Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין מעסיק

אין הורים

אין חברים

אין כסף

אין אשראי

אין צ'קים

אין עבודה

חלאס, הציעו לך כבר כל כיוון אפשרי.

זה עד כדי כך מציק לך שאין לי הורים,שאין לי חברים,שאין לי כסף,שאין לי אשראי,צ'קים,ועבודה?

אתה מוזמן לפנות לשמר בהודעה פרטית ולדאוג לחיסולי.:lol:

פורסם

לא מציק, אבל אתה פשוט פוסל בדרך זו או אחרת כל פתרון שאנשים מנסים לתת לך. שאלת את השאלה הזאת רק כדי לגרום לאנשים לחשוב על פתרונות כאשר בעצם אין לך כל כוונה לקבל אף אחד מהם? מה הרעיון? :?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מתנצל על הOT, אבל בחייאת - תערכו לו את הכותרת, מה זה "איכן"?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בקיצור ברגע שתחליט להפסיק לזיין לאנשים את המוח ולבזבז לאנשים זמן יהיה טוב. חלאס אנשים עוזרים לך ומשיקיעים זמן וכל מה שאתה אומר זה לא לא ולא בלי לבדוק אפילו.

ROOONEEYY

פורסם
תפסיק להתעסק בשטויות...

תתחיל לבצע הגהה למה שאתה כותב. ויפה שעה אחת קודם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

איזה בנק מומלץ לצעירים?

אין לי הרבה ניסיון עם בנקים אבל יש לי חשבון בדיסקונט,

הם לא לוקחים לי עמלה על כלום עד גיל 22, שנה אחרי הצבא, כל החשבן והפעולות בחינם, הפקדות, משיכות וכו' [חוץ מסחר בניירות ערך וקניית מניות או משהו כזה]

וגם מקבלים 100 ש"ח בתלושים מתנה בעת פתיחת החשבון.

והיחס מאוד חם, העובדים באים בגישה של חברים ועוזרים בהכל, במיוחד לאנשים כמוני שעד לא מכירים את כל הפעלות.

[סניף דיסקונט בקניון גבעתיים]

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

גם אני בדיסקונט, סטודנט.

אין עמלות, מינוס עד 1500 בלי ריבית בכלל, עד 10 (או 12) מינוס בריבית מועדפת.

הלוואות עד 30 בריבית טובה.

כרטיס ויזה עם תקרת אשראי של 4000 ש"ח.

הנחות למכונית, ומחשב, ומופעים וכד'.

וזה אחרי שהייתי בבנק אוצר החייל, וקיללתי כל שניה.

משכנתא זה קל

פורסם

אתה עד כדי כך נואש :?:

לא שזה רע, אבל רבאק אתה כולה צריך הלוואונת של 3K! והסיכוי שחברת אשראי / בנק ידחו את בקשתך הוא קטן.

תנסה ליישם חלק מהדברים שהציעו לך בשרשור לפני שאתה מתחיל לפזר את הגנים שלך באוכלוסיה :-).

• תוכן חדש...