Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנושא הזה מורכב מדי מכדי לדון בו באופן מספיק מעמיק כאן, אבל באופן כללי אין קשר מובהק בין מבנה הרקמות הרכות בצוואר לסיכויי ההפגעות. מעבר לזה, ישנם סוגים רבים של פגיעות צוואר טראומטיות, ולכל סוג יש מנגנון הווצרות אחר.

פגיעת "צליפת שוט" היא לא פגיעה מבנית ברורה. למרות מחקרים רבים שנעשו בנושא, לא הצליחו להגיע להסכמה גורפת מה בדיוק סיבת הכאבים, אבל זו תמיד פגיעה שפירה, שחולפת מאליה עם הזמן. כאבים שלא חולפים תוך פרק זמן קצר יחסית מעידים על פגיעה אחרת שפוספסה (במקרים חריגים) או הפרעות נפשיות כאלה ואחרות שגורמות לתלונות המתמשכות. לא צריך גם לשכוח את הענין הכספי - ההחלמה תמיד טובה יותר אחרי שמקבלים צ'ק מחברת הביטוח :wink:

נמרוד

פורסם

אפרופו משענת ראש וכיוונה, עדיין לא הבנתי איך אני אמור לכוון אותה טוב.

אני אדם גבוה (1.9) נוהג ברכב בורה שנת 2000. לפי ההגיון שלי הראש במקרה של הישענות אחורה אמור להיכנס לתוך הבקע של המשענת, אבל למרות שאני מכוון את המשענת למצב הכי גבוה (לפני שהיא יוצאת לגמרי) אני עדיין לא נמצא במצב שנראה לי הגיוני. אמצע הראש שלי מכוון לחלק העליון של המשענת, דבר שלא נראה לי טוב במיוחד.

רעיונות? אולי לא כך אמורים לכוון את המשענת?

מצורפת תמונה של משענת דומה, הראש שלי נמצא במקביל לחלק הכי עליון של המשענת, זה אמור להיות ככה?

02.vw.beetle-s.int2.175.jpg

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

• תוכן חדש...