Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע על רנו 19 (בקשה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך האוטו רנו 19 מנוע gtx הוא לא יקר כל כך בן 8 ל11

האם הוא שווה את המחיר ??

האם הוא אמין (יחסית למחיר)?

האם הוא מהיר(שוב יחסית למחיר)?

תודה לעוזרים

פורסם

היה לי אחד ידני מודל 92' עד לפני 3 חודשים (מנוע 1700).

האוטו היה אצלי 4.5 שנים והפגין אמינות טובה מאוד. מה שהחלפתי בו היה תמנון של מערכת הקירור (700 ש"ח לאורגינלי. לא מוכן לאילתורים ברכב), בולמי זעזועים, 3 פעמים ניקוי קרבורטור, צינור הידראולי של ההגה וטיפולים שווטפים.

הרכב סובל מקרבורטור רגיש וזהו. חוץ מזה הוא אמין, נוח ומרווח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם אתה הולך על הגירסה הידנית אז לא תתאכזב,הרכב נוח מאוד ודי מאובזר כמו כן פנים הרכב עמיד ולא מתפרק,ביצועים טובים

אפילו בגירסת ה1.4 שיש ברשותי,חלפים זמינים ולא יקרים במיוחד,הגיר האוטומטי לפי מה ששמעתי לא אמין במיוחד .

פורסם

רנו 19 בגירסת 5 דלתות (במיוחד לאחר מתיחת פנים בשנת 93) נראית לטעמי לא רע. ה 4 דלתות אכן מכוערת.

עיצוב הרכב לא נראה לך - אל תקנה אותו.

אי אפשר לעשות אותו "סטייל צעיר", אפשר לכער אותו עד מאוד עם ספוילרים ומדבקות למינהם.

קודם תקנה, תתקן את כל הדרוש תיקון, תעשה יישור קו, ישאר לך כסף - תעשה לרכב צבע ותשקיע בג'אנטים יפים.

עכשיו לגופו של עיניין - נהגתי לא מעט על רנו 19 1.8 ידנית שנת 96. הרכב מאווזר מלא, לי היה נוח לנהוג בו, לא מרגיש חזק יותר משום רכב 1.6. צריכת דלק גבוהה. היו קצת בעיות חשמל וכפתורים מתפרקים. מערכת חשמל מסובכת. הייתה בעייה של קצרים בפנסים האחוריים שחזרה על עצמה למרות ניקוי והידוק מגעים. הרכב היה בצבע מטאלי שנשרף ונראה מגעיל ודוחה. רכב בצבע לבן לא יסבול מהבעייה הנ"ל. לגבי המכלולים המכאניים - אין לי מספיק ניסיון עם הדגם.

לדעתי תמורה טובה לכסף, הרכב הזה לא פופולרי אצל ילדים ואנשים בדרך כלל מחזיקים בו תקופה ארוכה, לא בעייה למצוא כזה יד שניה - שלישית ואולי אפילו ראשונה. מנוע 1.4 היה בזמנו אחד החזקים בקבוצתו (80 כ"ס) והוא בסה"כ מספק את הסחורה גם כן. חשיבות עליונה למצב הרכב, תתפלא אבל חלק גדול מרנו 19 בשנות הייצור האחרונות שלה (95-96) שימשו חברות . אה, ובשום אופן לא אוטומטי.

פורסם

עד כמה שאני זוכר אז לא היו 19 עם מנוע של 1.8 עם 109 כס הם הגיעו ב 95-6 ברמת גימור RTI אפשר לזאות אותם לפי סרן דיסק אחורי ורמת גימור גבוהה מושבים זהים למה שמותכן בRSI ורק ידניות היו בארץ

פורסם

היה לי את ה1400 ידני

רכב מאוד נוח ודי מרווח

חסכוני ביותר בדלק( למיטב ידעצי דגמי האוטומט שתיינים די גדולים)

כל עוד הרכב מטופל בצורה טובה ומתוחזק כיאות אמין ביותר

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
האם ה1.8 זהה למנוע שמורכב בקליאו 1.8?

המנוע לא זהה, ברנו 19 שנמכרו בארץ המנוע הזה הפיק רק 90 כ"ס ולא 110 כמו ב RSI

בכלל, לרנו באותם שנים היו 3 גירסאות של מנוע 1.8

1. 90 כ"ס

2. 107-110 כ"ס

לא יודע, מה בדיוק ההבדלים בין שני המנועים האלו .כנראה הזרקה רב נקודתית במנוע החזק יותר. במנוע 90 כ"ס מומנט מקסימלי מתקבל בסל"ד הרבה יותר נמוך ( 2750 לעומת 4250 )

3. 137 כ"ס בגירסת 16V

ההודעה של גיל גלר מעלי לא ברורה לי, אני אישית לא שמעתי על רנו 19 עם 109 כ"ס וסרן דיסק אחורי בארץ.

1.8 90 כ"ס היו גם ידניות וגם אוטומטיות

• אחראי פורום
פורסם

ל-1.8 לא היו דיסקים מאחור, וגם לא 90 כ"ס, אלא 95.

היתה את גרסת הקבריולט הנדירה, עם 1.8 16v ו-137 כ"ס **עריכה,רק עכשיו ראיתי

שבוקי כבר ציין את הגרסה הזו **, ודיסקים מאחור.

גם לי ניסיון לא מועט עם 1.4 מודל 92, מדובר במכונית נוחה ואמינה (55 אלף ק"מ בשנתיים בלי טיפולים מיוחדים),

וכשהיו טיפולים הם היו זולים יחסית.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בדקתי בקארפוליו:1.8 לאחר מתיחת הפנים ב92 :109 למנוע 8 שסתומים.אגב יש קבריולט למכירה בav בבית דגן ב22000ש"ח

• אחראי פורום
פורסם

הגרסה עם ה-109-110 כ"ס היא זו שהגיעה עם הקליאו RSi.

אני די בטוח שב-19 זה היה עם 95 כ"ס, אבל כמובן יכול להיות שאני טועה.

נתקלתי בלא מעט הבדלים בנתונים שמצאתי בקארפוליו לעומת הצהרות יצרן , מגזינים וכו'.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...