Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, לאור זה שאין לך כרגע הכנסה קבועה, והבנק לא מוכן לתת לך הלוואה אין לך כ"כ מה לעשות במסגרת שלא תיצור לך בלאגאן אחרכך.

במידה ואתה בטוח שיהיה לך כסף ב 10 לחודש הבא, אני במקומך הייתי משאיל מחבר \ הורה \ קרוב משפחה אחר ומחזיר לו את הכסף בזמן.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז לדעתי תצטרך פשוט לבטל את מה שאתה צריך את הכסף בשבילו, או לדחות אותו ל 10 הבא מכיוון שלפנות לאיזה גורם מפוקפק שיתן לך "הלוואה" לא כדאי לך - ריבית עצומה, תצטרך להחזיר כמעט כפול ממה שלקחת בנוסף לעובדה שאם תאחר אפילו בכמה ימים לא זה לא יראה בעין יפה ויכאב בעיקר לך.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בן,השוק האפור לא ילווה לי כסף.

ותפסיקו לחיות מסרטים שאתם רואים.

אני לא תכננתי להלוות מהשוק האפור,חוץ מזה כמה הריבית יכולה כבר להיות גבוהה לסכום של 3K לחודש?!

פורסם
אתה לא יכול לתת צ'ק דחוי ? או להיכנס למינוס ?

בכ. אשראי ניתן לקבל 3000 ש"ח דיי בקלות , נסה בלאומי ודיסקונט

שניר אני בן 18.

קשה לי להאמין שאני אקבל.

פורסם

"חוץ מזה כמה הריבית יכולה כבר להיות גבוהה לסכום של 3K לחודש?!"

ככה זה מתחיל

יהיה לך ריבית מסויימת וכל יום שתאחר זה יהיה כמה אחוזים טובים, וגם אם לא תאחר לך תדע עם מי אתה מתעסק

פורסם

טוב מקסימום ואם אין לך שיקים שחזרו בעבר....... תוציא שיק על 3300 ש"ח עוד חודש מהיום תן לחבר שילך וינכה את השיק "יש חברות מכובדות וחוקיות לניכיון שיקים" ותקבל את הכסף במזומן.

רק תזכור:

שתתן למישהו אחר שינכה לך אותו (כי אם אתה תלך לא ינכו לך שיק עצמי).

ותדאג שהשיק יכוסה בזמן......(משכורת נכנסת ב 10 לחודש).

פורסם

פנה לאגודה להלוואות ללא ריבית בטלפון 025630248 וברר באילו תנאים הם מסכימים לתת לך הלוואה. לדעתי בכל מקרה תצטרך פנקס צ'קים. אין בעיה להוציא פנקס צ'קים בחשבון צעיר. פנקס צ'קים בהזמנה רגילה מגיע תוך 5 ימים - שבוע. הזמנה מיוחדת עולה יותר והפנקס מגיע למחרת או אחרי יומיים.

בשום פנים ואופן אל תיקח הלוואה מגורמים פרטיים שאתה לא מכיר.

בהצלחה.

פורסם
פנה לאגודה להלוואות ללא ריבית בטלפון 025630248 וברר באילו תנאים הם מסכימים לתת לך הלוואה. לדעתי בכל מקרה תצטרך פנקס צ'קים. אין בעיה להוציא פנקס צ'קים בחשבון צעיר. פנקס צ'קים בהזמנה רגילה מגיע תוך 5 ימים - שבוע. הזמנה מיוחדת עולה יותר והפנקס מגיע למחרת או אחרי יומיים.

בשום פנים ואופן אל תיקח הלוואה מגורמים פרטיים שאתה לא מכיר.

בהצלחה.

תודה.

אני לא יודע אם בבנק אוצר החייל יתנו פנקס צ'קים.

פורסם

תעבור בנק חביבי .. אני בפועלים עשיתי גם י"ג וגם י"ד ( תעשה גם י"ד ! "מתחיל מצווה אומרים לו גמור !" , מכיר את המשפט הזה ? איזה מקצוע אתה לומד ?) .

במכללה תבקש אישור שאתה לומד במכללה , לך איתו לבנק הפועלים ויתנו לך הלוואה מיוחדת לסטודנטים בתנאי שאתה עומד בקריטריונים .

הריבית של ההלוואה לסטודנטים היא כלום וכלום בפועלים ( ואני בדקתי את זה ) .

אם אומרים לך לא בגלל שאין לך טופסי משכורת :

תבקש אישור מהמעביד שלך שאתה עובד ותצא לך משכורת ראשונה (ושאתה ממשיך לעבוד) מוערכת בסכום X ולך עם שני האישורים האלו לבנק , תדבר יפה ונקווה לטוב .

בהצלחה (גם בהלוואה וגם בלימודים)

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

שניר ,

אם אני לא טועה אז בבנק שלי ( הפועלים , לא שאני מרוצה ממנו ) לחשבון צעיר/סטודנט/חייל , פנקס ראשון חינם-חינם אם זכרוני עוד איתי .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

מקסים, אתה ממשיך להגיד כל הזמן "אני בן 18 לא יתנו לי" ואתה לא מנסה אפילו.

מעל גיל 18 זה כבר בןאדם בוגר לכל הדעות.

יש מספיק בני 18 עם אשראי עדיף מאשר של אנשים בני 25-30-40..

אם הבנק שלך אומר לך כל הזמן לא - תעבור בנק.

אני הייתי גם במזרחי וגם בלאומי מאז שאני בן 16 ומעולם לא הייתה לי בעיה עם הבנק.

לא קרה שהייתי צריך משהו ואמרו לי "לא" או שינו תנאים כל פעם שעמדתי בתנאי הדרישה שלהם.

הבנק שלך כנראה לא רוצה אותך כלקוח.. תלך יום ראשון בבוקר, תכנס למנהל הסניף ותבקש לסגור את החשבון.

הוא ינסה לשכנע אותך להשאר ותסביר לו שכל מה שאתה מבקש מהבנק אומרים לך לא - ואתה לא רוצה להשאר בבנק כזה.

תסביר לו שאתה במשך חודשים מכניס משכורת באופן קבוע ובסה"כ צריך הלוואה לתקופה של פחות מחודש..

סביר להניח שהוא יאשר את זה כדי לא לאבד אותך כלקוח.

אם הוא לא יאשר את זה, תיגש ללאומי/דיסקונט/מזרחי-טפחות (אין לי נסיון עם הפועלים, ושמעתי עליו רק דברים רעים מחברים), תפתח חשבון חדש ותזמין כרטיס אשראי חייל.

עם הכרטיס אשראי שתקבל תוכל לקבל הלוואה חוץ בנקאית שפשוט תרד לך כחיוב של הכרטיס אשראי כל חודש.

בהצלחה, וצא מהגישה של "אני בן 18 לא יתנו לי".

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...