Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יופי ונוחות זה עניין מאוד אינדיבידואלי. במחינת צליל אני מאמין שלא תתאכזב בשניהם (בייחוד לאחר ניפוץ המיתוס :wink: ) - מכשירים ברמה גבוהה.

הכי טוב שתלך לחדרי תצוגה ותתנסה בעצמך. תחפש חנויות רציניות וגדולות כי אלו מכשירים שלא כל מתקין מחזיק ובטח לא בתצוגה.

ב9650 יש איזו קונסטרוקציה של 2 פאנלים - לא יודע בדיוק איך זה עובד והאם זה מועיל למשהו. זה רק אתה צריך להחליט - ללכת לגעת במכשיר ולראות אם אתה מסתדר עם זה. היציאות שלו למגבר חזקות יותר מהמכשיר השני.

על פניו נראה כי ב8850 יש יותר משחקים בעיבוד הסאונד - אקוולייזר יותר רחב ( 16 ערוצים, אקוולייזר מיקומי רמקולים - אני לא בטוח שזה TIME ALIGNMENT ) רשום במפרטים: איקוולייזר לכיוון הסאומד לפי מספר רמקולים ומיקומם, BBE מעבד צליל דיגיטלי, איקולייזר "מיקום שמיעה" דיגיטלי וכו' וכו'.

מה שכן שמתי לב שבמכשיר הזה דווקא יש LPF ו HPF. בשני לא רשום. ה HU הזה גם נרהא יותר סולידי והשני יותר "רובוטריק" תלוי בטעם באישי שלך.

כמו כן מכשירים כאלו, אם אתה קונה בארץ, אז תדאג לקבל אחריות טובה.

לסיכום - אתה הולך להשתמש בו, ואם מה שחשוב לך זה המראה והנוחות - רק אתה תקבע מה מתאים לך יותר. מבחינת איכות צליל שניהם מהווים מקור אות לא רע לשאר המערכת.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

שני המכשירים כמעט אותו דבר(מבחינת פונקציות).

גם אחי רצה את אחד משני המכשירים האלו ובסוף בחר ב9650.

אם אתה יכול להתפשר על מסך פחות צבעוני הייתי הולך דווקא על ה8650, אותו מכשיר כמעט בדיוק רק יותר נוח.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

בן זוהר (אני מניח שאתה דיברת איתי היום בטלפון?)

בכל מקרה המלצתי אליך היא להישאר עם ה 9650. ה 8850 נופל ממנו בכך שאין אפשרות של 3 way network ואני מאמין שיש הבדל גם בחיתוכים.

ה 9650 הוא לדעתי אחד המכשירים היותר מוצלחים שיצאו לפיוניר בשנים האחרונות.

איתמר (שמצטער על היום שמכר אותו).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...