Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האצה ברנו מגאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו 1600 אוט' 2001, כאשר אני בנסיעה ורוצה להאיץ לעקיפה למשל,

לפעמים כאשר לוחצים על הדוושה שומעים למשך שניה שתיים את הטורים עולים

ללא שינוי של המהירות ורק אז הרכב מאיץ, כאילו שהכח מהמנוע לא נמסר מיידית לגלגלים..

בדר"כ ההאצה בסדר. אולי התופעה הנ"ל מתרחשת כשנמצאים במהירות מסוימת לפני ההאצה וזו תגובה רגילה של הרכב ?

פורסם

השהיה של שניה שתיים בהורדת הילוך או שניים בגיר AL4 היא דבר טבעי שבא לשמור על התיבה עי הורדת סלד מנוע .

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

הבנתי, תודה.

1) יש מקרים שהתגובה מיידית, זה תלוי באיזה מהירות אני נוסע ?

2) רכב זה גם לא מגיב לקיקדאון כמו שהכרתי ברכבים אחרים, בתיבה רגילה

התגובה "פראית" יחסית אבל כאן היא הרבה יותר מתונה לא ?

3) אני נוסע רק לפעמים ברכב הזה כך שנראה לי שיהיה קשה ללמוד את

תגובות התיבה הזו במצבים שונים. יש לה "כללי משחק" ידועים כך שאפשר

לדעת למה לצפות מלחיצה מהירה על הדוושה במצבים שונים ?? :shock:

פורסם

הAL4 הינה תיבה לומדת, זאת אומרת שאם נסעת רגוע כמה דקות ולא משכת הילוכים היא לא ממש תרצה לתת קיק-דאון, אלא אם זו מהירות מנוכה יחסית לכל הילוך ספציפי.

הפתרון הוא "דאבל גז" - כלומר, אם אתה לוחץ על הדוושה עד סוף מהלכה, ואתה רואה שאין קיק-דאון, או שקיבלת קיק-דאון ואתה רוצה דבל קיק- דאון, משמע, הורדת שני הילוכים בו זמנית, אז מה שאתה צאיך לעשות זה לשחרר את הרגל מהדוושה ולתת שתי לחיצות מהירות עד סוף מהלך הדוושה וזה בד"כ עוזר.

אם זה לא עוזר, אז תמיד אפשר להוריד ידנית, אל תהסס להוריד את מוט ההילוכים ל "2" כי אם המהירות תהיה גבוהה מדי בשביל ההילוך השני אז התיבה תשלב לשלישי עד שתגיע למהירות מתאימה להילוך השני.

גיא

פורסם

קיבלתי גיא, תודה.

אם כך, איך אפשר להאיץ במצב חרום ? אין דרך בה אני יכול לגרום לתיבה להאיץ בלי כל ה"אם" וצורך בדאבל קיקדאון..???

כל העניין נראה מאד לא בטיחותי!

דיברתי עכשו עם בוחן באחד המוסכים, הוא הסביר שאם אני רוצה קיקדאון

בכל מצב, צריך להרפות מהדוושה ואז ללחוץ עד הרצפה.

אנסה זאת בקרוב.

פורסם
קיבלתי גיא, תודה.

אם כך, איך אפשר להאיץ במצב חרום ? אין דרך בה אני יכול לגרום לתיבה להאיץ בלי כל ה"אם" וצורך בדאבל קיקדאון..???

כל העניין נראה מאד לא בטיחותי!

דיברתי עכשו עם בוחן באחד המוסכים, הוא הסביר שאם אני רוצה קיקדאון

בכל מצב, צריך להרפות מהדוושה ואז ללחוץ עד הרצפה.

אנסה זאת בקרוב.

אמרתי לך הדרך הכי פשוטה זה להוריד ידנית (במצב חירום)

ומה שהבוחן אמר לך עובד על אותו עיקרון שהסברתי לך על ה"דאבל גז" . פעולה זו נועדה "להעיר" את התיבה משנת החורף שלה ולהסביר שהנהג רוצה קיק-דאון.

• תוכן חדש...