Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על clarion

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזה מחיר, אמרת באותו מחיר אבל אל ציינת מהו?

מה אתה מחפש ברדיודיסק שלך?

מה מעניין אותך יותר מבחינת - מראה, שימושיות, אפשרויות (FEATURES), אפשרויות חיבור, איכות בנייה, איכות שמע, מסך - סוגי תצוגות וצבעים וכו'.

יש לך מגבר במערכת?

אנא, תענה לנו על השאלות הנ"ל וננסה לעזור.

חיפוש אודות המכשיר בפורום גם כן יכול להעלות תשובות מעניינות ואף מועילות.

פה למשל, אפילו כולל אלטרנטיבות! :-o

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129720&highlight=566

לגבי דעות על CLARION:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=141876

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=140536

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=140689

שעורי בית, שעורי בית

יואב

יואב :arrow:

פורסם

הHU של CLARION הם מאוד טובים . אני לא אוהב את צורה שלהם(פרת מהדגמים גבויים)

אבל איכות שלהם ברמה מאוד גבוע(בלי הרבה FEATURES )

אולי קדאי להסתכל על דגמים של ALPINE

GOOD LUCK

פורסם
באיזה מחיר, אמרת באותו מחיר אבל אל ציינת מהו?

מה אתה מחפש ברדיודיסק שלך?

מה מעניין אותך יותר מבחינת - מראה, שימושיות, אפשרויות (FEATURES), אפשרויות חיבור, איכות בנייה, איכות שמע, מסך - סוגי תצוגות וצבעים וכו'.

יש לך מגבר במערכת?

אנא, תענה לנו על השאלות הנ"ל וננסה לעזור.

בעיקרון רציתי להשקיע עד 800 שקל אבל הדגם הזה מצא חן בעיניי ואמרתי שאם הוא ממש טוב אני מוכן להתאמץ

אם לא אני מחפש משהו בתקציב נמוך יותר מ 1500

אני לא מבין גדול בסאונד ועד עכשיו שמעתי (ברכב הקודם לפני שקניתי גולף GTI) בפיוניר ישנה בלי MP3 .

אני רוצה מערכת בסיסית MP3 עדיפות לתצוגה כחולה(מתאים לרכב) ועדיפות לAUX קדמי (יש לי IPOD) או USB

יש לי מגבר של BOSS בבית אני לא יודע אפילו אם כדאי להרכיב אותו

למערכת אני רוצה להרכיב רמקולים קומפוננט.

עצות?:-D

פורסם

אם כך הדבר - לא בטוח בכלל שמה שאתה צריך זה קלריון. לדעתי אתה יכול להסתפק במכשיר יותר פשוט ויותר זול.

תקרא כאן, יש פה גם דעות על החיבור USB עצמו - תראה אם זה מה שאתה באמת צריך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=140660&highlight=%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%95%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7+USB

תקרא תראה רעיונות לאלטרנטיבות אולי. אני לא יכול להמליץ לך על מכשיר USB - לא התעניינתי בנושא.

תראה הקלריון הוא מכשיר טוב, אבל לצרכים שלך אתה יכול להסתפק בפחות זה הכל.דווקא ה כניסת USB של ה 566 מקדימה ונגישה. חפש עוד מכשירים עם USB ותשאל עליהם. יכול להיות שיחסרו לך מעט כיוונוני קול אלקטרוניים כגון חיתוכים ואקוולייזרים - קלריון לוקה בחסר באלו.

לגבי תצוגה כחולה - חפש PANASONIC או PIONEER ( לא מכיר דגמים עם USB )

יואב

פורסם

את התשובה כבר קיבלתי מחברינו "ברמונדו" :

אלה רמקולים בייתיים של חברת B&W

ככה שפלצני זה לא ממש. אגב יש לMB QUART משהו שמזכיר אותם, בגלל זה חשבתי שזה שלהם.

לא חותם

פורסם
ונגישה. חפש עוד מכשירים עם USB ותשאל עליהם. יכול להיות שיחסרו לך מעט כיוונוני קול אלקטרוניים כגון חיתוכים ואקוולייזרים - קלריון לוקה בחסר באלו. לא בדגם החזק יותר ה755USB שם יש כבר כמעט הכול והוא די זול (יחסית הוא יעלה בארץ בין 1800-2000 ש"ח כולל מס)

לגבי תצוגה כחולה - חפש PANASONIC או PIONEER ( לא מכיר דגמים עם USB )

יואב

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

עדיין לא עניתם לי אם הדגם הצפציפי הזה (שזה הסכום המקסימלי שאני מוכן להוציא) טוב או לא טוב

שווה את הכסף?(הככונה לדגם של הקלריון DB566USB)

אם לא איך הדגם של PIONEER 2950 יש לו כניסת AUX מקדימה (יש לי אייפוד).

והאם יש למישהו המלצה לגבי מכשיר אחר בסכום של עד 1500 שח

בעל תצוגה כחולה?

פורסם
את התשובה כבר קיבלתי מחברינו "ברמונדו" :

אלה רמקולים בייתיים של חברת B&W

ככה שפלצני זה לא ממש. אגב יש לMB QUART משהו שמזכיר אותם, בגלל זה חשבתי שזה שלהם.

ואם להיות יתר מדויקים B&W סדרת NAUTILUS. לפני איזה 7 שנים אפילו היתה תוכנית בערוץ 8 שסיפרו שהרמקולים האלה יעשו מהפכה בעולם הסאונד.

פורסם
עדיין לא עניתם לי אם הדגם הצפציפי הזה (שזה הסכום המקסימלי שאני מוכן להוציא) טוב או לא טוב

שווה את הכסף?(הככונה לדגם של הקלריון DB566USB)

בעל תצוגה כחולה?

אתה לא חייב כניסת AUX מקדימה. אתה יכול לקנות איזה כבל RCA ב50 שקל עם כניסת AUX מהצד השני, שאתה מחבר אותו אל הHU עצמו. לדעתי זה גם יותר אסתטי.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אני שמח שהתמונה שלי כ"כ עניינה אותכם. עניתי ל NIVO בפרטי כדיי לא להיגרר פה לדיון מיותר ולא קשור.

פשוט חבל כי הבחור פה מחפש חוות דעת על ה clarion db566usb ועוד לא קיבל תשובה :roll:

yonih תנסה לשנות לכותרת מעט יותר עניינית

פורסם

שווה את הכסף?(הככונה לדגם של הקלריון DB566USB) שווה הרבה יותר מהפיוניר לדעתי לפחות, וכן הוא שווה את הכסף

בעל תצוגה כחולה?

דעתי בירוק

ןלניב אם היית יודע כמה הרמקול הזה (הנאוטילוס) עולה ומה ניתן לקנות במחירו , ומי בדיוק קונה אותו בגלל העיצוב היית מבין למה הוא פלצני

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אין לי מושג כמה הוא עולה ומה אפשר להשיג במחיר שלו. אני לא חזק באודיו לבית. אבל אני אומר שזה לא מדוייק לקרוא לרמקולים של B&W פלצניים.

לא חותם

• תוכן חדש...