Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לדעת חלקים של סקודה אוקטביה יתאימו לפולקסוואגן בורה

כגון חלקי מנוע ואו מנורות פנימיות ברכב או חיצוניות וכו'

תודה מראש!!!

פורסם

לא מנסיון!!

לדעתי היות וזה כמעט אותו רכב. (טיפה שינוי במבנה בחלק האחורי)

הרוב בעיקר בצד המכני והפלסטיקים אמור להתאים. מבחינת מידות. לגבי צורה ועיצוב. לא יודע

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חלקים מכניים וחלקי חשמל יתאימו בחלק גדול מהמקרים. חלקי פח וקוסמטיקה לרוב לא יתאימו.

פורסם

אני בעיקרון רוצה להחליף פנס פנימי ראשי שיושב מעל למראה שאלתי בחברה אמרו לי 250 כולל מעמ

ובחברה של סקודה שזה אותו פנס ואותו הכל אמרו לי 150 כולל מעמ השאלה אם זה יתאים לפני שיזרק

לפח ה150 ש"ח

נ.ב איזה הבדלים אה ???? חחחח צ'מפיון !!!

פורסם

בעיקרון הרבה חלקים משותפים לכן המלצה שלי תקנה ותנסה להחליף ותספר לנו האם החלק מתאים.

לא מתאים, תמכור לנהג מונית שהרכב סקודה פופלארי מאוד אצלם, או אפילו גש לתחנת מוניות ותבדוק איתם.

בכול מקרה צריך לדעת לפרק את הפנס הפנימי מבלי לפגוע בריפוד.

איזה כייף לי :)

פורסם

תנסה בפירוקיה מתצא את זה בגרושים בן 50 ל 100 ש"ח כולל הכל ועזוב את המעמ בצד

מנורה פנימית עולה 4 ש"ח ליחדה ומקרוית בערך 40 ש"ח

פורסם

אל תקנה מפירוקיה מכיוון שהפנס שמותקן בגולף ואחיותיה נוטה להחזיר את נשמתו לבורא לאחר 3-5 שנים, מה שתמצא בפירוקיה יחזיק זמן קצר, עדיף להשקיע עוד 50 שקל לחלק חדש ושהחלק יחזיק עוד מספר שנים.

איזה כייף לי :)

פורסם

במקום לקחת סיכון פרק את הפנס ולך איתו לחנות. ככה תוכל להשוות במקום אם מדובר בפנס מתאים או לא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...