Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקסים באמת מה נתקע לך עם ה''בן 18''?

בן 18 בלאומי, יש גם צ'קים ויש גם אשראי (אומנם לא של 3K אבל לפחות של 1K).

אולי תבדוק איזשהי תוכנית חסכון שתוכל לקחת ממנה קצת?

ומחשבון צעיר בגיל 18 כבר תעבור לחייל.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחזק, אני בן 18 ונתנו לי במזרחי טפחות אשראי עם מסגרת של 2K, ואני לא מכניס משכורת באופן קבוע.

תנסה, יש מצב שיתנו לך יותר.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

טיפ קטן לכולם (באופן כללי)

הבנק זה שוק כמו כל דבר אחר; אין דבר כזה "חוקי ברזל" הבנק מאוד גמיש רק צריך לדעת, ניתן להיתמקח על כל דבר מעמלת שורה ועד עמלת רכישת ניירות ערך.

כמו שאתם הולכים לשוק לקנות איזה מוצר ומתמקחים ככה זה בבנק. רק פה זה נקרא בנק ולא בסטה.

אל תפחדו להיתמקח על כל דבר שאתם רואים לנכון.

ועוד טיפ קטן , עדיף לפתוח חשבון באיזור בו הלקוחות של הבנק חזקים מבחינה פיננסית כי אחוז החובות המסופקים/אבודים של סניף כזה הינו נמוך יותר מבנק "עממי" כך שהבנקאי יהיה איתך יותר גמיש מבחינת אשראי וסיכון כי יש לו מרווח תמרון וספיגת חובות יותר גדולה.

פורסם

לך לבנק אוצר החייל ברעות, הרה חברים שלי קיבלו שם הלוואה ללא שום בעייה בסכומים הרבה יותר גדולים.

היחס טוב,שעות הפתיחה נוחות יחסית,הבחורות לא רעות בכלל :wink:

פורסם
מקסים, אתה ממשיך להגיד כל הזמן "אני בן 18 לא יתנו לי" ואתה לא מנסה אפילו.

מעל גיל 18 זה כבר בןאדם בוגר לכל הדעות.

יש מספיק בני 18 עם אשראי עדיף מאשר של אנשים בני 25-30-40..

אם הבנק שלך אומר לך כל הזמן לא - תעבור בנק.

אני הייתי גם במזרחי וגם בלאומי מאז שאני בן 16 ומעולם לא הייתה לי בעיה עם הבנק.

לא קרה שהייתי צריך משהו ואמרו לי "לא" או שינו תנאים כל פעם שעמדתי בתנאי הדרישה שלהם.

הבנק שלך כנראה לא רוצה אותך כלקוח.. תלך יום ראשון בבוקר, תכנס למנהל הסניף ותבקש לסגור את החשבון.

הוא ינסה לשכנע אותך להשאר ותסביר לו שכל מה שאתה מבקש מהבנק אומרים לך לא - ואתה לא רוצה להשאר בבנק כזה.

תסביר לו שאתה במשך חודשים מכניס משכורת באופן קבוע ובסה"כ צריך הלוואה לתקופה של פחות מחודש..

סביר להניח שהוא יאשר את זה כדי לא לאבד אותך כלקוח.

אם הוא לא יאשר את זה, תיגש ללאומי/דיסקונט/מזרחי-טפחות (אין לי נסיון עם הפועלים, ושמעתי עליו רק דברים רעים מחברים), תפתח חשבון חדש ותזמין כרטיס אשראי חייל.

עם הכרטיס אשראי שתקבל תוכל לקבל הלוואה חוץ בנקאית שפשוט תרד לך כחיוב של הכרטיס אשראי כל חודש.

בהצלחה, וצא מהגישה של "אני בן 18 לא יתנו לי".

כרגיל, מחזק את ידידי.

אני מכיר כמה וכמה אנשים בני 18-20 שבעו"ש שלהם הם נמצאים במצב של מינוס 6K ש"ח על בסיס קבוע, בלי עירבון או שיעבוד. רק משכורת קבועה.

שלא לדבר על הלוואה או ויזה.

קיצור, לא רואה סיבה למה זו אמורה להיות כזאת בעיה.

Back to the original - NC again.

פורסם

בן 18 בן 18, זהו, כבר אתה בנאדם גדול, אתה לא עוד ילד.

סבא שלי תמיד אומר לי (עוד מעט אני בן 19) בגיל שלך אני כבר הייתי עם 2 ילדים.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

מצטרף להמלצה לבדוק בנקים אחרים.. בבנק שלי אפשר לקחת הלוואת אשראי בסכומים נמוכים (עד 10,000 ש"ח נניח) דרך אתר האינטרנט מיידית ובלי שום ערבויות, גם בחשבונות חייל/סטודנט. גם הריבית לא רעה, אני כסטודנט משלם P+2% על זה שזה טוב משמעותית מהריבית בכ. אשראי.

פורסם

אני בלאומי (בן 22) יש לי שם הלוואה גדולה, מינוס עד 10 אלף וכרטיס אשראי של 4000 ש"ח, זה ככה מיום שהורידו לי את החשבון חיילים, כשהיה לי חשבון חיילים אז פשוט היה לי מינוס עד 4000 ש"ח.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לי יש נסיון טוב מאוד עם אוצר החייל במשך כמה שנים.

אבל בהסתייגות שמעולם לא הייתי צריך מהם הלוואות, כך שאני לא יודע מה הגמישות שלהם בתחום הזה.

אם יש לך תעודת סטודנט אתה יכול ללכת לעשות סקר שוק בכל הבנקים (דיסקונט, לאומי וכו') ולבדוק באיזה מהם יתנו לך לפתוח חשבון עם מסגרת של 3K ובאיזה תנאים. או לחלופין אם יתנו לך הלוואה.

אפילו אל תסגור את החשבון באוצה"ח, תחזיק 2 חשבונות במשך תקופה מסויימת.

כל עוד אתה צעיר/חייל/סטודנט ולא לוקחים ממך עמלות שורה/דמי ניהול חודשיים, מה אכפת לך.

כשיתחילו לקחת עמלה תסגור אחד מהחשבונות.

או שבאמת תדבר עם המעסיק שלך ותתחנן קצת, תגיד שאתה חייב מקדמה וכו', אם הוא יכול הוא ייתן לך כי הרי ממילא הוא חייב לך כסף שישולם בעשירי לחודש, אז אין סיכון מבחינתו.

השאלה היא אם מבחינה בירוקרטית יש לו אפשרות. אם זה ארגון גדול זה יכול להיות בעיה.

מותר לשאול לטובת מה אתה צריך 3K ולא יכול לחכות 10 ימים?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

פתח חשבון בסניף שמכירים שם את ההורים שלך ויתנו לך מינוס בגובה הזה תמורת ערבות ההורים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לעבוד בזנות

נו באמת, נתנו לך פה מגוון פתרונות, נסה אותם לפני שאתה שולל, גם לבנק ותבדוק מה מציעים לך, נסה גם בבנק אחר, 3000 ש"ח זה סכום שכל בנק ישמח להלוואת לך אם תפתח אצלם חשבון

פורסם

למה ?

ביקשתי עד יום ראשון, קיבלתי הצעות.

למדתי אותם,חרשתי על כולם..

סיננתי.

אני אדפיס ויגש למנהל הבנק וכל פעם יציע לו הצעה אחרת :)

• תוכן חדש...