Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול בערב החניתי את רחבי במתחם הנאפיס באזור התעשיה הישן (מזרחי) של ראשון לציון, אני בטוח שחלק לא קטן ממכם מכיר את המקום.

בכל מקרה, ב12 ומשהו עזבתי את הרכב, וכאשר חזרתי אליו בסביבות ה2:30 היה עליו דו"ח חניה בסך 100 שקלים.

העניין הוא כזה: העבירה המצויינת בדו"ח היא כדלקמן:

"העמדת/ החניית רכבך הנ"ל בצד רכב אחר העמד או חונה בצד של הרחוב, סעיף: 12 מס"ד: 027 (לא יודע מה זה)".

עד כאן הכל טוב ויפה, אתם בטח אומרים לעצמכם מה הוא רוצה? עשה חנייה כפולה המניאק. אז זהו, שלא!

מצורפת תמונה, אני הרכב הכחול, החצים על הרכבים הם אלו שאני זוכר את כיוון חנייתם, הרחוב שעולה משמאל לנאפיס זהו רחוב ברשבסקי, אם מישהו עדיין לא מבין על מה מדובר - תגידו וארחיב.

התמונה:

bahze1.jpg

הצעד הבא שלי הוא לצלם את המקום בעזרת מצלמת פילם, לפתח את התמונות, ולשלוח אותן בצירוף הערעור שלי לעיריית ראשון-לציון.

אני מבקש את דעתכם, האם הצדק עמי?

תודה רבה מראש, דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני רק יכול לציין כך: אף פעם לא הבנתי את סדרי התנועה בחלק הזה של הרחוב.

אם אינני טועה, ה"חנייה" שבה חנית (ואחרים), עושה רושם שנוצרה מתוך הנחה כי אפשר לחנות שם ואיינה מסומנת כחנייה.

מצד שני, מאז שאני זוכר את המקום, חונים שם ולא ראיתי גם איסור חנייה.

פורסם

האיזור בו העמדת את רכבך(זו לא חניה ולכן זו העמדת רכב) הוא אמצע רחוב דו-סיטרי ובכך גרמת להפרעה לתנועה.

עצם העמדת רכבים כפי שתארת יוצר "כאילו" שני מסלולים חד-סיטריים, אך בפועל נוצרים שני נתיבים דו-סיטריים כאשר רק רכב אחד יכול לעבור בו.

נכון שבקר,צהריים וערב, כשהאזור עמוס, רכבים רבים חונים שם אך אין זה נותן לכך לגיטימציה.

הדו"ח תיקני לחלוטין.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עמית - המעבר התחתון היה דו סיטרי ומכוניות עברו בו אחת ליד השניה כמעט בלי שום בעיה, בנוסף היה מעבר שני מהצד השני, לא שאלתי האם מותר לי או אסור לי לחנות שם, שאלתי האם מה שעשיתי נקרא:"העמדת/ החניית רכבך הנ"ל בצד רכב אחר העומד או חונה בצד של הרחוב, סעיף: 12 מס"ד: 027".

בשלב זה כולכם חושבים - הנה עוד אחד שמנסה לצאת מהדו"ח על פרט טכני - אולי אתם צודקים, אבל(!), באיזור יש מצוקת חניה נוראית (!!!), והדרך בה חנו עשרת הרכבים שחנו שם (+-) לא הפריעה לתנועה כמעט בשום אופן, יודעים מה? זה הפריע לערסים עם עונדות לטוס באיזור הומה הולכי רגל.

במצב אחר הייתי משלם ושותק, אבל השיטה שבה עיריית רשל"צ בחרה להתמודד עם המחסור בחניה חורה לי.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

דו"ח מעירייה ביום שישי בערב? זה חדש לי...

אני מכיר את האזור, ובהחלט יש שם מצוקת חניה בלילות. אני בדרך כלל חונה בחניון שבקצה השני של רחוב ברשבסקי (ליד הפלאנט-באולינג) והולך קצת ברגל. לא מתים מזה.

לעניות דעתי בהחלט יש כאן בעיה עם הגדרת העבירה. לא יודע אם זה מספיק כדי לבטל דו"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
עמית - המעבר התחתון היה דו סיטרי ומכוניות עברו בו אחת ליד השניה כמעט בלי שום בעיה, בנוסף היה מעבר שני מהצד השני, לא שאלתי האם מותר לי או אסור לי לחנות שם, שאלתי האם מה שעשיתי נקרא:"העמדת/ החניית רכבך הנ"ל בצד רכב אחר העומד או חונה בצד של הרחוב, סעיף: 12 מס"ד: 027".

בשלב זה כולכם חושבים - הנה עוד אחד שמנסה לצאת מהדו"ח על פרט טכני - אולי אתם צודקים, אבל(!), באיזור יש מצוקת חניה נוראית (!!!), והדרך בה חנו עשרת הרכבים שחנו שם (+-) לא הפריעה לתנועה כמעט בשום אופן, יודעים מה? זה הפריע לערסים עם עונדות לטוס באיזור הומה הולכי רגל.

במצב אחר הייתי משלם ושותק, אבל השיטה שבה עיריית רשל"צ בחרה להתמודד עם המחסור בחניה חורה לי.

לא עדיף לשלם 10 שקל ולהכנס לחניון שממש אבל ממש 3 מטר ממקום החניה שלך ולחסוך את כל הבעיות האלו?

אני עובד באיזור שם והתנועה "הורגת אותי" למזלי אני חונה בחניון בחינם (ולא משנה מה הסיבה לכך), דרך אגב לא פעם ולא פעמים שהמשטרה עושה במקום שחנית פשיטה ומביאה דוחות לקבוצת המכוניות החונות שם.

לגבי הנושא שלך, לא ממש הבנתי מה פשר ניסוח הדו"ח, אם זה דו"ח של השיטור העירוני, כדאי שתפנה אליהם ברחוב ירושלים 2 ראשל"צ קומה ראשונה או שניה אם אינני טועה תביא איתך את הסקיצה שציירת ועד או צילום שהיה איתך מאותו אירוע, הם בדרך כלל מבררים עם אותו שוטר שהביא את הדו"ח ואחר כך תוכל להגיש עירעור במקום.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

דני,אתמול שראיתי אותך,חבל שלא אמרת לי על בעיית החניה.:roll:

אני עבדתי בחניון הסקורס שממול בדיוק .מדיי פעם היו מגיעים שוטרים ונותנים דוחות לחונים שם,ובצדק!

כמות התאונות שנגרמות שם בעקבות ה''חניות'' היא לא יאומנת.

בערב עמוס (כמו שישי) הייתי סופר לפחות 5 תאונות, רובם פגע וברח.

פורסם

באיזור יש מצוקת חניה נוראית (!!!),

במרחק 5 דקות הליכה משם (ממול הטרבין) ישנו חניון שלפחות בשעות הלילה העמוסות הוא בחינם תמיד, אם עצלנות נחשבת אצלך מצוקת חניה , אז הרי שהדוח מוצדק.(במקרה ולא ראית אותו אז הנה לך להבא).

פורסם

אני ממש לא בנאדם עצלן, מה שכן - אם הייה לי שמץ כלשהו של מושג, לא הייתי חונה שם!

את החניון ליד הטרבין אני לא מכיר, וחניונים בתשלום זה משהו שאני סולד ממנו, יש לי את הסיבות שלי.

אם הייתם רואים כמה התאמצתי בשביל לדחוף את הרכב למקום שהתאים יותר ל106 ולא לאלמרה :D

בכל מקרה, הדו"ח הוא של החברה לביטחון של עיריית ראשון, לאן אני צריך ללכת עם תמונות וסרטוטים?

אני הולך לנסות את מזלי, כן כן - לא לא. חייב לציין שלא הפרעתי לתנועה ועמדתי שם 10 דקות ובדקתי את זה.

בקשר לחניון שליד הטרבין, אשמח להסבר בה"פ :), ולירון - אם הייתי יודע שיש בעיה לא הייתי חונה שם, עשיתי את זה בתום לב, יכולתי גם לחנות במקום אחר, פשוט המקום קרץ לי עקב קרבתו למקום הבילוי שאליו רציתי להגיע (ברח' ברשבסקי), להבא אדע, ובקשר לתאונות, אני לא חושב שהן נגרמות עקב מצוקת חנייה, אלא עקב נהגים במצוקת פוזה, אין שום סיבה לנסוע שם יותר מ10 קמ"ש ובמהירות כזאת לא עושים תאונות!

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אף פעם לא הבנתי איך מחנים שם.. הכל בלגאן.

אני אישית ניכנס לחניון בדיוק מול הנאפיס, של הסקורס והפיאמו, עשרה שקלים, בסופי שבוע אם אני לא טועה לוקחים 15 אבל בכל זאת זה שווה במקום לקבל דו"ח.

לא ידעתי שמחלקים דוחות גם בשבתות והדבר המוזר ביותר שכשהייתי מחנה שם באמצע הכביש אף פעם לא קיבלתי דו"ח ואף פעם לא ראיתי שמישהו קיבל..

פורסם

דני, שראיתי אותך באותו יום שישי בנאפיס חניתי באותה השורה שלך ובין המכוניות שלנו הפרידה יונדאי גטס כסופה.

גם אני קיבלתי דוח על סך 100 שקלים, ואין לי מושג למה, חניתי כשורה.

כמובן שישר שלפתי תמצלמה וצילמתי את החניה מכל הזוויות.

מה אפשר לעשות במצב כזה? ללכת לערער ?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

ניב אני חניתי בין לאנסר ישנה ליונדאי גדולה כלשהיא (סונטה\אלנטרה... אותו חרא מבחינתי), בכל מקרה, אם צילמת - זה טוב, אולי נוכל ללכת ולהתלונן ביחד. אני מתכוון לערער על העבירה המצויינת בדו"ח שכן היא אינה מייצגת את המציאות.

האם יש כאן מישהו שיצא לו לערער על עבירת חניה ברשל"צ? לאן צריך לפנות ולמה לצפות?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ניב אני חניתי בין לאנסר ישנה ליונדאי גדולה כלשהיא (סונטה\אלנטרה... אותו חרא מבחינתי), בכל מקרה, אם צילמת - זה טוב, אולי נוכל ללכת ולהתלונן ביחד. אני מתכוון לערער על העבירה המצויינת בדו"ח שכן היא אינה מייצגת את המציאות.

האם יש כאן מישהו שיצא לו לערער על עבירת חניה ברשל"צ? לאן צריך לפנות ולמה לצפות?

רשמתי לך בהודעה למעלה, כנראה לא שמת לב.

לגבי הנושא שלך, לא ממש הבנתי מה פשר ניסוח הדו"ח, אם זה דו"ח של השיטור העירוני, כדאי שתפנה אליהם ברחוב ירושלים 2 ראשל"צ קומה ראשונה או שניה אם אינני טועה תביא איתך את הסקיצה שציירת ועד כולשהו או צילום שהיה איתך מאותו אירוע, הם בדרך כלל מבררים עם אותו שוטר שהביא את הדו"ח ואחר כך תוכל להגיש עירעור במקום.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

צודק, טעות שלי ותודה רבה!

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כמדומני על דוחות של עירית ראשל"צ ניתן להגיש ערר בפיקוח העירוני אשר יושב בבניין הפאוור סנטר(ליד פלאפון), סוף רח' שמוטקין, א.ת. הישן, ולא ברח' ירושלים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...