Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נלקח לבדיקה, זה נכתב תחת "ליקויים משמעות גבוהה" אך בכל זאת בגרף של השלדה נכתב 100%. (כלומר שאסי נקי לגמרי).

יש ממה לחשוש? הייתם נמנעים? משפיע על ההתנהגות? (לא ני-רא(ה)לי...). מדובר ברכב מבוקש.

מחיפוש בפורום היה ויכוח האם פגיעה בעמודים זה שאסי.

נ.ב סוג הרכב 106 רע-לי (רע למי שלא מצליח למצוא, כמוני ;-)).

פורסם

זה ישפיע, אבל לא במקרה של התנהגות לדעתי - דע לך שכרגע הקורה B ספגה את המכה והרכב נשאר דיי שלם, בפעם הבאה חס וחלילה שהקורה תקבל מכה היא תהיה הרבה פחות "סלחנית" וסופגת ותקרוס, קח את זה לצומת ליבך.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

כן. אמנם יותר "מרכב" מאשר "שלדה", אבל חלק עיקרי, הרבה יותר מדלק או כנף, נגיד.

האם יגרום לחוסר יציבות מרכב בתאונה? האם התעקמות הקורה תביא לנזילת מים דרך החלונות/גומי?

לא יודע, אני לא מכונאי. אבל בטוח שלא הייתי קונה אלא במחיר נמות משמעותית מהמחירון (וגם אז לא בטוח).

אגב, איך זה קרה? נכנס בו אוטובוס? (לא מצחיק, קרה לחבר שלי לעבודה במזדה 3 חדשה שלקח מהמחסנים שם ליד צריפין - התעקמה הקורה האמצעית וקיבל פיצוי רציני ביותר מהביטוח בשל ירידת ערך - לא זוכר כמה %).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יצרני הרכב בונים את מכוניותיהם עם שילדה מרחבית. מכאן שגם גג הרכב הוא רכיב שנושא בעומס. מהטעם הזה לגירסאות הקבריולט מוסיפים חיזוקים לשילדה שאמורים לפצות על העדר הגג. גם אז בד"כ לגירסה פתוחת הגג יש שילדה קשיחה פחות משל הגרסאות בעלות הגג הסגור.

מה שרציתי להגיד (בנוסף להערות הנכונות של קודמי) שקורה B היא רכיב שנושא עומס. מה משמעות הפגיעה קשה לקבוע ועוד יותר קשה לקבוע דרך האינטרנט. אבל לטעמי האישי רכב כזה צריך להימכר בהנחה רצינית מאוד.

פורסם

כפתור ה"ערוך" נעלם, אבל בכל זאת עדכון: אחרי שחפרתי בפורום עמית הסביר שהעמודים נחשבים שלדת מרכב, כלומר שלדה.

האם מכה לא גדולה בקורה B נחשבת קצה שלדה אם כך?

פורסם

קצה שלדה פירושו לא מכה קטנה, אלא מכה בשלדה שנמצאת לפני הגלגלים האחוריים \ אחרי הקדמיים (איזורי תא המטען ואיזורי מכסה המנוע למשל), כל מכה שנמצאת בתוך \ על קווי הגלגלים (קורה B למשל) נחשבת מכה "בשאסי" - בקיצור, לדעתי חפש אחת אחרת, ראלי זה לא רכב עד כדי כך נדיר.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...