Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם מדברים פה הרמה של שטויות במיץ!!

לBad-Boy לא צריך להחליף מכסה מנוע קומפלט, בחיים לא נתקלתי במישהו שהחליף, עושים את זה אצל פחח! זה עולה בסביבות ה300+- ש"ח, לא צריך להחליף פנסים ולא כלום!! בסך הכל תוספת פח וצבע עליה.

לגבי התמונה של הבדבוי של האיביזה שהביאו כאן - על הפנים!!! מי שעשה לה בדבוי לא יודע לעשות בדבוי, הוא עשה את זה לא סימטרי בכלל וזה נותן תחושה לא טובה לעין. שימו לב טוב טוב ותבינו למה אני מתכוון.

אף אחד לא אמר כאן שצריך להחליף פנסים.

אני אמרתי (שעדיף!) להחליף פנסים לאיינג'ל אייז (פי כמה וכמה יותר יפה.)

הבד בוויז אם כול הכבוד מכסה חלק מהפנס עצמו וזה מפריע לתאורה (וחבל!)

ידוע שעושים את זה אצל פחח, ואין צורך להחליף את כול המכסה מנוע.

אני חושב שזה בזבוז כסף ואיפה שהוא מסכן את הנהג (במיוחד נהג צעיר שיש לו רכב ראשון)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקולט זה רכב יפה שלא מתאים לו הBAD BOY בכלל (למעט רכבים משופרים שיוצאים בהצהרה כולשהי

:mm_wink: )

לעומת זאת האנגייל אייז יתן לך הרבה הרבה יותר

תחשוב על זה

בהצלחה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

עד עכשיו לא ראיתי שום מקום שמוכרים איינגל אייז לקולט.

ואם הבחור הקודם(לא זוכר את השם) אמר שזה עולה בסביבות 300+- אז איך אתם יכולים להשוות את זה לאיינגל איז שיעלה לי 1000+?

אם היה לי כסף ברור שהייתי מעדיף אינגל אייז אבל אין...אז רציתי לדעת אפה אפשר לעשות את הבד בוי הזה באיזה מוסכים אתם מכירים שיעשו עבודה טובה וכמה זה אמור לעלות זה הכל.

פורסם

E_M777:

צודק! זאת גם נקודה נכונה, לרכב לא מתאים ב100 אחוז הבאד בווי.

אם היה לרכב הזה בקליות/אנג'ל אייז אז היה על מה לדבר והרכב היה יותר יפה פי כמה!

omri89:

לא ראית שום מקום שמוכר לרכב הזה כי לא קיים!

לא מיצרים דברים כאלו וגם לא בקליות לאחור.

לי אין מושג כמה עולה באד בווי.. אני לא יכול להגיד לך במדויק.. אבל גם 300 ש"ח נשמע לי קצת.

אתה בטוח תרצה עבודה איכותית שלא תהרס לך לאחר חצי שנה - שנה.

אנג'ל אייז יעלה לך בסביבות ה1000 ש"ח לרוב דגמי המכוניות בשוק.

אבל לצערי לא קיים לרכב שלך את מה שאתה מחפש...

(אני ממליץ לך לא לעשות את זה... אבל החלטה שלך.. מקווה שאחרי שבוע לא תחפש כאן מכסה מנוע מחלקי חילוף :lol: )

פורסם

שאלה קטנה, באיביזה הזאת שיש לה תמונה שם אתם רוצים להגיד לי שזה המכסה מנוע המקורי של האוטו ובנוסף לזה שמו שתי חתיכות פח והשלימו עם צבע ?? אם כן אתם ממשש ממששש לא רואים טוב .. או שאתם לא יודעים מה זה מכסה מנוע, קחו את התמונה ותכניסו אותה לפוטושופ תעשו זום כפול מליון מצידי ותראו שהחתיכות שמסתירות את הפנסים והמכסה מנוע זה אותה החתיכה ! ככה שאין מצב שיוסיפו חתיכות פח לא משנה מאיזה מקום באוטו בלי שיהיו סימנים , פסים , חריצים משו שרואים שזה תוספת ולא בא בחתיכה אחת .

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

פורסם

תשמע אלמוג

אפשר להזמין מכסה מנוע BAD BOY בהזמנה אישית זה פשוט לא משתלם ובמקרה של הקולט זה לא כדאי מכמה בחינות

אפשר לעשות את הרכב הזה יפה (ויש לו הרבה יופי) בעזרת הרבה דברים אחרים BAD BOY (וגם שיהיה בחינם) לדעתי לפחות לא מוסיף אלא מחסיר

בתור התחלה הייתי ממליץ על קיט חצאיות וטומבונים (כולל צביעה כמובן) בשלב הבא ג'אנטים ואח"כ הנמכה יפה

זו ההצעה שלי

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

זאת לא איביזה, זאת CORDOBA SX!

דבר ראשון לפי הפנסים הקדמיים,

דבר שני לפי הסנרוף(לא הייתה איביזה מאותו שנתון עם סאנרוף.)

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתה טועה זאת איביזה!

ואני כן ראיתי איביזה בארץ עם סנרוף כמו בתמונה, לא יודע אם זה היה מקורי או הרכבה מקומית.

אגב בתמונות שהעלתי זה לא מהארץ (למקרה שלא שמתם לב)

והנה תמונת פרופיל ואחורה להמחשה שזאת איביזה!

ciney277.jpg

ciney278.jpg

פורסם
שאלה קטנה, באיביזה הזאת שיש לה תמונה שם אתם רוצים להגיד לי שזה המכסה מנוע המקורי של האוטו ובנוסף לזה שמו שתי חתיכות פח והשלימו עם צבע ?? אם כן אתם ממשש ממששש לא רואים טוב .. או שאתם לא יודעים מה זה מכסה מנוע, קחו את התמונה ותכניסו אותה לפוטושופ תעשו זום כפול מליון מצידי ותראו שהחתיכות שמסתירות את הפנסים והמכסה מנוע זה אותה החתיכה ! ככה שאין מצב שיוסיפו חתיכות פח לא משנה מאיזה מקום באוטו בלי שיהיו סימנים , פסים , חריצים משו שרואים שזה תוספת ולא בא בחתיכה אחת .
תמשיך להתעסק בפוטושופ. פחח טוב יכול לעשות את העבודה כך שלא יראו כלום. אפילו פחח סביר.

אוי ואבוי אם היו רואים את התפר בכל מקום בו היו מוסיפים פח, אם זה במקום חלק רקוב אם זה בתיקון תאונה ואם זה בהחלקה של הרכב. במקום להסתכל בפוטושופ לך תעמוד מחוץ למוסך פחחות חצי יום ותסתכל על הרכבים שיוצאים משם.

זה שאתה לא מאמין שאפשר לעשות עבודה כזו לא מעניין אף אחד. בפורום הטכני אנחנו לא עוסקים באמונות. ולגבי הזמנה של מכסה מנוע BAD BOY שלם ואורגינלי - לך תעשה סקר בין כל אלו שעשו את השינוי הזה ברכבם ותמצא לי אחד שהזמין מכסה כזה. אני עוד לא שמעתי על מישהו כזה.

פורסם
תשמע אלמוג

אפשר להזמין מכסה מנוע BAD BOY בהזמנה אישית זה פשוט לא משתלם ובמקרה של הקולט זה לא כדאי מכמה בחינות

אפשר לעשות את הרכב הזה יפה (ויש לו הרבה יופי) בעזרת הרבה דברים אחרים BAD BOY (וגם שיהיה בחינם) לדעתי לפחות לא מוסיף אלא מחסיר

בתור התחלה הייתי ממליץ על קיט חצאיות וטומבונים (כולל צביעה כמובן) בשלב הבא ג'אנטים ואח"כ הנמכה יפה

זו ההצעה שלי

משתלם זה ממש לא!

והחיסרון העיקרי לפי דעתי שזה מכסה את הפנס עצמו.

לפי דעתי אתה צודק שיקנה איזה ג'אנטים יפים.

ולפי דעתי הרכב גם ככה נמוך (לא מומלץ לבצע לו הנמכה) זה יגביל אותו מאוד עד.. מאוד!

ובקשר לחציאות אפשרי.. יהיה נחמד..

אבל טמבונים לפי דעתי מיותר הרכב הזה (במידה והוא שמור) מאוד יפה גם בלי טמובנים חיצונית.

לפחות ככה אני רואה את זה (על רכבים מאוד שמורים ולא רכבים שנמכרים מתחת למחירון מרוב שאין השקעה).

פורסם

אוקי תודה לכולם על העצות והעזרה.

אני עדיין יחפש תמונות של קולט עם BAD BOY כדי לראות אם זה יוצא יפה או לא.

קיט חצאיות וכל זה אני בטוח שזה יצא לי מאוד יקר העניין הזה ואין לי מספיק כסף לדברים האלה

(בקושי לג'אנטים ש לי כסף)

תודה לכולם על העזרה ואם משהו ימצא תמונה של קולט עם BAD BOY אני ישמח לראות :)

פורסם

אתה בחור צעיר ובגלל זה אמרתי לך שאתה לא צריך את הטמבונים והחציות (לפי דעתי הכי מתאים לרכב בלי אבל לא משנה..)

תשמור את הכסף הזה לטיפולים/תיקונים, או כל דבר אחר שקשור לרכב (ותאמין לי שאתה תצטרך!)

אני אישית לא ראיתי אף פעם תמונה של באד בווי על קולט אבל אם קיים יהיה נחמד לראות...

(האוטו יפה בלי זה... זה כנראה הסיבה חח)

ושלא תחשוב על הנמכה (זה לא זול) ואני אישית לא ממליץ, הרכב גם ככה נמוך מאוד.

יש לך את הרכב הזה ואתה בעצמך יותר שבפסי האטה הוא לא כזה סופר גלישה.

צריך לנהוג ברכב הזה בפסי האטה במיוחד לאט..

אז תחשוב מה יהיה עם הנמכה? אני לא רוצה לדמיין בשבילך אפילו....

בקשר לג'אנטים המידה המותרת לרכב הזה הוא גג 13 תזכור את זה.

שמור על עצמך זה הכי חשוב.

• תוכן חדש...