Jump to content

yonih

  • הודעות

    40
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי yonih

  1. איזה אגזוזים זרימה חופשית כדאי לשים לרכב שכזה? אני רוצה משהו שאפשר לשים עכשיו רק דוד ואח"כ אם אני ירצה לשים מערכת פליטה שלמה לא תהייה בעיה? מה כדאי? איפה? מחירים +-?
  2. סבבה גולף יפה אייל איזה שנה היא ראיתי שההגה שלך כמו חדש שלי שנת 2001 GTI ההגה כולו מקולף. אם יש עוד אנשים עם תמונות !!??
  3. כן אבל רציתי לראות גולפים של אנשים לקבל השראה
  4. מוטי מצטער על הכותרת הלא מפורטת אני התכוונתי לכל בעלי הגולפים בשנים 99-04 MK4
  5. אני יודה אם בעלי גולף יוכלו לעלות תמונות ! של הגולפים שלהם! ובכלל להמליץ על שיפורים קוסמטיים,מה כדאי מה מכוער ןמה סתם ביזבוז כסף!!!! אני יעלה תמונות של שלי בסוף שבוע אני מקבל את המצלמה שלי
  6. לא עניתם לי לגבי ה CLARION? ולגבי המגבר הדגם הוא: BOSS CHAOS C-350 400W 4CAHNNEL'S האם כדאי להתקין אותו או שסתם הביאו לי מגבר חרא!
  7. מחר אני יהייה בבית אני יסתכל על הדגם של המגבר(BOSS) כו התעניינתי ב CLARION במיוחד לחבר שלי פעם הייה רדיו דיסק ישן שלהם ושמעו בו סוף הדרך וגם הוא בתקציב שלי אז אם יש לך חוות דעת על הדגם הצפציפי הזה אני ישמח לישמוע.
  8. הקפצה
  9. מה לגבי המגבר יש לי מגבר BOSS מה לעשות איתו אני לא יודע אם הוא שווה משהו בכלל
  10. מה לגבי המגבר יש לי מגבר BOSS שהביאו לי מארהב,האם כדאי להתקין אותו או לא גם אין לו חיבורים(כבלים)
  11. מישהו?
  12. משהו יכל לענות לי לגבי זה?
  13. תן לי את הרשימה מהמרכז יכול להיות שאני יפנה יום בסכום של עד 5000 שח כולל מערכת מה הייתה עושה?
  14. עדיין לא עניתם לי אם הדגם הצפציפי הזה (שזה הסכום המקסימלי שאני מוכן להוציא) טוב או לא טוב שווה את הכסף?(הככונה לדגם של הקלריון DB566USB) אם לא איך הדגם של PIONEER 2950 יש לו כניסת AUX מקדימה (יש לי אייפוד). והאם יש למישהו המלצה לגבי מכשיר אחר בסכום של עד 1500 שח בעל תצוגה כחולה?
  15. לWINNER ידוע לך על איזושהי סדנה בצפון
  16. אפשר לקבל איזושהי הצעה כולל מחיר? לגבי איזה חלקים כדי להחליף? ואיפה כדאי?
  17. אני מעוניין בבחוות דעת על clarion db566usb איך CLARION בכלל והאם יש למישהו אלטרנטיבה באותו מחיר?
  18. רק ר"ד ורמקולים אולי בעתיד אני יוסיף כרגע אני אפילו לא רוצה לעשות חור במגש יש לי GOLF GTI ויש מקום לרמקולים ב4 דלתות כרגע אני מעוניין רק בקומפוננט ורדיו דיסק עדיף אם חיבור ל USB או AUX קדמי
  19. אני מעוניין ליקנות מערכת לרכב כולל רמקולים קומפוננט ב2200 אני מעונין בחוות דעת על clarion db566usb יש לי איי פוד וגם כרטיס USB גדול שאני מעוניין לעשות בהם שימוש אם יש למישהו רעיונות אחרים ובכלל לעזור לי?
  20. ל WINNER אני גר באיזור הצפון איפה נמצאים E&A? והאם אני מקבל אחריות שם לדברים הללו
×
×
  • תוכן חדש...