Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מגבר JBL GTO 75.4 שעובד אצלי כשלושה חודשים הכל תקין ואני מרוצה ממנו עד הגג.

על המגבר מחובר סאב סרווין ווגה 300 RMS וסט קומפוננט קידמי של סאונד סטרים. על המגש האחורי יש לי רמקולים של הרץ.

הרדיו דיסק שלי הוא של קנווד MP3 |(אבא קנה לפני שנתיים בספרד)

1)לאחרונה כשאני נוסע בווליום גבוהה הרמקולים הקדמיים לא נותנים צליל לכמה שניות (מפסיקים לעבוד וחוזרים אחרי כמה שניות).מה יכולה להיות הבעיה?

2)דבר שני אני רוצה להחליף רדיו דיסק מה אתם מציעים עם הרכיבים שלי.

תודה:-P

פורסם

BALENO,

הקומפוננטים מפסיקים לעבוד למספר שניות מכיוון שהמגבר נכנס למצב של הגנה/פרוטקשן.

שלו.

כל שרב-ראשון מגיע אותו שרשור, "המגבר נכנס לפרוטקשן".

חבר'ה, הטמפ' בבגאז' היא אסטרונומית, עשרות מעלות צלזיוס עוד לפני שהמגבר עובד. מגבר עובד + בגאז' רותח = הרבה חום וכניסה לפרוטקשן.

זה וזה וזה, בזמנו היה לי רוקפורד 600A4 שהיה נכנס לפרוטקשן אחרי עבודה ממושכת בתנאים הללו. אם הכסאות היו מקופלים או בשעות הערב הוא אף פעם לא היה נכנס לפרוטקשן. אז מה, זה גם מגבר חרא? לא.

צריך להבין שישראל היא מדינה חמה. זה תקף בשמני מנוע, תקף בזה שבסיריון החדשה הוסיפו עוד פתח אוורור בפגוש הקדמי ותקף בזה שבבגאז' מאוד חם למגבר וחלק מהמגברים צריכים פתרון קירור נוסף לפתרון המקורי (מאוורר בנוי, צלעות ענקיות וכו').

ניתן להוסיף מאוורר כמו שיש במחשב ולחבר אותו לרימוט (או ליציאת המאוורר בחלק מהמגברים) ולהארקה של המגבר. אם זה לא יעבוד - יש ללכת לחשמלאי ולבקש "רילאיי" (ממסר בעברית) אשר ידליק ויכבה את המאוורר רק בזמן עבודת המגבר.

כמו כן גם מיקום שונה יכול להטיב עם המגבר, תחת הכסאות הקדמיים אשר שם יש תחלופת אוויר בזמן נסיעה עם חלונות פתוחים או קירור מהמזגן כאשר הוא עובד.

זה שמגבר נכנס לפרוטקשן ביום חם לא אומר דבר על איכותו.

איתמר.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שלו יכול להיות שאתה צודק. השאלה לפותח השירשור היא כמה זמן אתה נוסע כשהווליום גבוה? זה קורה אחרי כמה דקות או אחרי זמן ממושך?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא זה קורה אחרי חצי שעה פחות או יותר..

ולגבי המאוורר..יש לי אחד כזה אבל אני לא יודע\מבין איך צריך לחבר אותו..

תודה,אורפז

• תוכן חדש...