Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משחקים תואמי הגה Logitech G25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההגה הזה יקר בצורה לא הגיוניות.. MOMO של LOGITECH שנחשב לדרגה אחת מתחת לGT25 עולה כ-99$ בארה"ב

ה-GT25 עצמו עולה 299$... פי-3!

לשאלתך לאיזה משחקים הוא תואם, עד כמה שקראתי לפני מספר חודשים, להרבה מאד מאלה שתומכים בFORCE FEEDBACK של LOGITECH/IMMERSION.

מכיוון שאתה נהג מקצועי אני מנחש שאתה מחפש תמיכה ב GT4, התמיכה הזאת קיימת, גם בGTHD שיצא "בקרוב" התמיכה קיימת.

לLOGITECH יש פורומים מאד פעילים ואני מניח שתמצא שם את כל התשובות.

פורסם
ההגה הזה יקר בצורה לא הגיוניות.. MOMO של LOGITECH שנחשב לדרגה אחת מתחת לGT25 עולה כ-99$ בארה"ב

ה-GT25 עצמו עולה 299$... פי-3!

לשאלתך לאיזה משחקים הוא תואם, עד כמה שקראתי לפני מספר חודשים, להרבה מאד מאלה שתומכים בFORCE FEEDBACK של LOGITECH/IMMERSION.

מכיוון שאתה נהג מקצועי אני מנחש שאתה מחפש תמיכה ב GT4, התמיכה הזאת קיימת, גם בGTHD שיצא "בקרוב" התמיכה קיימת.

לLOGITECH יש פורומים מאד פעילים ואני מניח שתמצא שם את כל התשובות.

האמת שהמחיר דווקא די הגיוני, תשווה את המחיר להגה היחיד בעולם שמציע דוושות (עם קלאץ' כמובן), וידית הילוכים ריאליסטית ואז תיווכח בעצמך שהמחיר לא רע בכלל!

פורסם

אגב, מה הכוונה שיש קלאץ'? האם זה רק 'סוויצ'' שמאפשר להילוכים להשתלב, או שזה קלאץ' פרוגרסיבי לכל דבר? האם ניתן לתת 'דאבל קלאץ' לדוגמא? (אופצייה שלא קיימת עם הג'ויסטיק)?

פורסם

הקלאץ' הוא פרוגרסיבי.

GT4 - לא תומך לא בקלאץ' ולא בהילוכים המופרדים (אז למה להגיד סתם?)

ורפאל - המומו הוא הגה ישן מאוד.

הG25 מחליף את הDRIVING FORCE PRO של הPS2 - וזו השוואת המחירים הראויה - כאשר לשניהם יש 3 סיבובים מנעילה לנעילה (משהו שלמומו אין, והופך אותו לצעצוע ולא ממש להגה אמיתי) אבל לG25 יש את השיפטר האמיתי ודוושת קלאץ'.

אני לא מכיר כרגע משחקים שתומכים (כמובן שבמשחקים מסויימים אפשר יהיה להגדיר שישתמשו בו - כמו בLFS ואני יודע שגם בCARBON אפשר)

נדב, קנית בארץ?

לא ראיתי בשום מקום מתחת ל2000 ש"ח.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

המחיר הוא קרוב מאוד ל2000 ש"ח, כל הדוושות הן פרוגרסיביות ובעלות פורס פידבק, משמע בלימה דגרסיבית דאבל קלאצ'ים וכ"ו :evil:

אני מחפש משהו שידע לתקשר עם הקלאץ' וההילוכים, וכמובן שיהיה קשור לראלי...

משהו יודע אם קולין מקרי 05 עובד עם ההגה הזה?

בתודה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אני יודע שעם הDRIVING FORCE PRO הצלחתי להפעיל אותו במצב הבסיסי (200 מעלות), אבל זה היה אפילו בלי דרייברים רשמיים למחשב , אולי יהיה לך יותר מזל עכשיו שהם תומכים בG25 למחשב רשמית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

live for speed יכול לתת לך את כל מה שאתה צריך.

ממליץ להכנס לפורום של המשחק בנוגע לבעיות תאימות

אני מאמין שסידרו את כולן .

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אכן LFS תומך בקלאץ' והילוכים מופרדים. אהה ויש שם גם ראלי :).

פתח יוטיוב, כתוב logitech g25 במנוע החיפוש ותראה אותו בשילוב עם כל מיני משחקים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...