Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גיל, לא צריך להיות בעלים של רכב כדי לדעת שהעובדה שלמישהו היה ביש מזל עם רכב ממותג מסויים לא מייצגת את כלל המותג.

מה תגיד אם אני אכיר לך בעלי יונדאי שסובלים מאמינות ירודה?

יודע מה? לנו בבית יש אלמרה - "הרכב הכי אמין בארץ". ואכן היא כזאת, טיפולים שוטפים בלבד!! מעבר לזה ב8+ שנים החלפנו גם ציריה אחת ומיסב אחד.

בעבודה של אבא שלי יש עוד 2 עם אלמרה דומה, ושניהם מתלוננים על בעיות אמינות.

בואו נשמור את הסטיגמות והדיעות הקדומות לעצמנו.

הרי הצרפתיות של סיטרואן מנצחות בראלי ואילו הסובארו של סולברג הצליחה לסיים כ6 מירוצים בלבד בגלל תקלות.

מעבר לזה, יונדאי עלולה להיות הרכב הטוב ביותר - בשבילך. אני אישית לא אוהב אותה וחושב שזה זבל על 4 גלגלים, זכותי לא?

תשמע כול אחד והדעה שלו.

אני מסכים שיונדאי זה לא השיא,אבל גם לא צריך ככה לקטול את הרכב.

נכון שהוא מתאים לי,אבל זה רק לכמות זמן מוגבלת כול עוד אין לי רכב משלי כי אני תלמיד.

אני בעל יונדאי שלא סובל מאמינות ירודה :wink:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במקום לספק רשימה של חנויות שמחזיקות שרשורי בצבעים שונים אתם רבים על מותג יונדאי VS אופל.

נכון יאללה בלי ויכוחים גם אני רוצה להתחיל פרויקט

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

את ה GSI מכרתי משיקולים כלכליים ושינוי "סטטוס" מעובד בעבודה קבועה לסטודנט. :wink:

האסטרה GSI הוא רכב נהדר, מהיר והכי כייפי שנהגתי עליו, במיוחד אחרי שהחלפתי בולמים ל KONI ולצמיגים ספורטיביים. זה רכב שקשה להחזיק בארץ בגלל מחסור בחלקי חילוף. הרכב די אמין ויש לו מנוע מאוד מוצלח מבחינת אמינות וכוח.

את הלנטרה קניתי כי להוריי יש את הרכב הזה והוא הפגין אמינות טובה, חלקי חילוף לא יקרים ומחיר קנייה נמוך ביחס לתמורה.

הלנטרה לא משתווה בכלל ל GSI, זה רכב שונה לחלוטין ולא היו לי ציפיות ספורטיביות ממנו. היא משרתת אותי ביום יום ואני מרוצה מהקנייה. הנאה מנהיגה אין בה. :|

ברגע שאוכל להרשות לעצמי רכב ספורטיבי בשימחה אחזור ל GSI.

• תוכן חדש...