Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בזמני החופשי אני מהרהר על קניית(קודם נמצא אחת) פולקסוואגן קוראדו.

בזמנו שאלתי עליה במוסך ג.ג.ג.(גרשון גנב גדול ..סתם בצחוק) ברעננה, ונאמר לי שלא יודעים לטפל ברכב בארץ ,

שאין לו חלקים , וכו.

בתור המומחים , מה אתם אומרים? מה השגותיכם בנושא?

והאם בכלל כדאי לרכוש כזה רכב ?

פורסם

חלקי פח אולי אין.

אבל מבחינה מכנית זה גולף (דור III, אם אני לא טועה), ולגולף יש חלקים בשפע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מכנית אין בעיה, חולק מכללים רבים של הגולף3 כמו שנאמר, ויש מספיק מי שמטפלים ברכב, עובדה היא שהרבה מאוד מהרכבים שופרו, פשוט נכנסת למוסך שמחפש את הכסף הקל.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כנס לקלדס (או איך שקוראים למוסך הזה) בראשל"צ ותראה מה התשובה שתקבל ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מבחינת ביטוח , כל רכב שהוא נדיר יחסית, יהיה יקר טיפה בביטוח, כמובן יחסית לדגמים מקבילים. לגבי שכיחות החלקים המכניים אכן היא חולקת מכלולים רבים של הגולף והפאסאט (עד 95') . ישנו דגם טורבו G-90 , שיש בארץ ביחידות בודדות וגם אלה שיש בבעלותם את הרכב לא ממהרים למכור. אגב, יש אחת אדומה למכירה , ראיתי בלוח פוקוס מה 19 לחודש. לא יודע אם היא טורבו אבל שווה לנסות http://msn.focusnet.co.il/index.aspx

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

מאוד ממליץ על מוסך רון ברחוב המסגר בת"א.

מאוד מקצועיים ומאוד הוגנים.

אין שום בעיה עם הקוראדו ויודעים גם לטפל בהן.

הבעיה היא אחרת לגמרי, נשארו בודדות בארץ (לא שהיו הרבה מלכתחילה) שנחלקות בעיקר ל 2 קבוצות:

1. מכוניות שמורות בטירוף, משופרות ברמה גבוה מאוד (יש כמה 1.8 20VT), נמכרות לעיתים רחוקות ובמחירים גבוהים מאוד.

2. נבלות סרוחות שלא שוות אגורה שחוקה וגם עליהן רוצים הרבה כסף.

דוגמאות לקבוצה 1:

20VT

16V מדהימה!

דוגמא לקבוצה 2 :

לא ממש ברור מה קורה עם האוטו הזה

דרך אגב, הדגם הבאמת נחשק הוא לא ה G60 אלא ה VR6.

בהצלחה בחיפוש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני אוסיף ויחזק:

להשתדל לא לגעת את הG60,אמינות ירודה,רצועת מומנט לא טובה,הספק חלש בסלד גבוה

הדגם המומלץ-בהחלט 1800 אטמוספרי (KR) הוותיק והמוכר

לגבי הVR6-מכונה בכיול שונה לחלוטין,פשוט פנינה מוטורית,לא ידוע על יותר מאחת כחולה שמסתובבת בציר 96 כמדומני.או אולי 93

פורסם
חלקי פח אולי אין.

אבל מבחינה מכנית זה גולף (דור III, אם אני לא טועה), ולגולף יש חלקים בשפע.

לא מדויק.

בזמנו הייתה לחבר שלי אחת,היה קושי רב בזמינות חלקים שונים שלכאורה היו צריכים להיות קיימים עבור דגמים אחרים,לדוגמא:תושבות מנוע,נאבות,ועוד כל מיני דברים שאני לא כל כך זוכר...

לגבי הבורות בארץ בכלל ובמוסכי החברה בפרט קבל ציטוט מפה מנהל המוסך "סיידון" מורשה בהוד השרון כשחבר שלי התקשר לברר לגבי טיפול/חלקי חילוף:"קוראדו?!,מה זה קוראדו?,לך לקדימה של האוטו תגיד לי איזה סמל אתה רואה שם בחור..."

אז כן לא מכירים את הרכב,ולא אין חלקים זמינים,וכן תוכל להזמין כל מה שתרצה רק קח בחשבון שזה יעלה לך בזמן ולא מעט כסף.

אבל בהחלט מדובר בפנינה מיוחדת עם פוטנציאל שיפורים א-ד-י-ר!!!

פורסם

תודה לכולם , אני אם אני כבר אקנה כזו לא מתכוון להתעסק בשיפורים , אין סיבה לדעתי זה לא מה שאני מחפש.

בקיצור הלוואי שיהיה לי מצב מתישהו לקנות.

תודה לכולם.

בחור חכם.

פורסם
לגבי הVR6-,לא ידוע על יותר מאחת כחולה שמסתובבת בציר 96 כמדומני.או אולי 93

אתה בטח מדבר על זאת שכתוב לה על שני החלונות צד האחוריים :"עזבו אותי בשקט, לא מוכר!!!"

ידוע על לפחות עוד אחת נוספת אדומה מצפון הארץ.

דא"ג, קוראדו עם 20VT זה משהוא באמת מיוחד, יצא לי לנהוג באחת כזאת,רכב מצוין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה בטח מדבר על זאת שכתוב לה על שני החלונות צד האחוריים :"עזבו אותי בשקט, לא מוכר!!!"

ידוע על לפחות עוד אחת נוספת אדומה מצפון הארץ.

דא"ג, קוראדו עם 20VT זה משהוא באמת מיוחד, יצא לי לנהוג באחת כזאת,רכב מצוין.

אתה בטוח שיש אחת "שמסתובבת",

כי זכור לי בבירור בזמן שהבעלים לשעבר של הVR6 הכחולה פירסם אותה למכירה

ובאו לראות אותה מכל חבלי הארץ

הגיע בחור עם אבא שלו,יחסית מבוגר,וסיפר שהייתה לו אחת אדומה VR6 שגנבו לו אותה!

ממש מעניין.

אגב הכחולה נימכרה באיזור ה70 קילו.

פורסם

זה ממש מדכא.

לפני שנתיים הקוראדו הופיע בטופ גיר כאחת מהמוכניות שיהפכו לאגדות קלסיות כיוון שיוצרו "יחסית" במספרים לא גדולים ולא קיבלו את ההערכה שאותן היו צריכות לקבל.

אולי יום אחד כשאני אחיה איזה זמן באנגליה או גרמניה (היעדים בסוף התואר כרגע) נמצא איזו אחת במצב טוב ששמר עליה איזה גרמני או בריטי מדופלם וניקה אותה כל שבוע ופירק לה את המנוע פעם בשנה לנקות אותו ... :-D

• תוכן חדש...