Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם פרום יקר !

אני חייב שתעזרו לי ברעיוניות שלכם לגבי אירועים של "כמעט ונפגע" , למשל : הנהג נרדם על ההגה סטה שמאלה וכמעט פגע ברכב הנוסע מצידו השמאלי ...

הנושאים הנדרשים : צבא , חיילים כביש ורכבים ..

תודה מראש על עזרתכם !

מש"ק זרזור

פורסם

יש לשרשור הזה מטרה כלשהיא?

הנה אחד, מניסיון אישי: טיוטה היילקס עמוסה לענפה בציוד וחמישה חיילים נוסעת על כביש החוף במהירות 100 קמ"ש (לא להתלהב, זה היה בירידה שלפני התחנה בחדרה). בסוף העליה הרכב נשמע פיצוץ והנהג מאבד שליטה על הרכב, שמתחיל לשייט בין הנתיבים ללא שליטה. לאחר מלחמה קצרה מצליחים לייצב את הרכב, ומגלים ששני צמיגים אחוריים התפוצצו, כנראה עקב מילוי אוויר רשלני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דוגמא לאירועים שאני מחפש :

כמו בכל בוקר בעת ניקיון מחלקה , החייל _____ החליק בשירותים בעת מילוי מים בדלי , ההחלקה התרחשה מתוך אי זהירות ועמידה על רצפה מלאה מים ....

מש"ק זרזור

פורסם

בעת החלפת תושבת מנוע לסופה, שכחו לתמוך במנוע מלמטה. החייל שהיה מתחת לרכב כמעט נמחץ (הבוחן ראה את העניין והציל אותו).

מילוי שמן לא נכון בגיר של אביר - במקום להוריד אגן שמן גיר (לא היה פתח ניקוז) כדי לרוקן את השמן, עלה רעיון לדחוף לפתח המילוי צינור של לחץ אוויר ולקוות שהשמן אכן יצא מאותו מקום.

הקצין שלנו בחר לעשות זאת וחטף את כל השמן שיצא מאותו הפתח לתוך הפרצוף וכמעט לתוך העיניים.

נהג שלא לקח בחשבון שבאושקוש הוא יושב לפני הגלגלים לקח סיבוב לא נכון ועלה על פרונט של סופה כאשר הנהג שלה ישב בפנים (איכשהו רק הכנף נשברה).

אתה מוזמן לנפח את הסיפורים כרצונך.

ואם אתה מחפש עוד אירועי כמעט ונפגע, לך למחלקת החימוש שלך - אין שכל, אין דאגות.

• תוכן חדש...