Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חובבי הטבע , התגודדו :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
או קיי סחנה (99%) וקלעת נמרוד זיהינו .

סחנה? לא נראה לי כמו הסחנה.

יותר כמו הבניאס.. (שים לב למקדש החפור בסלע).

אבל באמת אחלה תמונות! מדהים.

יש מצב לקבל ברזולוציה קצת יותר גבוהה לרקע?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
סחנה? לא נראה לי כמו הסחנה.

יותר כמו הבניאס.. (שים לב למקדש החפור בסלע).

אבל באמת אחלה תמונות! מדהים.

יש מצב לקבל ברזולוציה קצת יותר גבוהה לרקע?

יכול להיות שאני טועה (מסתבר שמי שלא ממשיך לטייל שוכח...)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אחלה תמונות, סחתיין!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מחכה לתשובות לשאלות של החבר'ה פה.

קצת הסבר על איך התמונות צולמו, מה עשית בפוטושופ?

וEXIF כמובן.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

דבר ראשון תודה רבה על שלל התגובות , עשיתם לי את היום :)

שאלות ותשובות :

איזו מצלמה? Nikon D70.

איזו עדשה? ברוב הצילומים Sigma 10-20.

חוץ מהראשונה והשישית שצולמו בNikkor 18-70.

מיקום? הבניאס וסביבתו.

נחלים בבניאס , השאר ממש ליד , בסביבת המקום.

בקשר לויקיפדיה , אעדיף שלא.

אני מעדיף לשמור את זכויות היוצרים לעצמי :)

למרות שאשמח לפירוט על זה בה"פ.

הEXIF דיי אבוד , בוצע שימוש בטכניקת HDR כפי שאמרו , והתוכנה שמשלבת את התמונות , דיי גונבת את הEXIF

עמכם הסליחה :)

הבן אדם שיושב , זאת בעצם נקבה ולא זכר :lol:

בקשר לעריכה , כמובן שהתמונות עברו עריכה.

אני תמיד אוהב להשתמש במטאפורת היהלום..

יהלום טבעי שווה הרבה , אבל לאחר ליטוש הוא שווה פי כמה.

התמונה המקורית , נראית טוב.

לאחר העריכה (בהתאם והעורך יודע מה הוא עושה כמובן) היא שווה הרבה יותר.

סתם בשביל הכיף תראו את התמונה הראשונה , ללא עריכת פוטושופ או HDR בכלל , בדיוק כפי שיצאה מהמצלמה.

orgoj2.jpg

שחר.

פורסם

סתם בשביל הכיף תראו את התמונה הראשונה , ללא עריכת פוטושופ או HDR בכלל , בדיוק כפי שיצאה מהמצלמה.

לטעמי דווקא יש משהו באווירה האפלולית שיש בתמונה המקורית, אווירה שאבדה עקב העריכה.. אבל שתיהן טובות מאוד.

exif לתמונה המקורית יש במקרה?

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
לטעמי דווקא יש משהו באווירה האפלולית שיש בתמונה המקורית, אווירה שאבדה עקב העריכה.. אבל שתיהן טובות מאוד.

exif לתמונה המקורית יש במקרה?

עמוס

לדעתי האישית התמונה המקורית לא שווה יותר מאשר "תמונה עם פוטנציאל" .. העריכה ממצה את הפוטנציאל בצורה טובה מאוד לדעתי.

בקשר לEXIF , בתמונה המקורית שהעלתי , קיים EXIF מהסיבה שהיא איננה ערוכה.

אתה מוזמן לבדוק :)

שחר.

פורסם
מחכה לתשובות לשאלות של החבר'ה פה.

קצת הסבר על איך התמונות צולמו, מה עשית בפוטושופ?

וEXIF כמובן.

אני לא מתיימר להבין בצילום.

אבל אחרי קצת משחק עם תוכנת הפוטושופ (תוכנה שמגיעה עם מדפסת של HP), הבנתי שההבדל בין תמונה חסרת חיים לאחת עם כן מתבטאת בעבודה מעוטה.

אם ככה זה יוצא מהמצלמה

zimcl7.jpg

אז אחרי קצת שיחוק בפוטושופ, שבמקרה של התמונות הזאת אני מוסיף הרבה contrst, קצת saturation, חדות מעט שלילית ואולי brightness זאת התוצאה.

ziaj1.jpg

ההבדל ניכר.

עם קצת שיחוק באפשרויות הללו ניתן להוציא אופציות שונות, מגוונות ויפות (בהרבה מהמקור).

פורסם

מה כ"כ מעניין ב-EXIF?

סוג המצלמה/פוקוס/חשיפה או שיש עוד מידע שלא מוצג באופציה של WINDOWS?

XENON - יש לך תוכנת פוטושופ "מסורסת" שקיבלת עם המדפסת או שזו תוכנה אחרת?

ואם זו PS, מה השם שלה?

פורסם

תוכנה עריכה בסיסית ופשוטה להבנה שקיבלתי עם המדפסת.

פוטושופ זה לא, לא הייתי צריך לקרוא לה כך (זה נאמר מתוך הרגל, נהיה סלנג. זה כמו שאנו קוראים לסלולרי פלאפון).

קוראים לתוכנה hp image zone.

HP.JPG

פורסם

עריכה בסיסית למתחילים אפשר לבצע עם Picasa של Google , מניסיון גם חסרי יכולת גמורים הוציאו תוצאות לא רעות בכלל ( וזה אפילו חינמי :) ) .

פורסם
אני לא מתיימר להבין בצילום.

אבל אחרי קצת משחק עם תוכנת הפוטושופ (תוכנה שמגיעה עם מדפסת של HP), הבנתי שההבדל בין תמונה חסרת חיים לאחת עם כן מתבטאת בעבודה מעוטה.

אם ככה זה יוצא מהמצלמה

zimcl7.jpg

אז אחרי קצת שיחוק בפוטושופ, שבמקרה של התמונות הזאת אני מוסיף הרבה contrst, קצת saturation, חדות מעט שלילית ואולי brightness זאת התוצאה.

ziaj1.jpg

ההבדל ניכר.

עם קצת שיחוק באפשרויות הללו ניתן להוציא אופציות שונות, מגוונות ויפות (בהרבה מהמקור).

לדעתי האישית הרסת לגמרי את התמונה.

נכון , ההבדל ניכר אך לרעה.

מצלמות כמו שלך מכוונות לDirect Print , משמע מיועדות עבור אנשים שידפיסו את התמונות כמו שהן ללא עריכה.

התמונה המקורית לא ממש זקוקה לעריכה , כי המצלמה כבר חיזקה צבעים , ניגודית וכו'...

בעוד שהמצלמות היותר מקצועיות משאירות את זה לבחירת המשתמש.

אני מעדיף לערוך בעצמי , בטעם שלי , בפוטושופ , מאשר שהתוכנה תערוך לי את התמונה ותוריד לי את הטווח הדינאמי.

שחר.

• תוכן חדש...