Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן פרטים כלליים על האירוע:

מתחם תצוגה של קבוצת המרוצים RAMOT RALLY TAEM.

נסיעה התנסות ברכבי מרוץ- ציר סגור באורך 1.7 ק"מ.

תצוגת רכבי מרוץ.

חשיפת ביה"ס לנהיגה מתקדמת RAMOT RALLY TAEM.

לצורך שליטה כיוון והנחייה ישנו צורך במספר מרשלים לטובת

ניתוב ופיקוח במהלך הפעילות.

בתאריך 31 בינואר 07 אמורה להתקיים פגישת הכנה לאירוע בסדנת המרוצים

לצוות יחולקו מדי הקבוצה בפגישת ההכנה כולל לו"ז בכל מהלך האירוע.

מועד: יום שישי 2 בפבואר 06

שעות האירוע: 08:00-17:00

קהל היעד: אירוע קהילתי בפארק יער שוהם לתושבי שוהם והסביבה.

צפי משתתפים: 2000-3000 איש.

מי שיכול לבא ולעזור כמרשל בקיום האירוע מתבקש לפנות אלי במייל

[email protected]

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אלון

לא לקחתי , אני לא מארגן האירוע , רק נרתמתי לעזור בכמה דברים .

אתה מצליח להתאמן שם עם כל רוכבי האופניים ? :-o

אגב עניין המחצבה שהזכרת בשרשור אחר , זה אכן רעיון טוב שניתן לביצוע , לפני שנתיים בערך סידרתי את המקום למישהו למטרה דומה .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אם מדובר על המחצבה הגדולה שיש על הכביש האחורי של שוהם (של חברת "אבן וסיד") ואתם צריכים עזרה כלשהי, צרו קשר.. אני מכיר את המנכ"ל 8)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אריה, כמו שגדי צוקר כתב בצהוב אתם כנראה לא מחפשים מרשלים אלה חברת שמירה

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

יוני

תקרא את שעניתי לגדי בצהוב ,

מרשלים זה אנשים שאוהבים את התחום ובאים לעזור לקיומו , הם מתנדבים מרצונם הטוב

ללא זה קשה עד בלתי אפשרי לקיים תחרויות ,ככה זה בכל העולם

פורסם

ראיתי שהדבר חזר על עצמו פעמיים - מה זה TAEM? באם לא מדובר על שגגת כתיב (פעמיים?) שנפלה בניסיון לכתוב TEAM, הרי שמעניין אותי לדעת מהו פירוש המילה\שם...

תודה.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

איני מבין למה לא פונים לגוף היחידי בארץ שיש לו קבוצת של כ 60 מרשלים שעברו הדרכה והוסמכו ע"י ה FIA

הגוף הזה הוא "מועדון המרשלים הישראלי" הוא מציע את שרותיו לכל מארגני ארועים לספורט מוטורי.

בכבוד רב

ג'י בן-ארי

יו"ר מועדון המרשלים הישראלי

054-7878709

פורסם

ג'י שלום

שאלת אותי בפרטי ,וקיבלת תשובה בפרטי

אתה רוצה שאענה לך כאן ושיהיה מעניין ? :lol:

פורסם
איני מבין למה לא פונים לגוף היחידי בארץ שיש לו קבוצת של כ 60 מרשלים שעברו הדרכה והוסמכו ע"י ה FIA

הגוף הזה הוא "מועדון המרשלים הישראלי" הוא מציע את שרותיו לכל מארגני ארועים לספורט מוטורי.

בכבוד רב

ג'י בן-ארי

יו"ר מועדון המרשלים הישראלי

054-7878709

כולל לדו גלגלי?

יש הבדל לא קטן בי FIA ל-FIM...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אריה אין צורך שתכתוב אני יודע לכתוב לבד:wink:

אז כך אריה! יש אנשים שאומרים ועושים ומתכוונים במעשיהם. הוא, האחד שאותו אתה בלשון המעטה אינך אוהב "ברוך שליט" מ"מועדון מרוצי ישראל", שדאג, הקים והריץ במסגרת "מועדון מרוצי ישראל" קורסי מרשלים, לאחר שנוצר הגוף וראה את העתיד, החליט להפריד את "מועדון מרוצי ישראל" מקבוצת המרשלים והעביר את המושכות אלי להקים את "מועדון המרשלים".

כן, כן אריה, יש היום "מועדון מרשלים" נושם, פועל ודואג למרשלים, זה שאנחנו נעזרים בציוד של "מועדון מרוצי ישראל" זה לטובת כולם, אנחנו מצידנו ניתן את השרות לכל מי שרוצה את שרותנו "כמרשלים", לא סדרנים, כל מי שמחפש סדרנים שיפנה לחברות השמירה השונות כמו שעושה "מועדון מרוצי ישראל".

תנסה לערער לי את התחושה שיש בך טינה סמויה כלפי עשייה של דברים שאינם בקו של "אריה". חבל!

ג'י

עמותת המרשלים

[email protected]

פורסם
אריה אין צורך שתכתוב אני יודע לכתוב לבד:wink:

אז כך אריה! יש אנשים שאומרים ועושים ומתכוונים במעשיהם. הוא, האחד שאותו אתה בלשון המעטה אינך אוהב "ברוך שליט" מ"מועדון מרוצי ישראל", שדאג, הקים והריץ במסגרת "מועדון מרוצי ישראל" קורסי מרשלים, לאחר שנוצר הגוף וראה את העתיד, החליט להפריד את "מועדון מרוצי ישראל" מקבוצת המרשלים והעביר את המושכות אלי להקים את "מועדון המרשלים".

כן, כן אריה, יש היום "מועדון מרשלים" נושם, פועל ודואג למרשלים, זה שאנחנו נעזרים בציוד של "מועדון מרוצי ישראל" זה לטובת כולם, אנחנו מצידנו ניתן את השרות לכל מי שרוצה את שרותנו "כמרשלים", לא סדרנים, כל מי שמחפש סדרנים שיפנה לחברות השמירה השונות כמו שעושה "מועדון מרוצי ישראל".

תנסה לערער לי את התחושה שיש בך טינה סמויה כלפי עשייה של דברים שאינם בקו של "אריה". חבל!

ג'י

ג'יי !!

למה ? למה ? למה ?

משעמם לך ? מה אתה מחפש ? דם ?

מספיק ! אנשים חייבים לקרוא שוב ושוב את מאבקי הכח המכוערים בענף ??

הוא ענה לך באיפוק, שהוא לא רוצה להתעמת איתך על דפי הפורם, ואתה מנסה לגרור אותו לדיון מכוער שלא מוסיף כבוד לאף אחד!

מה זה נותן ? זה באמת מיותר !!!!

לילה טוב

מישל

פורסם
האחד שאותו אתה בלשון המעטה אינך אוהב "ברוך שליט" מ"מועדון מרוצי ישראל",

ג'י

ג'י

זה ממש לא קשור ל- " כן אוהב , לא אוהב " את ברוך , אני מעריך את פעולותיו .

אולם דעתי היא שמועדון מרשלים לא יכול לעבוד תחת מטריה של מארגן תחרויות .

הוא צריך לעבוד תחת מטריה של ההתאחדות .

תאר לעצמך שאיגוד השופטים בכדורגל היה עובד דרך קבוצת בית"ר ירושלים , זה נשמע לך הגיוני ?

לגבי האירוע בשוהם - הארוע נעשה בשיתוף מועצת שוהם שדואגת

לאוטובוסים להסעות , לגידור , לסדרנים ,למשטרה ,

נדרשו מספר מרשלים (שובצו כבר ) למסלול עצמו .

• תוכן חדש...