי ההתרשמות שלי - סאב לא מדויק בשיט, ומרוח כמו גבינה לבנה.

הקיקר נותן איכות ודיוק , להבדיל מהלאנזר שנשמע כמו סאב סיני זול.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אתה יודע לומר באיזו תיבה שמעת?

כי כמו שאתה כותב, זה נשמע כאילו בדקת אותו בכל קונפיגורציה אפשרית.

בדקתי אותו ב 2 תיבות אטומות שונות ו 2 פתוחות שונות, תתפלא עד כמה היית מתרשם ממנו לטובה.

אם אתה מתיימר להבין משהו בסאבים, תבדוק את ההענות של שניהם בתוכנה ואז תבין.

למחיר שלו אז - הוא היה הסאב.

כך או כך, אין מה להשוות בין השניים.

אבל אם אתה חושב שהוא כזה גרוע, כנראה שזה מה שגורם לך לשבח כ"כ את ה C12 הבינוני כ"כ.

ושלא יהיו אי הבנות, הייתי בוחר את ה C12 בכל רגע נתון על פניו, אבל זה משום שהעוצמה לא כזו חשובה לי.

פורסם

מבחינת העוצמה אני מסכים עם גל, הלנזר מאוד חזק! יצא לי לשמוע אותו למשך כמה דקות והוא ממש חזק!

ורוב הסיכוי שההבדל הכל כך גדול בין הסי12 שכולם מכירים כל כך טוב לבין הלנזר הזה (שאישית אני לא אוהב מוצרים של לנזר).

הוא שכולם משקיעים בתיבות מחושבות לסי12 ומוציאים ממנו את המיטב ואז כולם שומעים אחד אצל השני כמה "טוב" הוא נשמע אבל במקרה של הלנזר בגלל שהוא "לנזר" תוקעים אותו באיזו תיבת סיבית אוניברסלית ואז מתפלאים למה הוא נמרח וכאלה.

כל אחד וההעדפות האישיות שלו, לי הסי12 מספיק מבחינת העוצמה עד השמיים.. לכמה חברים שלי השאיפה לשים לפחות 4 כאלה כדי להיות מבסוטים ואז הלנזר היה לוקח שובה את ליבם כנראה.

פורסם

האמת שהעוצמה ממש חשובה לי, אבל זה דיי מגעיל כששומעים שיר והבאסים נמרחים כמו רמקולים ב20 שקל.

לא יצא לי לשמוע מערכות וכאלה, ככה שאני לא יודע מה זה בשבילכם "מספיק לי" או "מפרק דלתות" וכאלה.

אני לא יודע על איזה עוצמות אתם מדברים

פורסם

אני חושב שקיבלת תשובות מספקות.

רצית לדעת מה אנחנו אומרים בעניין - קיבלת.

תורך להחליט.

רק בגלל זה אני תמיד ממליץ ללכת ולשמוע במקום להקשיב לקשקושים שלנו כאן.

בכל מקרה, בחירה שלך.

• תוכן חדש...