Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שאתה בכיוון הירוק של החוסר נסיון...

או שאתה בכיוון הירוק של משהו ירוק לעשן...

כך או כך... אין מה להשוות בין שתי השלדות, זו של האלפא טובה בכמה וכמה רמות מהוולוו הקופסתית העגלתית והפרימיטיבית

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

פורסם

ה ל ו ? ? ?

אתה רציני או שאתה מסתלבט עלינו?

שלא תעז! ראה הוזהרת............

אסף, עורך אתר מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC

Alfa Romeo - The Flair For Speed

פורסם

תגדיר יושבת טוב על הכביש.

מה שקשה להפוך אותה?, נכון אם תביא כמה אנשים יהיה להם הרבה יותר קל להפוך אלפא ששוקלת טון, מאשר וולבו ששוקלת יותר מטון ורבע.

לפי דעתי יושבת טוב על הכביש זה ביטוי סתום שמי שאומר אותו בכלל לא יודע למה הוא מתכוון.

שום דבר מבחינה דינמית באוטו הזה לא טוב.

זויות גילגול בשפע, אחיזה נמוכה, הרכב זורק תחת בכל הזדמנות, ובניגוד לכך בתנאים מאוד חלקים עלול להפתיע בתת-היגוי טרמינלי לחלוטין, וכשאתה צריך זינוק מהיר (במיוחד בתנאים חלקים) אתה יכול לשכוח מזה.

ההיגוי עצמו לא כ"כ גרוע כמו שתמיד שמעתי על וולבו, הוא לא פחות טוב מסוזוקי באלנו למשל, אבל פחות טוב משל המגאן למשל שהוא עצמו לא כ"כ מצטיין בדברת.

אבל הוא קל ונוח לשימוש.

מה שכן הבלמים טובים, אבל אצלי באוטו הגלגלים ננעלים ממש בקלות.

פורסם

הנושא של האשכול הזה מפיל אותי מצחוק כל פעם מחדש. :wink:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...