Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות אבטחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי כלב. יש לי אחת. (ולשמירה או בטחון אפשר לשכוח ממנה)

היא ישנה איתי בחדר. צמוד למיטה שלי.

ואני לא מחפש למנוע את הגנבה הבא.!

אני רוצה שיהיה עוד כמה! כדי ללכת למשטרה ולהתלונן. וללכת לבית של הבחור ולקבל פיצויים. !

(ועם לא יהיה. יהיו לבחור המון נזקים!)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

במקרה קיצוני אפשר לשים מכשיר כמו איתוראן בתוך העציץ, וכשמישהו לוקח אותו, אפשר למצוא אותו בקלות ולהזעיק משטרה. משהו אחר שאפשר לעשות זה מעגל חשמלי שמדליק אור או אזעקה ברגע שמזיזים את העציץ. יותר זול, לא?

פורסם

אם אתה מעוניין להרחיק גנב :

יש פרוזקטורים שבאים עם חיישן תנועה שמדליק את הפרוזקטור בדגע שהוא מזהה תנועה,ניתן לכוון את הרגישות.עלות של כ 120 ש"ח. פרוזקטור שנדלק לו על הראש באמצע הלילה יגרום לו לחשוב שוב אם להגיע לאותה חצר.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...