Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על clarion

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי נסיים לכם את עניין הרמקולים בזה , אלו רמקולים של חברת B&W , חברה מס' אחת לרמקולים ביתיים מקצועיים , רמקול באיכות מאוד מאוד מאוד מאוד גבוהה , אבל מה שנכון נכון העיצוב של מעט פלצני אבל האיכות שהוא מוציא , אין מילים לתאר .

לגבי המחיר .... אני חושב שלא כדאי לכם לדעת , אבל בכל מקרה למי שכן רוצה לדעת , מתחיל מ 8000 דולר !!!

פורסם
דעתי בירוק

במה המערכת הזאת יותר טובה מהפיוניר?

ולפי מה אתה אומר שהיא שווה את הכסף?

ואף אחד לא ענה לי לגבי מה ששאלתי עם המגבר - יש לי מגבר BOSS שהביאו לי מארהב

נראה לי שהוא לא משהו האם כדאי לי להרכיב אותו ? איך המגברים של BOSS.

פורסם
אולי נסיים לכם את עניין הרמקולים בזה , אלו רמקולים של חברת B&W , חברה מס' אחת לרמקולים ביתיים מקצועיים , רמקול באיכות מאוד מאוד מאוד מאוד גבוהה , אבל מה שנכון נכון העיצוב של מעט פלצני אבל האיכות שהוא מוציא , אין מילים לתאר .

לגבי המחיר .... אני חושב שלא כדאי לכם לדעת , אבל בכל מקרה למי שכן רוצה לדעת , מתחיל מ 8000 דולר !!!

אני יודע שזה לא קשור לת'רד אבל אני חייב למנוע הטעייה:

אני כן חזק בקולנוע ביתי ורציתי לומר שB&W אמנם מכובדים אבל רחוקים מלהיות מס'1 (או מספר 2) בקולנוע ביתי.

יש לפניהם מספיק חברות כמו KLIPSCH או DALI או Paradigm ואני יכול להמשיך ..

אמת שהרמקול הזה יקר מאוד כי הוא מעוצב מאוד והצליל שלו נקי ויפה בצורה שלא שומעים כל יום אבל בהחלט לא שווה את מה שרוצים עליו .

הנה דוגמא לסדרה יקרה של KLIPSCH , סתם לשטוף את העיניים :

klipschthxpf0.jpg

לעניין הת'רד -

לדעתי :

עזוב את הUSB מקדימה וקח את הקלריון בגלל איכות הסאונד העדיפה ותחבר כבל RCA ל-AUX עבור הנגן .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

טוב, סטינו קצת מהנושא אבל בוא נסכם:

- יש לך מגבר של BOSS שאתה שואל האם כדאי להתקין אותו? סביר להניח שווה להתקין, אלא אם כן אתה מתכוון לשדרג בקרוב.

תספק פרטים על הדגם של המגבר והנתונים שלו.

- כמו כן, איזה קומפוננט אתה מתכנן לשים?

- לגבי הרדיו דיסק - התקציב הוא 800 עד 1500? העדיפות היא לרדיודיסק עם כניסת USB. והתעניינת ב קלריון 566 במיוחד, או שסתם ציינת אותו כאופציה.

יואב :arrow:

פורסם

מחר אני יהייה בבית אני יסתכל על הדגם של המגבר(BOSS)

כו התעניינתי ב CLARION במיוחד לחבר שלי פעם הייה רדיו דיסק ישן שלהם ושמעו בו סוף הדרך

וגם הוא בתקציב שלי אז אם יש לך חוות דעת על הדגם הצפציפי הזה אני ישמח לישמוע.

פורסם

פשוט לא

פורסם

לא עניתם לי לגבי ה CLARION?

ולגבי המגבר הדגם הוא:

BOSS

CHAOS C-350

400W

4CAHNNEL'S

האם כדאי להתקין אותו או שסתם

הביאו לי מגבר חרא!

• תוכן חדש...