Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לבעלי ממון או לחילופין לכאלה שיודעים לחסוך יש את זה.

יש לא מעט תלונות בעניין "האקספיריינסים" מכל המינים. ממכוניות מוחלשות ועד איסור לבצע ספין במסלול (כלומר אסור לנהוג ממש חזק).

אם קורס אז אני בעד קורס שבא קודם כל לתת יסודות נכונים לנהיגה במכונית "רגילה". כלומר, לא ללכת על הדרכות מסלול/מירוץ על חד מושביות/אקזוטיות למיניהן אלא דווקא להדרכות של נהיגה מתקדמת. זה אולי פחות "אקשן" אבל זה נותן משהו שנשאר איתך תמיד ורלוונטי גם לרכב הפרטי שלך.

הניסיון שלי הוא רק בצרפת ולפני שנים לא מועטות, אז קשה לי לתת המלצה קונקרטית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש קורסים יותר קצרים (יום או יומיים) אצל פורשה בגרמניה, צרפת, ספרד ועוד..

http://www.porsche.com/international/motorsportandevents/sportfahrschule/overview/trainingofferonroad/?gtabindex=2#gallerytabs

אני כנראה עושה באפריל :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...