Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תנסה להוריד את הדבק בשום אמצעי !! אתה תגרום ליותר נזק מאשר המצב העכשויי, תא הכפפות מצופה בחומר עדין מאוד שעלול להיפגע מכול ממיס/סולבנט.

מרק, במהלך ניקוי השבוע השתמשתי בסבון כלים, וירדה לי השכבת הגנה מהידית של ההילוכים.

ניתן לשחזר אותה איכשהוא?

פורסם

קניתי בטמבור חומר ממיס דבק מגע עבד יופי שפשתי עם סקוץ וזה ירד. תודה לכולם שבת שלום.

פורסם

בילבלת אותי :| בהתחלה כתבת שהדבק שהשתמשת איתו הוא דבק מהיר (3 שניות) וקנית חומר להסרת דבק מגע שלא מסיר דבק מהיר.

במידה וזה היה באמת דבק מהיר היו נשארים סימנים על תא הכפפות.

דבק מהיר מכיל חומרים ממיסים ורעילים לכול חומר ברכב, אני משתמש עם דבק מהיר להדבקת חלקים על מעגלים מודפסים שעשויים מ-FR4 מפיברגלס+אפוקסי שעמיד בטמפ' גבוהות מאוד, לאחר הסרה של הדבק בעזרת אציטון נשארים סימנים על המעגל.

מסקנה:

אצלך הדבק לא היה דבק מהיר במידה ולא נשארו סימנים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אז לא יודע השתמשתי בדבק 3 שניות והסרתי אותו בעזרת חומר שממיס את הדבק (לא הייתי צריך לכתוב דבק מגע חשבתי שזה אותו הדבר). הסימנים היחידים שיש זה מהשריטות שעשיתי שניסיתי להוריד את זה בחוזקה ולא בחוכמה (וגם הם לא ממש בולטים).

אני יודע שבוודאות ביקשתי מהמוכר מסיר דבק 3 שניות שזה מין סוג של שמן כזה

זה נקרא "מסיר דבק" loctite glue remover

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שאלה:

יש לי חוט סיליקון שהלבשתי עליו חרוזים והדבקתי עם דבק 3 שניות סופר גלו

החוט סיליקון ניקרע לי

איך אני יכול להמיס את הדבק ואת החוט סיליקון כדי להציל את החרוזים???

בתודה מראש

פורסם

תנסה להעזר בספריי סיליקון איכותי, תוך השריה של הסיליקון על הדבק לזמן מה (בעל תכונות דומות ל-WD40, אך ללא שמן..)

בעקרון, החומר הוא אנטי דבק ומים.

בהצלחה..

הערה: בדוק את עמידות החומר במקום מוסתר..

• תוכן חדש...