Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום טוב יש דרישה לעדכון אז..

תודה רבה לכולכם על העצות וההמלצות.

לקחתי את הכלב לרנטגן , נראה לי שגם חטפתי שם כמות די רצינית של קרינה כי הייתי צריך להחזיק אותו על שולחן הצילום עם מין חלוק מגן שכזה,והצילום לא יצא טוב כמה פעמים אז הרופא ביצע את הצילום 4 פעמים.

בקיצור לא יצא מזה כלום, כי לא ניתן לראות שברים ברנטגן, לפי דעתי הצילום באיכות גרועה, אבל אני לא מבין בזה יותר מדי.

הכלב הצליח להשתין ולחרבן היום, יצא שתן עם גוון כהה מעט, לא בטוח שזה דם, הצואה ללא דם.

הוא ממש התקשה להגיע לתנוחה של הטלת צואה והיה צריך לבצע זאת כמה פעמים.

כרגע הוא שוכב, מדי פעם מחליף תנוחה בזחילה ולא עומד כשהוא עושה את זה, הוא גם חולם חלומות וכנראה יש לו סיוטים כי הוא בוכה קצת תוך כדי שינה.

אני מאמין שהוא בשוק ושגם חטף מכה די רצינית בשרירים מסויימים, וייתכן שבגל זה הוא לא מצליח לעמוד.

הוא מסכים לאכול רק טונה, ולא רוצה לשתות בכלל.

זהו בעצם, אני לא יודע מה עוד ניתן לעשות.

תודה שבת שלום.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

לא ניתן? רנטגן קיים בין השאר בכדי לגלות שברים.

האם לקחת אותו לווטרינר, או לבית חולים ווטרינרי? בבית חולים ווטרינרי כמעט ואין כזה דבר שאי אפשר, כמו אצל בני אדם.

לכלב הווימרנר שלי היה גידול סרטני ברגל שמאל, בבית החולים בעומר הרדימו אותו והוציאו לו בניתוח את הגושים - מאז הוא חיי בשמחה כבר 6 שנים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
לקחתי את הכלב לרנטגן , נראה לי שגם חטפתי שם כמות די רצינית של קרינה כי הייתי צריך להחזיק אותו על שולחן הצילום עם מין חלוק מגן שכזה,והצילום לא יצא טוב כמה פעמים אז הרופא ביצע את הצילום 4 פעמים.הוא מסכים לאכול רק טונה, ולא רוצה לשתות בכלל.

זהו בעצם, אני לא יודע מה עוד ניתן לעשות.

תודה שבת שלום.

קודם כל, תן לו מים בכף, במזרק, בכל דרך. מאוד חשוב שלא יתייבש!

דבר שני, וטרינר אחר.

קשה לי להבין וטרינר ששולח אותך הביתה בלי הנחיות לטיפול.

נ.ב. לא קיבלת שום קרינה, אל תדאג.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא ווטרינר, בית חולים!

לווטרינר אין את הציוד והכלים להתמודד עם פגיעות כאלו, זה כמו ללכת לרופא משפחה כדי שיטפל בך אחרי שעברת תאונת דרכים!, במקרים כאלה - הולכים רק לבית חולים!

אם תלך עוד פעם לווטרינר זה יהיה לשחק בחיים שלו. קח אותו ואת הרכב, וסע לבית החולים הווטרינרי הקרוב אליך - הם עובדים גם בשבת כמו בית חולים רגיל ותוכל להציל אותו שם, ככה יש סיכויים שימות ואני מניח שאתה לא רוצה את זה.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

בוא נתחיל עם זה שלא נותנים לכלב טונה ! דגים לא טובים לכלבים !

דבר שני, טפטף את השמן של הטונה (מעט !) או את המים, על האוכל שלו, הוא כבר יאכל.

דבר שני, קח אותו למרפאה בבית דגן ! הם תותחים אחד אחד !

פורסם
בוא נתחיל עם זה שלא נותנים לכלב טונה ! דגים לא טובים לכלבים !

דבר שני, טפטף את השמן של הטונה (מעט !) או את המים, על האוכל שלו, הוא כבר יאכל.

דבר שני, קח אותו למרפאה בבית דגן ! הם תותחים אחד אחד !

לא לגמרי נכון. יש כלבים שרגישים לאוכל "רגיל" אז יש אוכל מיוחד שאמור להקל על הקיבה שלהם ועל התופעות הנילוות. בצורה מפתיעה לגמרי המזון מורכב מ... טונה וסלומון :roll:

בעיקרות ניתן לתת את האוכל הזה לכל כלב, המזון עשיר יותר ממזון רגיל, והסיבה ש"לא כולם מישתמשים בזה" היא מחיר, יקר כמעט פי 2...

אם כבר רוצים להקל על הכלב לאכול ניתן ליקנות מזון מרוכז בטעמים שונים (אני מניח שלא בכל מירפאה/חנות חיות יש כזה, זה יקר). המזון מגיע בצורה של מישחה, די דומה לחמאת בוטנים כדי להקל על הבליעה או בחתיכות ממש רכות. (ניתן ליקנות אותו בשדמה, ואני בטוח שבכל מקום אחר שמכבד את עצמו ומכיל מדור אישפוז מגוון)

שיהיה רק בריאות ואושר!

גילי

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי, חידשת לי :)

לפי כל המאמרים שקראתי, דגים גורמים לכלבים לנשירה..

תודה על החידוש :)

לגבי ה"משחה" הזו , בד"כ נותנים את זה לכלבים עם כדור נגד תולעים וכו'.. ברוב המרפאות זה ישנו..מקווה שיעזור

פורסם
גילי, חידשת לי :)

לפי כל המאמרים שקראתי, דגים גורמים לכלבים לנשירה..

תודה על החידוש :)

לגבי ה"משחה" הזו , בד"כ נותנים את זה לכלבים עם כדור נגד תולעים וכו'.. ברוב המרפאות זה ישנו..מקווה שיעזור

מה שאני מיתכוון מגיע בקופסאות שימורים בגדלים שונים, לרוב ניראה כמו קופסאות של לוף :lol:

המישחה שאתה מדבר עליה היא מישחה שבאה בשפופרת כמו מישחת שיניים ויוצאת בצורה של ספגטי, עם חור באמצע. מניחים את הכדור על הפיה ולוחצים, ואז הכדור מיתכסה במישחה, ומה שאנחנו מקבלים זה כדור עטוף בחומר מצחין שכלבים אוהבים :-D

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
לאן הלכת בסוף? הסצנה הזו עם החלוק מוכרת גם לי ;)

גילי

שמע,הכלב במצב כזה שכמעט בלתי אפשרי להרים אותו כי זה כואב לו מאד, לכן החלטנו שלא לטרטר אותו לבית חולים כי זה רק יכול לגרום לעוד נזק.

פשוט אי אפשר להרים אותו, זה החמיר מאז שלקחתי אותו לוטרינר.

בלילה הוא ישן בבית ועכשיו גררנו אותו עם שמיכה מתחתיו והוא מנסה לתפוס קצת שמש בחצר, עדיין לא עשה צרכים היום.

הוא שותה חלב ואכל אוכל רגיל של כלבים היום, אבל לא עשה צרכים.

נקווה לטוב, בינתיים אנחנו מצלמים אותו הרבה.

פורסם

אם תשאיר אותו ככה המצב רק יחמיר לדעתי, הכי טוב שתרים אותו לתוך גיגית עם שמיכה או קרטון מרופד וקח אותו לבית החולים - אולי כשתרים אותו פעם אחת יכאב לו כשתי שניות, אבל זה יכול להציל אותו.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

לפי דעתי אתה טועה וזה לא כאב של 2 שניות.

בנוסף , אני לא יודע אם כדאי לנסות ללכת על מבצע מסובך כזה שוב, רק בשביל שאולי הרנטגן בבית החולים יותר יעיל משל הוטרינר.

תודה.

פורסם

יש גם את בית החולים הוטרינרי בבית דגן, פתוחים כל הלילה -

ליביו

מצטרף להמלצה. מקום יקר מאוד עם מיטב הציוד אשר יכול לטפל ביסודיות בכלב שלך.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...