Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רציתי לדעת מה אתם חושבים על BAD BOY למכסה מנוע ואם זה יתאים למיצובישי קולט.

לאלה שיש להם את זה למכסה מנוע רציתי לשאול איפה עשיתם את זה, כמה זה עלה לכם כל העניין הזה, ואם אין בעיה עם זה לעבור טסט לרכב (אולי יגידו שזה מסתיר קצת מהאורות)

וכמה זה יעלה לי + צביעה שיתאים לרכב

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לחבר שלי יש את זה שמע לא חושב שיש בעיה עם זה בטסטים וכאלה אבל שוב תבדוק את זה לעומק אני כמעט בטוח שהוא עבר עם זה טסט , והמחיר של זה מתחיל מ1500 שקל בערך .

וד"א זה מתאים למיציבושי קולט אבל יותר יפה על הונדה האצב'ק .

בהצלחה אלמוג8)

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

פורסם

זה החלפה של המכסה מנוע מעוצב יותר שכאילו מכסה את הפנסים של האוטו כאילו אם תסתכל על זה כמו שתי עניים אז כאילו הם כועסות כמו של הנו פייר , כמו גבות שעושים לבקליות רק במקום לצבוע על הפנס וזה אז מחליפים את המכסה מנוע גם למכסה חדש ויפה יותר מהמקורי של הרכב .

פורסם

לפי מה שהבנתי לא מחליפים את כל המכסה מנוע.

פשוט מרתחים שתי חתיכות פח למכסה מנוע ולאחר מכן צובעים אותם לצבע של האוטו

פורסם

מי שעושה עבודה כזאת זה פחחים עצלנים ולא מקצועיים בכלל בדרך כלל מחליפים את כל המכסה שיהיה סט קומפלט בלי פסים או השלמות או צבע מתקלף וכ"ו .

פורסם

אוקי אז כמה יעלה לי בערך ללכת לפחח עצלן שיעשה לי את העבודה הזאת?

כי ראיתי כמה עבודות ולא ממש וראים פסים וסימנים כי משייפים את זה וגם צובעים את זה לצבע של הרכב וזה נראה כאילו המכסה מנוע בא בחתיכה אחת.

אז אם משהו עשה או יודע כמה יעלה לי לעשות את זה שיגיד לי בבקשה

תודה

פורסם
בכלל בדרך כלל מחליפים את כל המכסה שיהיה סט קומפלט בלי פסים או השלמות או צבע מתקלף וכ"ו .
הבלים. מעולם לא שמעתי על מישהו שהזמין במיוחד מכסה מנוע בעיצוב שונה משל היצרן.

כל התוספות האלו נעשות אצל פחח שמוסיף בניה למכסה מנוע מקורי קיים.

פחח טוב עושה עבודה בלי פסים או השלמות או צבע מתקלף גם כשהוא מחבר פח חדש לרכב. אבל מי שהולך לעשות פחחות ב-200 שקל מקבל משהו שנראה כמו 200 רופי.

פורסם

ishpuz: צודק, הבאג בווי לא בא בהזמנות, ראיתי מספר רכבים שעברו את זה (אצל פחח!)

העבודה יצאה בסדר גמור, חלק ומקצועי.

אני לא ממליץ לפותח האשכול לעשות את זה מסיבה אחת:

"התוספת" הזאת, תכסה לך כמה אחוזים מהפנס, מה זאת תומרת? כמה אחוזים מהחוזק של התאורה יחלש.

נכון, זה יפה למצובישי קולט וגם לאצ'בק. אבל אני עדיין לא ממליץ בתור מישהו שמכיר את הרכב מקרוב.

תהנה מהרכב כמה שאפשר ותשמור את הכסף הזה לטיפולים או לחליפים שתצטרך בעתיד.

(אם הרכב לא שמור אז אתה יכול להיות בטוח שחלפים אתה תצטרך על בטוח, וחלפים שם זה דבר לא זול)

פורסם

עבודה יפה עשו על האיביזה.

יש אולי למשהו תמונה של קולט עם הBAD BOY הזה למה אני רוצה לדעת בערך איך זה ייצא

תודה

פורסם

יצא לך כמו עם האיביזה זה הכי קרוב שתוכל לראות במציאות.

לא ראיתי קולט עם באד ביוז... ולפי דעתי בצדק!

בסכום כזה אתה יכול להחליף את כול הפנס עצמו לאינג'ל אייז שהוא פי 2 יותר יפה.

אבל לקולט מהשנים האלו אין כמעט כלום לצערי.

תסתכל טוב על התמונה של האיביזה (מקרוב) ותראה שחצי מהפנס מותסר...

אתה רוצה לנסוע ובקושי לראות בלילה את הדרך? חבל.. תשקיע את הכסף הזה בתוספת אחרת.

פורסם

אתם מדברים פה הרמה של שטויות במיץ!!

לBad-Boy לא צריך להחליף מכסה מנוע קומפלט, בחיים לא נתקלתי במישהו שהחליף, עושים את זה אצל פחח! זה עולה בסביבות ה300+- ש"ח, לא צריך להחליף פנסים ולא כלום!! בסך הכל תוספת פח וצבע עליה.

לגבי התמונה של הבדבוי של האיביזה שהביאו כאן - על הפנים!!! מי שעשה לה בדבוי לא יודע לעשות בדבוי, הוא עשה את זה לא סימטרי בכלל וזה נותן תחושה לא טובה לעין. שימו לב טוב טוב ותבינו למה אני מתכוון.

• תוכן חדש...