Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש החלפתי רצועת טיימניג בקנגו 170000 ק"מ, ההחלפה נעשתה על פי עצת המוסכניק, הוחלפה גם החגורה החיצונית של האלטרנטור, לאחר שבוע התחילה החגורה החיצונית ל"צפצף" ,במוסך חיזקו את המותחן, שבועים אחרי זה השתחרר המותחן החיצוני, החגורה החיצונית נקרעה ואני נגררתי למוסך שהחליף את החגורה ואת המותחן וחייב אותי ב250 שקל ,

שבועים לאחר מכן נתקעתי שוב עם הרכב הפעם נקרעה חגורת הטיימניג ,למזלי נשבר פין הגזירה של גלגל השינים, הפעם הגעתי למוסך מורשה של רנו שהחליפו : סט טימניג, גלגל לטיימניג, גלגל נוסף לטימניג [כנראה מיסב] רצועה שטוחה, כל זה בעלות של 3100 שקלים, בבדיקה הסתבר כי המוסכניק הקודם לא החילף את מיסב הטיימניג שנשבר,

למזלי לא נגרם נזק למנוע.

שאלתי האם מוצדק לבקש בירור אצל המפקח על המוסכים או לבקש מהמוסכניק החזר עבור העבודה שעשה?

תודה

ארנון

פורסם

לפי דעתי תבקש החזר מלא על העבודה,מכיוון שהחלפה הקודמת הייתה או לקוייה או שכלל לא הוחלף.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

שמור את כל החלקים, נסה לחלץ מהמוסך חוות דעת כתובה על התקלה.

פנה לאיגוד המוסכים להתייעצות בנושא ובמקביל פנה למשרד שמאי רכב, המתמחים בתביעות של עבודות מוסך כושלות.

• ספונסר פורום
פורסם

אני הייתי לוקח את הקבלה של המוסך מורשה, בצרוף 2 הקבלות על הגרירה ופונה למוסך הראשון לצורך קבלת פיצוי הולם,במידה ולא מסתדר לפעול לפי עצתו של דניאל.

פורסם

כמו שאמר ESI ,אבל תוסיף עוד כמה דברים , שהמוסך ישלם על שני הגרירות, על 3100 שקל שאתה שילמת בגלל הנזק שנגרם, ושישלם על הימי עבודה שהפסדת ועל חוסר האחריות שלו שכמעט הלך לך מנוע בגללו, הוא לא רוצה, אין בעיה, תארגן עורך דין תאמין לי אתה זוכה.

פורסם

טוב, תודה לכולכם, אתמול ניגשתי למוסך שביצע את העבודה , הנ"ל כמובן אמר כי כאשר הוא החליף את חגורת התיזמון המיסב היה תקין ולכן לא ראה צורך להחליפו,

האמת אין לי חשק ללכת למלחמות גדולות מדי, מה עוד שאני כטכנאי יודע כי קשה להבחין בין מיסב תקין ללא תקין וגם בעלי המוסכים בד"כ עובדים קשה על מנת להרוויח ולא מנסים לעבוד עלינו [כל הזמן]

נחשוב ונראה מה נעשה

בכל מקרה הרבה תודה על העזרה

ארנון

פורסם

כדי למנוע מקרים כאלו מומלץ תמיד, בהחלפת רצועת תזמון (טיימינג), להחליף גם את המיסבים והמותחנים של הרצועה וכמובן שאז העלות יקרה יותר, אך מונעת מקרים כאלו.

שוב הוכח כאן שלפעמים הזול הוא יקר בסופו של דבר והיקר הוא הזול.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ואני מוסיף לדברים שאמר רפי גם עצלנות, חפיפניקיות, ופדנטיות לקיצורי דרך.

ונכון שלפעמים קשה לדעת אם חלק תקין או לא, אז שווה לקחת סיכון? הרי כבר הגענו אליו, לא נחליף.

יש ספק משמע אין ספק (מחליפים).

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

• תוכן חדש...