Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

יש לי פוקוס שנת 2004 ולאחרונה הנורית של הבלם יד דולקת חלש בלילה שאנו נוסעים .

הבלם מורד על הסוף ובמוסך בדקו את שמן הבלמים ואמרו שזה בסדר. אך אני לא שקט במיוחד שלפני חודשיים נגמרה לי אחריות של היבואן.

אני רוצה להדגיש שהנורית לא דולקת במלואה כמו שמרימים את ההנד ברקס אלא חלש יותר.

מה עושים ? מה זה יכול להיות?

תודה

פורסם

האבחון לבעייה אמור להיות מאוד פשוט.

מנתקים את החווט למצוף מיכל נוזל הבלמים - נורת נכבית לחלוטין, הבעייה המצוף.

מנתקים את החווט ללחצן בלם-יד - נורה נכבית לחלוטין, בעייה בלחצן או במיקומו/כוונו.

אם שני האלמטים המוזכרים נותקו ועדיין דולקת חלש הנורה, יש לבדוק חווט של הנורה לקצר לאדמה (גוף הרכב) או בעייה בלוח השעונים עצמו.

ניתן לנתק את החוט שיוצא מלוח השעונים שמדליק נורה זו, ואם הנורה נכבת הבעייה היא פנימית בלוח.

אגב, מה קורה עם נורת הטעינה, מתפקדת תקין?

פורסם

תודה לך.

אני אמור לעשות את זה לבד או במוסך?

הם טוענים והיות ואני בא אליהם באור יום שהם לא רואים את הנורה דולקת.

פורסם

רצוי שמוסך יבצע בדיקות אלו, ואני בטוח שהם גם יודעים לבצע זאת.

ניתן להצליל את לוח השעונים ע"י כיסוי כנפים, חתיכת קרטון או כל רעיון יצירתי אחר ולאמת את טענתך.

פורסם

זה בעיה מוכרת בפוקוס,

תראה מה תעשה , תנסה להוציא את החיישן של הנוזל בלמים (בעזרת לחיצה עם מברג טסטר)

ובעזרת לחץ אוויר תנקה אותו טוב, תחבר מחדש ותבדוק האם עדיין הנורה נדלקת חלש...

בהצלחה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

נסה לכבות אורות דרך.

האם הנורה נשארת דולקת?

אולי מדובר רק במעין "זליגה" של האור בלוח השעונים עקב אי אטימה בלוח עצמו?

פורסם

ואני כבר ראיתי תופעה כזו מתרחשת כשמעבר בשלולית גורם לסגירת מעגל חלקית בין החוטים שמתריעים על רפידות בלימה גמורות, ונורת בלם היד נדלקת "קלות" - מאוד מאוד חלש, ומובחן רק בחשיכה.

פורסם

סליחה על הבורות, אבל חשבתי שבלם יד פועל על הגלגלים האחוריים ע"י משיכת כבל ונעילת בלם הטוף האחורי, אם כך למה הנורה אמורה להיות קשורה לנוזל הבלמים?או החיישנים שבתוכו

תודה

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תוכן חדש...