Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,ושבוע טוב..

ברצנוי לשאול מס' שאלות.

לאבי יש FORD CONNECT מודל 05 והיא עומדת לעבור את סכום ה100K,עד עכשיו הרכב היה מטופל בחברה אך עכשיו אני רוצה לטפל במקום אחר גם מאוד מאוד איכותי ושאני יביא לו את החומרים (שמנים,פילטרים,פלאגים וכו')..עכשיו רציתי המלצה לגבי שמן שיתאים לרכב הזה והאם סינטטי מלא יתאים ואם כן אם של חברת LM הסגול או פשוט חצי-סינטטי של אותה החברה(יש לי על מוצרי הLM מחירים טובים מאוד)..לגבי שמן ברקס מה מומלץ והאם המקורי מהחברה מספיק טוב להחלפה..לגבי רפידות קדמיות(כידוע הרכב הנ"ל אוכל את הברקסים כיוון שיש לו כוח עצירה עצום חובה להחליף רפידות לפי נתוני החברה כל 15K)ובכללי מה כדאי לשים לרכב וממה כדאי להימנע..פלאגים אני ישאר על מקורי..פשוט רוצה להחליף שמנים,פילטרים,ומה מומלץ ומה לא בכללי..תודה לעונים.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

לגבי הרכב הנ''ל: תחליפו לו חגורת טיימינג בחברה בלבד ב-125.000 ק''מ

השמן שמתאים הוא רק VALVOLINE DURABLEND FE 5W/30 או דלקול מוטורסינט 5W/30 שניהם חצי-סינטטיים בלבד, לשניהם יש מפרט FORD M2C913-A/B. שמן מנוע הייתי ממליץ להחליף כל 12-15 אלף ק''מ ברכב הנ''ל.

פילטר אויר ופילטר מזגן של פורד פוקוס, אפשר תחליפיים. נוזל בלמים DOT4 SUPER, פילטר סולר עדיף להחליף לעתיק תכופות יותר ממה שמבקשים בחברה. הייתי ממליץ על החלפה כל 25.000 ק''מ. פלאגים אין ברכב(דיזל), יש מצתי חימום, החלפתם הינם בעט הצורך בלבד. צלחות ורפידות עכשיו בחברה יותר זולות מבעבר, בהחלט במחיר סביר, הייתי ממליץ על מקוריים.

אם יש לך עוד שאלות בקשר לרכב - תשאל.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

הבנתי קודם כל תודה רבה על הייעוץ עכשיו איפה אפשרי להשיג אותם במחירים טובים ונמוכים???

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

פילטר שמן - רק מקורי, אפשר להשיג גם בחנויות חלפים. רק של MOTORCRAFT EFL 912 העלות בסביבות ה-60 ש''ח

פילטר אויר/מזגן - בכל חנות חלפים פילטר חלופי לפורד פוקוס

שמן מנוע - תשאל את אייל (טלפון בפרטי)

חגורת טיימינג - רק במורשה

ברקסים - מורשה (צלחות קד' 550 ש''ח, רפידות 240 ש''ח)

נוזל ברקסים - במורשה 34 ש''ח

עוד משהו? :wink:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...