Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז הסיפור הוא כזה:

חבר שלי עבר תאונה קטנה לפני כמה ימים, הרכב קיבל מכה קטנה בכנף ימנית בהטמבון הקדמתי (הזהרתי אותו מגשם כנראה שלא מספיק)

הרכב הוא 156 2500 מנוע גיר אוטומטי , הרכב מודל 2000 ושמור מאוד

הבעיה העיקרית היא שנתגלה סדק בגיר ! איך זה קרה עדיין לא בטוח כי התאונה ממש קטנה יחסית ואין פגיעה בשלדה

הוא בירר היום מה העלות של גיר חדש בחברה והמחיר שהוא קיבל הכניס אותו לשוק .

הרכב כנראה ותלויי בהחלטה הסופית של חברת הביטוח יורד מהכביש בגלל עלות תיקון גבוהה

השאלה היא, האם למישהו יש ניסיון עם קניית רכבים מחברות ביטוח (פיניקס במקרה הזה) ??

מה הפרוצידורה שאני חייב לעבור כדי להעלות את הרכב מחדש (חוץ מתיקון וטסט )

מה המחיר שבו אפשר לקנות את הרכב מחברת ביטוח במקרה הזה (אני ועוד חבר שנינו שוקלים את העניין הזה ) , סדר גודל של 35% מהחיר של הרכב ?? יותר פחות ??

את האמת שאני לא ממש בטוח שזה המקום לאשכול או בייעוץ בקניית רכב אבל כתבתי את זה פה אז אם המקום הראוי הוא בייעוץ בקנייה אז נא לעביר :)

תודה רבה מראש

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
לחבר שלום

פנה לשמאי הרכב עם ההצעה ,הרכב יגיע לקמר שבעמק חפר או לרמת גן

בהצלחה

יגאל

תודה יגאל על התשובה המהירה,

אך אודה לך אם תוכל להסביר לי קצת (אני לא מבין בעניין הזה ולכן אני שואל)

האם אני פונה לשמאי הרכב של חברת הביטוח לפני ההורדה מהכביש או אחרי ההורדה (אם תהיה)

ולמה לא לפנות ישירות לחברת הביטוח אלא דווקא לשמאי

תודה מראש על הסבלות כי אני יודע שתסבלו ממני קצת :)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אכן סובלים ממך. :-P

עד כמה שידוע לי,חברות הביטוח מוכרות את הרכבים טוטלוס למגרשי הפירוק, % 12.5 ממחיר המחירון.

רצוי לפנות אילהם לפני ההחלטה על ההורדה.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
אכן סובלים ממך. :-P

עד כמה שידוע לי,חברות הביטוח מוכרות את הרכבים טוטלוס למגרשי הפירוק, % 12.5 ממחיר המחירון.

רצוי לפנות אילהם לפני ההחלטה על ההורדה.

בברכה דוד.

:) בכל זאת אני לא מציקן סדרתי , פשוט לדעתי היכולה להיות הזדמנות טובה לרכב מעולה בכסף קטן יחסית (יש את הרכב של ג'ורג' כך שחלפים יש, ויוסב לגיר ידני - הכל עניין של בדיקה אני פשוט צריך להבין קצת יותר כדי לבצע משהו כזה )

אם חברות הביטוח מוכרות את הרכבים למגרשי פירוק במחיר כזה נמוך אז איזה הצעה ריאלית אפשר להציע ? 25% ממחיר הרכב במקרה הזה הוא אפשרי ?

ואיך אפשר לפנות אליהם לפני ההחלטה על ההורדה ? הרי בעל הרכב מחליט במקרה הזה ולא חברת הביטוח , לא ?

Henry Miller

פורסם

"הרי בעל הרכב מחליט במקרה הזה ולא חברת הביטוח , לא ?" לא, חברת הביטוח היא הקובעת.

אל תציע מחיר שמע קודם את הצעתם.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
לא, חברת הביטוח היא הקובעת.

אל תציע מחיר שמע קודם את הצעתם.

בברכה דוד.

פנה לשמאי הרכב עם ההצעה ,הרכב יגיע לקמר שבעמק חפר או לרמת גן

בהצלחה

יגאל

יש לי פה ניגוד מסויים, לפנות לחברת ביטוח או לשמאי ?

מה עדיף והאם להגיש הצעה או לקבל הצעה ?

תודה מראש :)

Henry Miller

פורסם

פנה לשמאי הרכב שיתן לך אישור כניסה לעסקה מול מפרק החלפים לפני שהוא מוצע לקהל הסוחרים,ואם לא ילך ,פנה למפרק ישירות

יגאל

פורסם

הרכב הורד מהכביש להשבתה או שהרכב נמכר לשיקום?

אם לשיקום ניתן להעלותו חזרה לכביש, אם השבתה אז אין אפשרות להעלותו לכביש.

הרכבים להשבתה נמכרים בין 7% עד 14% למגרשי החלקים (רוב חברות הביטוח סגורות בהסכמים מול המאגר- כדורי)

במקרה של רכבים לשיקום הם נמכרים באיזור ה20% עד 35%, כמובן שהכל זה משא ומתן מול חברת הביטוח והשמאי.

מניסיון חברות הביטוח לא אוהבות (בלשון המעטה) למכור את השרידים לבעל הרכב,

בהצלחה

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

• תוכן חדש...