Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הצלחתי להירדם כל הלילה, ומאוד שעמם לי עד לפני שעה - החלטתי לקחת את הרכב לסשן של נהיגה מאתגרת מאוד.

המיקום - מגרש אימונים של קבוצת כדורגל שיצאה מכלל שימוש שנה שעברה, הדשא היה לח ורטוב כשהגעתי לשם (בשעה 6 בבוקר) כמובן חסר אחיזה כמו שצריך :lol:, סימנתי לעצמי מסלול מדומה עם אבנים (קונוסים לא בדיוק זמינים בכמות כזו בשעה 6 בבוקר ביום שבת :wink:) ויצאתי למסלול מטורף של החלקות במשך 25 דקות, עד שנקעתי את האגודל כשהתעקם על ההגה עקב העבודה המהירה מה שגרם לי להחליט לחזור לבית.

התחת היה בחוץ רוב הזמן, לצלילי המנוע שעבד בסל"ד מטורף וצלילי גלגל"ץ שהצליחו להידחף איפה שהוא ברקע, כל זה מבלי להרוס את הצמיגים ברכב של ההורים (אני מחפש איזו רעלי עכשיו :-)) - בקיצור, בילוי שבת בבוקר מומלץ ביותר :lol:

באמת הרבה זמן שלא נהניתי ככה מנהיגה, בזמן האחרון אוזלים לאט לאט המקומות להתאמן בהם (למרות שזה אבסורד עם "כניסת" החוק המוטורי).

מתי נארגן מפגש ג'מיקאנות בערד?! :roll:

בוקר טוב לכולם - בן, שמחכה בציפיה רבה לשעה 9 שבה הג'חנון האימתני יוצא מהתנור :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
סימנתי לעצמי מסלול מדומה עם אבנים (קונוסים לא בדיוק זמינים בכמות כזו בשעה 6 בבוקר ביום שבת :wink:)

אבנים ????

אני מקווה שאתה מבין שסיכנת את הצמיגים שלך, את הג'אנטים, את כל הרכב, וגם את העצמות שלך.

תאר לעצמך שאתה עולה עם צמיג על אבן באמצע סיבוב חד ומלא כח - לא בטוח ששומאכר ידע לצאת מהחלקה כזו.

שומר נפשו ירחק.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

היה בטוח שלא התכוונתי לאבנים גדולות ומרושעות :twisted: אלא לחצץ שפיזרתי בכמות קטנה, על שטח גדול - ולו רק בשביל לסמן תוואי מסלול כללים - כך שאין בדבר שום סיכון,

מצטער אם הניסוח בהודעה הראשונית לא היה ברור.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

נשמע שנהנית :) הלוואי ויגיע יום שנוכל לעשות את זה במסלול מוסדר :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בן לביא...

אני רואה שמאוד משעמם לך הא...

בפעם הבאה שבא לך לנהוג בכיף, יש בחור בשם סימון, שבמקרה גם לומד איתך יחד, שבמקרה קורא את הת'רד הזה שמסתיים בשם בן, משם עולה לראות את שם הכותב - ומגלה - BLAVIE... מסתכל בחתימה ומגלה - סיאט איביזה 94', ואז מבין - זה אתה!!!!! ירקוב, איזה אוטו יש להורים שלך וממתי אתה מחפש ראלי, ולמה אני לא יודע על זה!?!?

SPL - 143.6DB

"

פורסם
נשמע שנהנית :) הלוואי ויגיע יום שנוכל לעשות את זה במסלול מוסדר :D

אמן. :-D

לסימון - מצטער, אבל לא מצלצל לי השם, ואני לא זוכר בחור שלומד איתי בשם סימון - אבל זה יכול להיות בגלל שלא הלכתי המון זמן לבית ספר :lol: אולי תזכיר לי מי אתה? יכול להיות שאתה מתבלבל עם בן לביא אחר - אני מדימונה, אלי התכוונת?

להורים שלי יש מיצובישי קריזמה איר, ואני מחפש ראלי מאז שהסיאט עזבה אותי.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

כן :) האמת שאם היו תופסים אותי שם כחולים הם לא היו כל כך שמחים לגבי זה, כי למרות שהמגרש לא בשימוש עדיין הכניסה לרכבים אל תוך מגרש כדור-רגל אסורה :-D, אבל מה לעשות שמכורח המציאות אין מקומות נורמאליים להתאמן - בצירוף העובדה שאין שוטר אחד במשמרת, בכל הארץ, ביום שבת בשעה 6 בבוקר :twisted:

DOESN'T WORK HARD

פורסם

למה לא? זה פורום אוף-טופיק, לדעתי אין פה שום דבר שקשור לפורום אחר בצורה ברורה - אז למה שזה לא יהיה כאן? זו המטרה של הפורום הזה.

DOESN'T WORK HARD

פורסם
באמת נשמע כיף.

הלוואי שהיה באזור לי מגרש כדורגל שאפשר להיכנס אליו עם רכב.:lol:

צריפין? כפר חב"ד?

רק תזהר לא לנקוע את הרגל לאחד מ 76 (?) הסוסים שלך..... :wink:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

בנוגע לסוסים-76 אומנם,אבל כל סוס ...סוס!

גם לי יש 76 כ"ס .

אבל הפורד שלי נוסעת יותר מהר , כי הבודי קל יותר .

:wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...