Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע אתה רוצה לדעת איך זה נראה ? אם אתה מכיר איזה חבר או משהו שמתעסק עם הפוטושופ ? תן לו את התמונה של הרכב תגיד לו שידביק איזה ספויילר מי שבאמת יודע להתעסק עם התוכנה הזאת יכול להגיע למצב שבאמת אתה תראה את החיבור כמו שצריך ותחליט איזה סוג אתה רוצה ואיך זה יראה נראה לי זאת הדרך הפשוטה ביותר .. ושם גם תמיד תוכל לחפש להוסיף לשנות כל מני סוגים .

בהצלחה אלמוג :-P

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

פורסם

ואלה רעיון טוב.

אך אני לא מכיר מישהו שיודע לעבוד עד כדי כך עם פוטושופ :(

יש מישהו שמתנדב לעזור לי?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

מכיוון שהפסים הזוהרים הם גם מטופשים וגם מכוערים הייתי ממליץ להוריד אותם בכל מקרה.

מקסימום יגידו לך בטסט לשים, ביג דיל, שים אותם בטסט, עבור אותו וקלף אותם מחדש עד לפעם הבאה.

עוד קשקוש מטומטם מבית היוצר של סחטני הכסף של ארצנו.

ובעניין של לראות איך כנף תראה על האוטו, למה שלא תנסה להשתמש בחיפוש תמונות בגוגל?

תוך שניה מצאתי את אלו -

367145_35.jpg

7158_104P4230002.JPG

4203_1.jpg

מוטי

פורסם

כן אני אלך עליו תודה

הספוילר הוא של רכב מסויים או זה סתם ספויילר נמוך?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

זו כנף אוניברסלית, לקרוא לזה ספויילר זו טעות נפוצה.

אם תקרא את ההודעה הבאה תבין מה ההבדל ביניהם.

לטעמי הכנפיים שנראות הכי טוב הן אלו שאורכן הכולל הוא בדיוק ברוחב של החלק האחורי בקצה העליון ושהרגליים שלהן מגיעות בדיוק לקצוות של דלת תא המטען ברוחב.

כמובן שגם עיצוב הכנף צריך להתאים לעיצוב הרכב, לשים כנף מעוגלת לגמרי על אוטו שמעוצב מצורות גיאומטריות וקווים ישרים לא נראה טוב בד"כ ולהפך.

דוגמאות לכנפיים שנראות "נכון" -

Honda_Civic.jpg

Acura_RSX_32N.jpg

Mazda_RX8.jpg

מוטי

• תוכן חדש...