Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אפשרי לחבר 6 קטודות(נאונים קטנים המיועדים במקור למחשב)-צורכות 4W ועובדות על 12V-פנימיות בסלון הרכב למצת או שאני חייב לחבר אותם ישירות למצבר?

פורסם

שלום לחבר,

שקע המצית ברוב הרכבים יכול לספק הספק של עד 120W כלומר כ-10 אמפר.

פיוז ההגנה בשקע המצית הוא בדרך כלל 20 אמפר או 15 אמפר כך שאין לך בעיה לצרוך משקע המצית 10 אמפר.

אבל מחוסר היכרות עם הרכב שלך והקומבינות שעשו החשמלאים ברכב (אולי) אני ממליץ לך לבדוק לפני חיבור הלדים האם הפיוז תקין ולא מחוברים צרכניים נוספים לשקע וגם החיווט תקין והבידוד.

יש לך שתי אפשרויות חיבור הלדים בטור או במקביל (תוסיף בבקשה דף נתונים של הלדים/ניאונים), חיבור הניאונים בטור יגרום לצריכה של כ-0.3 אמפר וזה תקין.

חיבור במקביל יגרום לצריכה של 2 אמפר וגם זה תקין.

אין צורך לחבר פיוז נוסף כי כבר קיים פיוז בשקע המצית.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני רוצה לחבר אותם בנפרד עם מפסק לכל אחת מהמנורות...בהנחה שצריכת המנורות היא 4W כל אחת..מההמקסימום מבחינת מספר המנורות שאוכל לחבר למצת?

פורסם

P=U X I

P=הספק בוואטים

I =זרם באמפרים

U=מתח בוולטים

הספק מכסימלי שניתן לצרוך מהמקור (שקע המצית) הינו 120W כול נורה צורכת כ-0.33 אמפר והמתח 12 וולט מכאן נובע שתוכל לחבר כ-30 מנורות.

כמובן שיש צורך לקחת מקדם ביטחון ולא לחבר 30 מנורות.

לפני שאתה מתחיל בעבודה אני רוצה לראות את דף הנתונים של המנורה כמו כן שים לב מנורה של 4W פולטת חום ולכן יש לבדוק עמידות החומרים סביבה.

איזה כייף לי :)

פורסם

http://www.thermaltake.com/product/Accessory/CaseMods/perfectlight_dual/perfectlight_dual.asp

זה הקישור למידע שניתן מהיצרן לגבי הנורה..

יש לציין שאני קניתי את הדגם שכולל קטודה יחידה ולא כפולה כך שצריכת החשמל לכל יחידתך תאורה תהיה נמוכה יותר..מסתבר שהדגם בעל היציאה הכפולה צורך 3 וואט כך שהדגם בעל היציאה הבודדת ייצרוך פחות..:)

• תוכן חדש...