Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן היום קיבלתי את ה JL.

החיבור לסאב נעשה באופן כזה שפלוס ופלוס מהסאב הולכים לטרמינל של הפלוס ואותו דבר לגבי המינוס.

משם פלוס ומינוס למגבר.(כלומר חיבור מקבילי אם אני לא טועה).

הבעיה שהסאב נשמע חלש מאוד ולא דופק בכלל , למרות שכל הגיינים על פול :oops: .

יש לציין שאני מחזיר את המגבר הקודם 800A2 הסאב חוזר לחיים.

מה קרה ?האם יש לי פאק במגבר ? האם החיבור לא נכון?

RS3 8Y

פורסם

נראה לי שהוא פשוט חיבר אותו ב 8 אום.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

דבר ראשון הסאב שלך 2 סלילים? (אני מבין לפי החיבור שכתבת)

דבר שני - ישנה אפשרות לחבר כל סליל בנפרד בJL מכיון שלמגבר ישנם 2 (+) ו2 (-), אני מציע לך לקרוא על זה בחוברת של המגבר יכול להיות שזה יעזור

דבר שלישי מה ששראגמן אמר הוא צודק במגבר JL זה נמצא ממש ליד הRCA וזה נקרא LOW VOLTAGE עד2V וHIGH VOLTAGE עד 8V עם תעבוד בLOW תרגיש קצת יותר עוצמה אבל הכיוון ממש צריך להיות עדין בלי מרחב של טעויות או אחרת אולי תוכל להגיד שלום לסאב

פורסם

סקיליין היקר,

הבורר שאתה מדבר עליו הוא בורר סף רגישות.

שיכול לעבוד מ0.1-2V או במצב גבוה שזה 2-8V.

לא מכוונים אותו כדי "להוציא עוד עוצמה מהמגבר", אלא מכוונים אותו בהתאם לעוצמת הסיגנל שהHU מוציא, אם הוא מוציא 4V לדוגמא אז הבורר יהיה על מצב גבוה.

האופציה היחידה להשתמש בשניהם היא רק אם יש לך HU או מקור אחר אשר מוציא סיגנל של 2V בדיוק.

ואז כבר אני ממליץ על שימוש במצב גבוה וסגירת הגיין לגמריי, עבודה בטוחה ונכונה יותר עם המגבר.

ניר,

under construction..

פורסם

the output of the amplifier will decrease for a given input voltage when the input range switch is placed in the "high" position Conversely, the output will be higher with the switch in the low position while this may sound counter-intuitive it is consistent with the description above

מצב LOW 200MV -2V

HIGH 800MV- 8V

עמוד 4 צד ימין באמצע

http://mobile.jlaudio.com/pdfs/6986.pdf

פורסם

אוקיי, חשבתי שזה כמו במגברים הקודמים שלהם שהיה בורר בין 2 ספי רגישות.

גם כאן אומנם מדובר על ספי רגישות שונים = נמוכה או גבוהה, בכל אופן רק שפה זה פתוח ב2 המקרים החל מ0.2-2V ו 0.8-8V.

בעקרון מיועד לפריאמפים חזקים יותר כמו חיבור של אקולייזר,קרוס,מעבד,ליין דרייבר או HU בעל עוצמת סיגנאל חזקה מ2V.

בכל אופן, הרעיון הוא לא לחבר על רגישות נמוכה רק בכדי להוציא עוד "מיץ" מהמערכת אלא לכוון זאת בהתאם לעוצמת סיגנאל המקור.

ואם יש מקור של 2V עדיף יהיה בכל מקרה להשתמש באופציה של רגישות גבוהה(זה יותר נכון בדיוק הפוך אבל לא משנה), נכון יהיה לאמר "במצב גבוה" ולעבוד עם גיין\לבל כמעט סגור(פחות חשש לקליפינג ועיוותים).

אותה הגברת בשינוי אדרת.

ניר,

under construction..

פורסם

while this may sound counter-intuitive:lol:

זה באמת מטעה מאוד

מניסיון עם המגבר 250.1 מוגבר עד הסוף ב LOW לא מעוות בכלל לטעמי

מה גם שבמצב HIGH העוצמה אפילו לא קרובה

אצלי מורכב

9853 2V PREAMP

JL250.1 גיין במצב LOW עד הסוף פתוח

על סאב ES250 של הרץ 250 RMS

פורסם

אכן רגישות מתח כרגע עד הסוף אבל עדין המגבר לא מזיז את הסאב .

האם זה נובע בכלל חיבור של הסלילים ביחד? מוזר ברוקפורד חיברתי ככה ולא היה בעיה ? האם זאת בעיה במגבר?

RS3 8Y

פורסם

לפי התאור אתה באמת בחיבור מקבילי. זה אומר 2 אום. (עם כל סליל הוא 4 אום)

אגב מה אתה מתפלא הסאב מקבל רק 500W RMS.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
לפי התאור אתה באמת בחיבור מקבילי. זה אומר 2 אום. (עם כל סליל הוא 4 אום)

אגב מה אתה מתפלא הסאב מקבל רק 500W RMS.

חבר אני מדבר איתך על סאב שבקושי עובד!

RS3 8Y

פורסם

מצטער שאני 'פולש' לשרשור הזה עם שאלה קטנה (ואני מרשה לעצמי רק כי ראיתי שהזכרתם את האפשרויות השונות במגבר הנ"ל שנמצא ברשותי) - האם ניתן לחבר למגבר הזה ישירות את היציאות של הרמקולים ה- HU? קראתי בחוברת שכן (ע"י חיבור פלג RCA לחוטי הרמקולים) אבל אני ממש לא בטוח. אם כן אפשרי, אזי זו אופציה נוספת לחיבור מגבר ליחידת ראש מקורית, נכון? איך מכוונים אז את המגבר?

תודה מראש ושוב סליחה על ההתפרצות

פורסם

אני מודה לשראגמן שציטט את החוברת הוראות של JL כדי להסביר את דבריי, אז תודה.

ודבר שני לפותח התרד תעשה באמת טובה ותקרא בחוברת הוראות על אפשרויות החיבור של המגבר ותנסה עם עדיין לא עובד הסאב אז נמשיך בדיון. כי חבל לא לנסות את האופציה הזאת של לחבר כל סליל בנפרד.

פורסם
אני מודה לשראגמן שציטט את החוברת הוראות של JL כדי להסביר את דבריי, אז תודה.

ודבר שני לפותח התרד תעשה באמת טובה ותקרא בחוברת הוראות על אפשרויות החיבור של המגבר ותנסה עם עדיין לא עובד הסאב אז נמשיך בדיון. כי חבל לא לנסות את האופציה הזאת של לחבר כל סליל בנפרד.

זהו שלא קיבלתי חוברת הוראות, אבל נראה לי שהשלט של הבאס עומד על ווליום נמוך אבל לצערי לא קיבלתי גם שלט יש למישהו רעיון איך לבדוק את זה?

RS3 8Y

• תוכן חדש...