Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

 

אני חדש בפורום ויש לי שאלה לגבי מערכת החשמל/טעינה בגולף סימן 5 שרכשתי לפני חודשים.

הרכב יד שניה ועשה 80 אלף קילומטר שנת 2005.

לפני חודשים החלפתי מצבר ושוב פעם כנראה המצבר עומד להתרוקן, בדקתי טעינה והמתח בזמן שהמנוע עובד בסרק היה 14.0 וולט האם זה תקין ? כאשר הדלקתי אורות גבוהים וגם מפשיר אדים+מזגן המתח ירד ל-13 וולט האם זה תקין ?

פורסם

מעט נמוך אבל לדעתי לא סיבה להתרוקנות המנוע.

 

יש לבדוק זרפ פריטי בזמן שהרכב כבוי. יותר סביר שאיזה צרכן מפרק לך את המצבר בלילה.

פורסם

מהנדס ??

 

יש לבדוק מתח טעינה בסל"ד שבין 1500-2000 כאשר כול הצרכנים שרשמת דולקים.

בדיקה בסל"ד סרק איננה אינדקציה נכונה למצב מערכת הטעינה, כמו כן לפני ביצוע הבדיקה נתק את כבל המינוס מהמצבר ובדוק מתח על-פני קטבי המצבר.

 

לפני פירוק כבל המינוס הוצא את המפתח מהסווי'ץ והמתן דקה עד אשר מחשב הרכב יסיים את איתחול כול המערכות החשמל ברכב ויבצע כיבוי של לוח השעונים !!.

איזה כייף לי :)

פורסם

אביב,מרק10

 

בדקתי את הטעינה כפי שכתבתם ואכן בסל"ד של מעל 1000 המתח עולה ל- 14-14.2 וולט, כאשר הסל"ד סרק המתח יורד 12.9 וולט.

האם המצב תקין ?

 

אני חשמלאי במקצועי ורציתי לדעת איך אני יכול לפרק את ווסת המתח ולבדוק אותו ?

 

תודה רבה לכם ושבת שלום

פורסם

א. מה פרופיל השימוש שלך ברכב? אני מתכוון ל: תדירות הנסיעות ואורכן.

ב. לדעתי האלטרנטור תקין. חפש צרכן פרזיט במצב שבו הרכב כבוי. לדעתי - רדיו מהתקנה מקומית או מע' אזעקה.

פורסם

כמובן שצריך גם לבדוק את המצבר עצמו כי הוא יכול להיות חדש אבל פגום.

בדיקת אלטרנטור נכונה הנה גם של בדיקת תפוקת הזרם המירבי שלו כשכל צרכני החשמל כבויים, בסל"ד של כ 1800 וע"י מד זרם השראתי ובהעמסת המצבר ע"י מכשיר בדיקת מצברים. בדיקה כזאת מבצעים רק לכמה שניות.

לצערי, מעטים חשמלאי הרכב המבצעים בדיקה כזאת.

בברכה - רפי לין :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...