Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

יש לי במחשב כרטיס טלוויזיה והיום התקנתי גם מצלמה.

לאחר ההתקנת המצלמה אין ברשותי יכולת לראות טלוויזה,יש רק מסך שחור.

מחקתי את תוכנת המצלמה ועדין רק מסך שחור.

עשיתי "סיסיטם ריסטור" לאתמול ועדין מסך שחור.

מחקתי את תוכנת הטיוי והתקנתי מהתחלה ועדין מסך שחור.

מה עוד עלי לעשות?

אלכס,מכורה לטיוי מבקשת עזרה נואשות....:cry:

פורסם

יש שלושה שלבים שעליך לפעול עלפיהם:

שלב א'(יש להסתכל בתמונה איפה שכתוב שלב א'):קודם כל את צריכה לבדוק שאת בחרת בכניסת אנטנה "TV" כמו שאסף רשם.

במידה ושלב א' לא עזר אז תעברי לשלב ב'.

שלב ב'(יש להסתכל בתמונה איפה שכתוב שלב ב'): עליך ללחוץ על הכפתור של "PROPRITY SETTINGS" ולעבור לשלב ג'.

שלב ג'(יש להסתכל בתמונה איפה שכתוב שלב ג'): כשיפתח חלון חדש עליך לבחור בלשונית של "VIDEO SETTING",לאחר מכן בחלון שיופיע מולך עליך לבחור איפה שכתוב:"VIDEO CAPTURE DEVICE" ב אפשרות : "SAA7130TVcard" וללחוץ על "OK" לאישור.

במידה ואת רוצה את יכולה לנסות להתקין שוב את המצלמה שיש לך ולחזור על אותם השלבים אולי יצא מצב שגם המצלמה וגם הטלוויזיה יעבדו(זה מה שאני עשיתי ואצלי שתיהם עובדים)

אני בטוח שאלו השלבים שיכולים לעזור לך כי יש לי את אותו הכרטיס טלוויזיה כמו שיש לך.

20_02_2007-08_00_46_062.jpg

20_02_2007-08_01_14_640.jpg

20_02_2007-08_01_19_140.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כל האופציות שכתבת שצריכות להיות היו,מחקתי את 2 התוכנות והתקנתי מחדש תוך בדיקה שהאופציות כמו שציינת וזה עדין לא מראה כלום.

תודה בכל אופן.

פורסם

לאחר שהתקנת את המצלמה הגדרת אותה באי סי קיו/סקייפ מסנג'ר?

כנסי לכל תוכנה שניכנסת אליה מבין התוכנות שמפעילות את המצלמה ושם בהגדרות תחליפי את החומרה מהכרטיס טלוויזיה למצלמה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...