Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

לאחרונה המזגן הפסיק (עוד פעם)לעבוד ולאחר שנשרפו פיוזים של המדחס הבנתי שהמצמד מקצר בשביל ללקבל עלות תיקון משוערת ניגשתי למזגניסט שאמר שהסליל התפרק וצריך להחליף מדחס בעלות משוערת של 1600-2000 ש"ח.

ממה שהבנתי המזגניסטים לא מוכנים להחליף את המצמד(שיפוץ) אלה להחליף את כל המדחס בחדש למרות ששלי תקין לחלוטין כנראה עניין של רווח.

עכשיו השאלה היא איפה ניתן לקנות באזור ירושלים או תל אביב את החלק (המצמד) הנ"ל אני מתכוון לפרק את המצמד מהמדחס שלי ולקנות חלק זהה.

מקווה שמישהו יעזור.

תודה!

פורסם

יש לי הרבה מדחסים משומשים, אולי אוכל לארגן לך סליל ומצמד. באיזה אוטו מדובר ? האם אתה יכול לרשום את האותיות והמספרים שרשומים על גוף המדחס ?.

אגב, לא צריך להוציא את הגז מהמערכת כדי להחליף מצמד.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

עדכון.

לאחר שממש לא היה לי כוח להתחיל לפרק החלתתי לרסס WD-40 על אזור המצמד נתתי לחומר לעבוד 5 דקות ואז הנעתי והדלקתי מזגן. שפתאום התחיל לעבוד כרגיל. כנראה שנכנסו מים ומשהו שם החליד או נתפס כי לא הפעלתי מזגן הרבה זמן.

המסקנה(ערוך) להזהר מחלק מאנשי המיזוג בירושלים באזור תלפיות

פורסם

לא הבנתי כיצד מתיישב מבחינה טכנית הסיפור האחרון שלך, עם מה שכתבת בהתחלה.

"לאחרונה המזגן הפסיק (עוד פעם)לעבוד ולאחר שנשרפו פיוזים של המדחס הבנתי שהמצמד מקצר בשביל ללקבל עלות תיקון משוערת ניגשתי למזגניסט שאמר שהסליל התפרק ."

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

עוד פעם הכוונה שהיו בעיות אחרות לא במדחס שבגללם המזגן לא היה עובד ופתחתי שרשורים עליהם.

אכן נשרפו פיוזים גם המזגניטים ניסו לשים פיוזים וגם להם נשרפו וכך הם הגיעו להחלטה על התפרקות הסליל.

ובבית ניסיתי לשמן את המצמד וזה עבד זה הכל.

עוד שאלה היא האם פיוז של 20A מספיק כי ראיתי שבמקור היה 25A ואין לי כזה כרגע, האם פיוז של 20A שכרגע עובד יכול להשרף במשך זמן עבודה ממושך.

ותודה בכל מקרה.

פורסם

ברור שהפיוז ישרף מהר מאוד

צריך לשים מה שהיצרן אומר ולא מה שאתה חושב אם כתוב 25A אז צריך בדיוק 25A לא פחות ולא יותר צריך בדיוק.

• תוכן חדש...