Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש יוקנובה בקר ?

כי הכלב שלי גם רגיש לעוף ובגלל זה אני נותן לו בונזו שהוא אוכל , לא בהנאה גדולה אבל אוכל.

לכלבים רגישים נותנים מזון אחר ממזון "רגיל". הביעה היא לא בהרכב, נניח עוף או הודו או בקר או השד יודע מה, אלא בהרכב של "כל השאר" שיש שם. מזון לכלבים רגישים הוא מזון נטול כל תוספים אחרים, יש כלבים שלא מסוגלים לאכול דבר רק את האוכל ה"רטוב" שמגיע בקופסאות שימורים.

לרוב ה"תוספים" האילו מכילים תירס או חיטה כדי לתת נפח וגם מוצקות לאוכל וגם תוספת של סיבים וכו'.

מזון כמו כבש ואורז, שהוא מזון שאמור ליפתור בעיה של רגישות מוצלח כל כך ולא כי הוא מתוכנן כמזון כזה אלא כי הוא מכיל פחות תירס או חיטה אלא אורז. וזה עוזר לכלבים עם קיבה רגישה. לכלבים עם בעיה של ממש יש מזון "לכלבים אלרגים". ושלא נדע מצרות, זה יקר!

הבעיה עם כבש-אורז היא שהחיה לא מוציאה את האנרגיה שהיא אמורה להוציא, אם מדובר בכלב שחי בחוץ, אין בעיה, אבל אם מדובר בכלב שחי בבית, ויש לו נטיה להשמנה, צפו פגיעה! תוך חצי שנה הכלב מיתנפח בצורה משמעותית. מומלץ לתת את האוכל הזה בחורף, ובקיץ לעבור לסלומון שהוא יותר "דיאטתי".

אגב דוגלי, לכלבים יש נטיה לאהוב אכל שהוא נחות מבחינה תזונתית (ממש כמו בני אדם;)), ולכן יש להיזהר עם המזון הזה, לא תמיד הוא מכיל את הכמות של הסידן שכלב צריך, כלבים גדולים או כלבים עם בעיות אגן בגזע (רטריברים, זאבים, טוסה, פירנאי וכו') יכולים בגיל מוקדם ליפרוק את האגן וזה לא תמיד בר תיקון (במיוחד בגיל כזה), לכן מומלץ לתת להם אוכל טוב, מחברה טובה, ולגוון כמובן, אף אחד לא אוהב לאכול את אותו אוכל כל הזמן, לא?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראשית כל, מתוך שלושת המזונות המובילים- פרופלן, רויאל קנין ויוקונובה. היוקונובה לפי דעתי נחשבת לאוכל הפחות טעים.

אצלי בבית רק רויאל קנין או פרופלן.

לא אוהבים יוקונובה בכלל (:

בתאבון

גיא

פורסם

PROPLAN בשביל הילד שלי. הוא לא אוהב את הטעם של רויאל קנין - די התאכזב...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

REDBARON צודק , המרכיב העיקרי בבקר ששונה הוא אכן האורז.

הסלמון נחשב למזון אפילו עם פחות בעיות של אלרגיה.

בקשר לענין ההשמנה.

יש לי פגה בת שנה וקצת ובולדוגית צרפתית בת קצת יותר מחצי שנה.

שתיהן כלבות בית ושתיהן אוכלות רק את היוקנובה ואף אחת מהן לא שמנה (הפגה יותר רזה מרוב הפגים , והבולדוגית הצרפתיה כולה גוש שרירים).

אבל זה כנראה קשור ל3 כלבים שיש לי ושהם רצים בבית כל היום אחד אחרי השני.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

גם אני נותן לכלב Proplan Puppy Giant, כבר שנה.

אבל זה יקר טילים. אני הולך לעבור לאוכל יותר זול בקרוב.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אותי מעניין מה שלום הרכב היום ומה נסגר... פוותח השרשור עדכן אותנו ידידינו!!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...