Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח וכשר לכולם

המגבר שלי ניכנס פעם ראשונה לפרוטקשן

אמרו לי שאפשר לשים מאוור של מחשב , וזה לא נישמע שזה יעזור משהו

ואיך אני יתלה ותו על המגבר? יש הצעות משהו יותר מקרר ?

תודה לכל העוזרים מראש ואם אפשר טיפ טיפה מהר תודה וחג שמח :)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, קודם כל מאוורר בטוח יספיק אולי שנים.

זה לא פתרון חדש, בבניות שהמגברים כביכול מוסתרים בתא קטן (בין 2 פלטות לדוגמא) שמים מאוורר אחד שדוחף אויר לתיבה והשני שדוחף אויר מהתיבה.

הפתרון מצויין!

אל תשכח לגבי קירור ואיוורור של מגבר, אם היה צריך כמות גדולה של קירור לאותו מגבר (במידה וזה חברה מוכרת שמכבדת את עצמה) הצלעות קירור של המגבר היו אמורות להספיק אלא אם המגבר בתיבה סגורה כמו שכבר ציינתי

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

דבר ראשון אם תמהר לשים מה שהמוכר שלך אמר זה לא כזה מוצלח, עם מגבר נכנס לפרוטקשיין זה יכול להיות מאלף סיבות אני מציע לבדוק קודם את המגבר, עם המגבר יצא תקין, אז זה לא בעיה שים מאוורר בצד שלו וזה יספיק

פורסם
דבר ראשון אם תמהר לשים מה שהמוכר שלך אמר זה לא כזה מוצלח, עם מגבר נכנס לפרוטקשיין זה יכול להיות מאלף סיבות אני מציע לבדוק קודם את המגבר, עם המגבר יצא תקין, אז זה לא בעיה שים מאוורר בצד שלו וזה יספיק

תודה לכל העוזרים ואין לי כסף עכשיו להתחיל להתעסק עם כל זה אני יוציא 2 מאווררים יקח דבק דו צדדי וידביק

מישהו יכול לעזור לי איך עושים את זה?

שהמאווררים יפעלו ברגע שהוא מתחיל לעבוד?

*אם יש תמונות להדגמה יהיה ניפלא תודה :]

פורסם

אתה צריך ממסר.

הרימוט שמגיע מהרדיו-דיסק מתחבר לממסר ומשם למגברים ולמאווררים.

*תעשה חיפוש בפורום תמצא הרבה נושאים שעוסקים בזה.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

איזה מגבר יש לך?

מה מחובר אליו?

איפה הוא מחובר?

ולמה דווקא ניראה לך שמאורר יעזור?

פרוטקשין יכול לנבוע מעומס , חיבור לא נכון , תקלה במגבר!

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

מצטרף לאלו שטוענים שצריך לבדוק כל מיני דברים קודם.

נתחיל מזה שיכול להיות שההתקנה בעייתית, והיה שם פתאום איזה מגע בין שני כבלים. או שהתנתק איזה כבל.

או לחלופין, גם אם באמת הבעיה נבעה מחום המגבר (נגעת בו עם היד? הוא היה רותח בטירוף? אם לא, אז זה לא מחום), ייתכן שניגנת מוזיקה בווליום מאוד גבוה, בתוך תא מטען עמוס בחפצים, בשיא החום (היום היה יחסית חם מאוד) ולאורך זמן. כל התנאים הללו יחד, בכיף יכולים לגרום גם למגבר איכותי מאוד להיכנס לפרוטקשיין (אצלי זה קרה לזטק גרוויטי - מגבר מאוד איכותי). תבדוק שאתה לא מעמיס יותר מדי על המגבר שלך. וסה"כ תשים לב אם התופעה חוזרת על עצמה גם במצבים יותר "קרירים".

בברכה!

יונתן.

פורסם

rotem_b_m,

גם אני חושב שקודם עליך לוודא את הסיבה לכך שהמגבר נכנס למצב של הגנה/פרוטקשן. רק לאחר מכן עליך לגשת ולפתור את הבעיה. לידיעתך, מגבר נכנס למצב של פרוטקשן לא רק מעודף חום.

בכל מקרה, רצ"ב קישור שיסביר לך איך מחברים מאוורר למגבר.

http://www.bcae1.com/coolfans.htm

בהצלחה,

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
תודה לכל העוזרים ואין לי כסף עכשיו להתחיל להתעסק עם כל זה אני יוציא 2 מאווררים יקח דבק דו צדדי וידביק

מישהו יכול לעזור לי איך עושים את זה?

שהמאווררים יפעלו ברגע שהוא מתחיל לעבוד?

*אם יש תמונות להדגמה יהיה ניפלא תודה :]

תשמע בגדול אם נהיה אמיתיים , לגרוע זה לא יכול.

מה שכן הדרך שאתה רוצה לעשות את זה היא לא נכונה בעליל.

אתה צריך לחבר את המאווררים לחוט כלשהו שמחובר לסווטיש ברכב . אל תחבר את זה למתח המגבר כיוון שהדבר יכול בקלות לגרום לרעש בתוך המערכת .

אתה לא זקוק לשני מאווררים , אלא מספיק אחד גדול של 12ס"מ . אפשר להשיג כזה ב 30-40 שקל בכל חנות אלקטרוניקה/ציוד למחשבים.

אתה צריך העיקר לבדוק במגבר איפה אן מתחמם במיוחד . לאחר איזה חצי שעה עבודה פשוט שים עליו יד. איפה שהכי חם שם צריך להיות המאוורר . כמו כן מומלץ שיהיה מוגבהה מהמגבר כדיד שיזיז כמה שיותר אוויר מכמה שיותר שטח.

מה שכן אל תדביק אותו על המגבר עם דבק חם , דו"צ , כי הם או ינמסו או פשוט ישתחררו.

מה שכן אני עשיתי פעם ועבד זה עם דבק מסטיק כחול. כן כאלו שמורים היו מדביקים איתו לפקטים על הלוח. קונים את זה בכל אופיס דיפו . זה מין מסטיק כחול כזה שלשים טיפה ואז לוחצים אותו על המשטח , ועליו את המאוורר (בצדדים שלו) . וככה זה מחזיק אחלה.

הכי טוב זה לעשות איזו בנייה קטנה עם פרספקט או עץ , משהו פשוט ולא מסובך שיחזיק את המאוורר.

אתה יכול גם לקנות מאוורר עם לדים כחולים ואז בכלל יהיה נחמד.

לגבי ההתנתקות יש סיכוי שפעם ראשונה אתמול הייתה תקלה למגבר, או שיותר מזה פעם ראשונה העמסת אותו.

תכתוב גם מה מחובר איך + דגמים. יהיה הרבה יותר קל לנו ולך.

פורסם
אתה צריך לחבר את המאווררים לחוט כלשהו שמחובר לסווטיש ברכב . אל תחבר את זה למתח המגבר כיוון שהדבר יכול בקלות לגרום לרעש בתוך המערכת .

לא חייבים להגיב אם לא יודעים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

יכול מאוד להיות שאתה מאמץ את המגבר יותר מידי

יכול מאוד להיות שהוא טוב אבל לא מתאים לצרכים שלך

אני למדתי שיש דברים מסויימים שיכולים לעמוד בחוזק עד גבול מסויים

אתן לך דוגמא - הייתי בעבר צריך לרכוש קונגו ורכשתי משהו זבל אחרי שעתיים הוא נשרף אחרי יומיים רכשתי קונגו של מקיטה בעלות גבוהה פי 5 משל הפשוט הקונגו של מקיטה חצב ועבד 20 שעות ואפילו לא התחמם

זוהי דוגמא טובה לפעמים אנחנו חושבים שהמוצר שלנו מתאים לצרכים שלנו יכול מאוד שלא

בברכה,

פורסם
לא חייבים להגיב אם לא יודעים.

שלו.

כנ"ל.

זה שאתה לא יודע לא אומר שאני לא יודע.

זה שאתה מחפש את כולם פה שלו זה בעיה שלך.

זה שאתה ממורמר על העולם לא בעיה שלנו.

רד ממני ומכולם.

יכול מאוד להיות שאתה מאמץ את המגבר יותר מידי

יכול מאוד להיות שהוא טוב אבל לא מתאים לצרכים שלך

אני למדתי שיש דברים מסויימים שיכולים לעמוד בחוזק עד גבול מסויים

אתן לך דוגמא - הייתי בעבר צריך לרכוש קונגו ורכשתי משהו זבל אחרי שעתיים הוא נשרף אחרי יומיים רכשתי קונגו של מקיטה בעלות גבוהה פי 5 משל הפשוט הקונגו של מקיטה חצב ועבד 20 שעות ואפילו לא התחמם

זוהי דוגמא טובה לפעמים אנחנו חושבים שהמוצר שלנו מתאים לצרכים שלנו יכול מאוד שלא

בברכה,

אין קשר לכלום.

זה לא קשור למגברים ולרמקולים.

לרמקולים ומגברים יש חוקים דיי פשוטים שפשוט צריך לדעת לעמוד בהם ואין שום סיבה.

לי יש אותו מגבר כבר מעל 3.5 שנים. לא חשוב מה עשיתי לו הוא לא התנתק פעם אחת ולא נכנס לפרוטקשן פעם אחת עד היום.

יכול להיות שהוא יתחיל מתישהו . זו כנראה תהיה אשמתי המלאה או שהוא יתקלקל סופית.

פורסם

איזה כיף לקום ולראות ככה הרבה תגובות

תודה לכולם

יש לי מגבר של בוס עם המאוורר המובנה באמצע לא יודע איך קוראים לו

מחובר אליו סאב של סאונד אקסטרים 1000 W

ואחוריים של JBL 350

המערכת זה קלריון MP3 לאדע את הדגם

עכשיו אני ידבר איתכם דוגרי אני באמת מאמץ את המערכת שלי ובמיוחד את המגבר הבאס על סופר באס

והכל כמעט עד הסוף כי אני אוהב חוזק

והמגבר כמעט אף פעם לא נכנס לי לפרוטקן רק בימים ממש ממש חמים

אבל מה יהיה בקייץ ?

המגבר מותקן בתא מיטען במיצובישי קולט על הכיסא האחורי בלי שום בנייה עליו

בתוך תא המטען יש סמרוט עם שפריצר כזה של סנו

+ שקית של ריפודים שבפנים יש ג'ק והמוטות האלה שלו וכו

המגבר היה נורא חם בצידו השמאלי

חשבתי לשים את המאורר הגדול הזה של המחשב על המאוורר הקטן שיש על המגבר כי שתיהם ביחד יכניסו יותר אוויר וגם יש שם חור לפתח של אוויר אז יכנס אוויר יותר תקנו אותי אם אני טועה

תודה לכל אלה שעוזרים חג שמח ושבת שלום

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על הבוס המזויף שהיה נפוץ בפורום בזמנו.

רעיון נחמד שראיתי אצל חבר שקנה את המגבר הזה, פירוק המכסה הקידמי, המתכת ממנה עשוי הכסה אינו איכותי מדיי, בלשון המעטה, והוא לא מעביר את החום טוב, אלא "לוכד" אותו בפנים.

הפירוק מתבצע ע"י מפתח אלן קטן, איני זוכר את המידה. בכל מקרה, זה פתר לו את כל בעיות הניתוק.

לגבי ה"פתיחה" של הגיינים עד הסוף, המגבר הזה מעוות כמו מטורף כאשר הוא נמצא ברגישות גבוהה, כיוון בזהירות ימנע מוות מוקדם של הרכיבים, בעיקר סאב בגישור.

אריק.

בשיפוצים

• תוכן חדש...