Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לזה - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1208264, אני סקרן לגבי גודל המזוודה המקסימלית שאפשר לדחוס שתא מטען של מיאטה.

הסיבה היא שאני אמור להקפיץ עמית לעבודה לשדה תעופה, והמזוודה שלו נראית לי גדולה קצת יותר מידי בשביל לדחוס במיאטה, מה שאומר שאולי אני אוכל להקפיץ אותו לשדה, ואולי את המזוודה, אבל לא ביחד :-)

אחרת פשוט נצטרך שני רכבים (דרך אגב בחישוב לא היתה מזוודה שלי כי אני טס ביום אחר אז כשהוא והמזוודה שלו באוטו, המזוודה שלי במלון ולא תופסת מקום).

דרך אגב, מאחורי המושבים יש מקום שאפשר לדחוס בו דברים או שהכסאות ממש מגיעים עד הפח?

נ.ב. אני יודע שלא ציינתי דור למיאטה, אבל עוד לא שכרתי אותה, אז אני לא יודע איזה דור ייצא...

תודה,

ניר

פורסם

עכשיו הזכרת לי למה לא רואים הרבה מיאטה שכורות 8)

איזה מזוודה תדחף שם ?

מהיכרות של הרכב מהצד אין שום מקום מאחורי הכסאות ובתא מטען תוכל להכניס תיק או טרולי אבל לא מזוודה רצינית.

המידע לא מוסמך כמובן, פשוט אף-אחד מעשרות המיאטות פה לא הגיב :wink:

אגב, הבחור לא עם רכב שכור גם ? (ואז גם ככה מחזירים בשדה והוא לא צריך טרמפ)

בכל מקרה כשאתה מגיע להשכיר את הרכב אתה יכול לבדוק מה נכנס. בזמנו אני עברתי על חניון שלם של חברת השכרה (כל הרכבים פתוחים ואתה מוזמן לבדוק מה שבא לך) בשביל למצוא רכב סביר שגם יחביא בתא-מטען את כל התיקים (ממש לא קל עם תיקים של 2-3 אנשים לחודש).

בהצלחה,

ניר

נ.ב. לא הבנתי, בשרשור השני אמרת שאתה טס שבוע הבא והיום כתבת שאתה כבר שם...

פורסם

מיאטה לא ממש ידידותית למזוודות. תיק רך יהיה טוב יותר. תיקים קטנים עדיפים

יש 150 ליטר בתא המטען (שני תרמילי גב...)

זה אמור להספיק לזוג לשבוע. מנסיוני מספיק בקושי לסוף שבוע בצפון.

זאב

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

הנפח של תא המטען הוא לא החישוב היחיד שעלייך לעשות , אלא גם מגבלת הגובה שלו ל-25 עד 30 ס"מ .

אולי תוכל להעזר בידיעה שכאשר הגג סגור , ניתן לאחסן באחורי תא הנוסעים ("המדף האחורי" , החל ממגן הרוח ועד לסוף תא הנוסעים) תיקים קטנים (לפטופ-עסקים) .

בנוסף , אין לי כל ידע בנושא השכרה של המיאטה והאיבזור בהשכרה , אך תנסה לשאול לגבי מתקן נשיאה למזוודות המתחבר על דלת תא המטען ואליו אתה קושר את המזוודות (תוכל לראות על מוניות בישראל) .

BTW : http://images.google.co.il/images?svnum=10&hl=en&q=miata+bag .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

תודה על התגובות.

אכן - נקודה בעייתית. דווקא הפעם הבחור החליט לבוא עם מזוודה גדולה - שיהיה מקום למתנות :-)

טוב נו, נראה לי שאני אקח את המיאטה ונשאיר את גם את הפורד, ואז הוא גם יוכל לנסוע לשדה בעצמו.

השאלה באה כי היה טריק - הציעו לנו להחליף באמצע את הפורד טאורוס במיאטה באותו המחיר של הטאורוס, שזה קצת חוסך. אבל אם בסוף הוא יתקע ויצטרך לקחת מונית כי התחכמתי, אז יהיה קצת לא נעים.

ניר

• תוכן חדש...