Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא יונדאי לנטרה 1996 1.6 ידנית

בחלק העליון של התמונה, מה שהקפת בעיגול זו הסירנה של האזעקה. לא מקורי- הותקן בארץ.

מה שהקפת בעיגול יותר למטה משמאל לדעתי שייך ל ABS.

חוטי חשמל וצינורות מים לא סידרתי, ככה הם מסודרים במקור.

הפלסטיק האדום הוא צינור שרשורי שבדרך כלל בא בצבע שחור. משתמשים בו לבידוד כבלי חשמל ברכב. אתם יכולים לקנות אותו בחנויות לחלקי רכב והוא בא בעובי שונה. צבעים שונים משחור קשה להשיג. אני חיפשתי בחנויות בניין, חשמל ורכב ולא מצאתי. את מה שיש לי מצאתי במקום העבודה שלי והוא הגיע כחלק מאיזשהי ערכת התקנה למשאיות וחלק מאותו שרשור בערכה לא היה בשימוש.

תא המנוע היה די מסודר כשקניתי את הרכב, פשוט עשיתי לרכב טיפול טיימינג וביקשתי מהמכונאי שינקה לא את תא המנוע. את הניקוי במוסך עושים עם לחץ אוויר ומיכל עם איזשהו שמן או סולר לדעתי. אחרי הניקוי במוסך ניקיתי ביסודיות עם מטלית והורדתי את השומניות. חלקי פלסטיק שחור ניקיתי קצת עם ספריי סקאיי וחלקי מתכת שייפתי קצת עם נייר זכוכית עדין ומטלית. (חשוב לא לשפשף חלקי מתכת שמצופים בצבעי ייסוד או כל חומר אחר כדי לא למנוע חלודה).

אני אעלה עוד כמה תמונות תא מנוע מרכבים שהיו לי: אסטרה 1992 1.4 ואסטרה GSI 2.0 1994

תודה על המחמאות :-P

1.jpg

brexa2 067.jpg

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרכב הוא יונדאי לנטרה 1996 1.6 ידנית

בחלק העליון של התמונה, מה שהקפת בעיגול זו הסירנה של האזעקה. לא מקורי- הותקן בארץ.

מה שהקפת בעיגול יותר למטה משמאל לדעתי שייך ל ABS.

חוטי חשמל וצינורות מים לא סידרתי, ככה הם מסודרים במקור.

הפלסטיק האדום הוא צינור שרשורי שבדרך כלל בא בצבע שחור. משתמשים בו לבידוד כבלי חשמל ברכב. אתם יכולים לקנות אותו בחנויות לחלקי רכב והוא בא בעובי שונה. צבעים שונים משחור קשה להשיג. אני חיפשתי בחנויות בניין, חשמל ורכב ולא מצאתי. את מה שיש לי מצאתי במקום העבודה שלי והוא הגיע כחלק מאיזשהי ערכת התקנה למשאיות וחלק מאותו שרשור בערכה לא היה בשימוש.

תא המנוע היה די מסודר כשקניתי את הרכב, פשוט עשיתי לרכב טיפול טיימינג וביקשתי מהמכונאי שינקה לא את תא המנוע. את הניקוי במוסך עושים עם לחץ אוויר ומיכל עם איזשהו שמן או סולר לדעתי. אחרי הניקוי במוסך ניקיתי ביסודיות עם מטלית והורדתי את השומניות. חלקי פלסטיק שחור ניקיתי קצת עם ספריי סקאיי וחלקי מתכת שייפתי קצת עם נייר זכוכית עדין ומטלית. (חשוב לא לשפשף חלקי מתכת שמצופים בצבעי ייסוד או כל חומר אחר כדי לא למנוע חלודה).

אני אעלה עוד כמה תמונות תא מנוע מרכבים שהיו לי: אסטרה 1992 1.4 ואסטרה GSI 2.0 1994

תודה על המחמאות :-P

איך ויתרת על ה- GSI? ועוד עברת ליונדאי? :shock:

פורסם
איך ויתרת על ה- GSI? ועוד עברת ליונדאי? :shock:

לא מבין,מה הבעיה ביונדאי שכולם שונאים אותה כול כך.

ההורים שלי בעלים של יונדאי לנטרה 95 הרכב מטופל די בסדר,אפשר להגיד ואין לא בעיות שהוא עושה חוץ מטיפולים תקופתיים הוא לא רואה מוסך.

אני נוהג ברכב יום יום ואני מרוצה8)

פורסם

ממש בטוב טעם!

בקרוב אעלה תמונות כיצד קישטתי את הצד הפנימי של הצמיגים שלי + עץ ריח שונה בתוך כל אחד מהצמיגים.

פורסם
לא אצל כולנו הדרישות מרכב מסתכמות בזה שהוא לא ייכנס למוסך בין טיפוליים תקופתיים.

בסדר,תשמע כול אחד והתקציב שלו.

אני יכול לרצות רכב ספורט מהולל,אבל אין לי מאיפה לקחת את הכסף לקנות.

אז מסתפקים במועט ומנסים לשפר עד כמה שאפשר את איכות הנסיעה,גם לי יש דרישות מעבר ללא יכנס וכן יכנס למוסך,בנתיים אני מסתפק במועט.

לפי דעתי לא צריך לקטול ככה רכב,נכון הוא לא הכי טוב לא בכוח ולא בהתנהגות אבל הוא די בסדר ואני די מרוצה.

פורסם

לכל אלה שמזלזלים ברכב, הרכב הזה לוקח בפתיחות הרבה מכוניות חדשות וגם כל מיני הונדות וכאלה שחושבים שהם סוף העולם.

10.jpg

Engine3.jpg

img_83144_11.jpg

פורסם

מה קשור מחט לתחת. לבנאדם היה אסטרה GSI 2.2

רכב עם התנהגות הרבה יותר טובה מהיונדאי ועם פי 2 כח.

מעבר לזה - יונדאי, עם כל הכבוד זה עגלה עם סוסה. גם ביחס למאזדה 3.

איכות ירודה, פנים משעמם, חיצוניות עוד יותר, אחיזה גרועה בעליל וביצועים חרא.

אבל שלא תרגיש לבד, גם דייהו רייסר היא ככה. בשנות ה90 בקוריאה יוצרו כל מיני מכוניות, לרובם אפשר לקרוא זבל אורגני.

ואתה יודע מה? איבזור של יונדאיי 2002 מזכיר מאוד איבזור של פורד 98. זה מה שאני מנסה להגיד.

פיקססר - סחטיין על הניקיון והפדנטיות! כנראה מצאת הרבה זמן פנוי :D

מר עומר77: אם אתה מחפש פתיחות עם עונדות לא נראה לי שאתה בפורום הנכון, מעבר לזה: חיל האוויר רוצה את הכנף שלו בחזרה, וכך גם מפיקי "מהיר ועצבני".

אני קורא לדברים האלה עגלות קניות, הרי בתכל'ס זו קופסא עם ידית אחיזה מאחורה.

אגב ככה נראית היונדאי אלנטרה, ולא כמו שאתה הצגת אותה:

3205d14c.jpg

96elantra2.jpg

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה הקשר, אתה מדבר על אופל כאילו זה פסגת האושר, אוטו קטן ומסכן שכל יום יש לו בעיה אחרת , וסובל מבעיית אמינות רצינית, ועל תגיד לי שהאופל שאתה מדבר עליה היא משהו אחר כי שורה אחרונה יש איתם רק צרות.

ויונדאי אולי לא סוף העולם אבל הכל תלוי מה אתה עושה עם הרכב שלך ואיך אתה מטפל בו ומה אתה משקיע בו. חוץ מאופל שבעייני חבל להשקיע ברכב הזה בכלל כסף ועדיף למכור אותו מהר.

בקשר למנוע 2.2 שלה שהיא מגיע ל4000 טור תבדוק אם לא עפה לך הרצועת טיימינג.

פורסם

חברים, יש לנו כאן מומחה אופל. הוא כל היום נמצא בעבודה במוסך UMI ומטפל ברכבי אופל ולכן הוא יודע ומכיר את כל התקלות, בעקבות כך הוא פרש ליונדאי שהרי מספקת את כל צרכיו כמכונאי אופל ומומחה בעל תואר דוקטור!

חביבי, אתה תנהג על יונדאי ותהנה, רק תפסיק לפלוט שטויות אתה עוד תשפוך קנה.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

*** עריכה - הודעה זו היא תגובה להודעה שנמחקה עקב תת רמה שאינה מתאימה לפורום. רז. ***

אהה יורדים לפסים אישיים - לא יפה.

מה שאתה אומר הוא שהייתה לך אופל, היא עשתה לך בעיות, אז בעצם זה הופך אוטומטית את כל מותג אופל לחרא?

רגע, איך מוסכי יונדאי מצליחים להחזיק את עצמם? הרי יונדאי לא מתקלקלות!

תעשה טובה לאנושות - דיעות קדומות במקום אחר, כנ"ל העלבות.

ותזכור, שבפורום חובבי רכב, אמינות באה, בד"כ, הרבה אחרי התנהגות, ביצועים וכיף(!). ועם כל הכבוד ליונדאי שלך - האסטרה GSI נותנת הרבה יותר בתחום הזה.

עובדה: חלק גדול מהחבר'ה הפעילים כאן מחזיקים צרפתיות ואיטלקיות ולא יפניות וקוריאניות.

ויודע משהו? כשכל העולם יסע במכוניות חשמליות שמחנות את עצמן אני עדיין אעדיף איזה 306GTI6, או איזה בימר ישנה, או אפילו את שתיהן ביחד. למה? כי אני אוהב לנהוג, לא להגיע מא לב' ולהגיד ואללה הגעתי.

אגב, אם אני ה"ילדוני" אז איך אתה זה שכותב עם שגיעות כתיב?

*עריכה* כתבתי כאן תגובה נוספת לידידנו שהחליט להיכנס בי באופן מוחלט, אבל מכיוון שראיתי שרז מחק את ההודעה שלו - מחקתי גם את שלי. חבל על השרשור.

סחטיין על הזריזות רז :)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

shellcase סתם שאלה,האם היתה בבעלותך יונדאי או אופל?

אני יכול להגיד לך שגם להוריי היתה אופל לא אסטרה אלא קורסה והיא כול שני וחמישי נכנסה לטיפולים בגלל בעיות.

היונדאי לא מרשימה בביצועייה,אבל זה מה יש לי בנתיים ואני מרוצה.

תראו לאן גלשנו חברים,לסגור את הבסטה להגיד לבחור כול הכבוד על העבודה וזהו :]

פורסם

גיל, לא צריך להיות בעלים של רכב כדי לדעת שהעובדה שלמישהו היה ביש מזל עם רכב ממותג מסויים לא מייצגת את כלל המותג.

מה תגיד אם אני אכיר לך בעלי יונדאי שסובלים מאמינות ירודה?

יודע מה? לנו בבית יש אלמרה - "הרכב הכי אמין בארץ". ואכן היא כזאת, טיפולים שוטפים בלבד!! מעבר לזה ב8+ שנים החלפנו גם ציריה אחת ומיסב אחד.

בעבודה של אבא שלי יש עוד 2 עם אלמרה דומה, ושניהם מתלוננים על בעיות אמינות.

בואו נשמור את הסטיגמות והדיעות הקדומות לעצמנו.

הרי הצרפתיות של סיטרואן מנצחות בראלי ואילו הסובארו של סולברג הצליחה לסיים כ6 מירוצים בלבד בגלל תקלות.

מעבר לזה, יונדאי עלולה להיות הרכב הטוב ביותר - בשבילך. אני אישית לא אוהב אותה וחושב שזה זבל על 4 גלגלים, זכותי לא?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לדעתי אין רכבים פחות אמינים יש רכבים שלא מתחזקים אותם נכון !

תפנק את האוטו בחלקיםן איכותיים תעשה טיפולים בזמן ותאמינו לי שאין תקלות רציניות

כל לכל חלק בכל אוטו יש זמן שבו הוא מיועד להתקלקל אין לכל החיים .

רוצים אמינות???? חלקים אכותיים טיפולים בזמן ונהיגה כמו בני אדם יתנו מקסימום אמינות ופחות הוצאות

אגב עבודה מהממת בתא המנוע שאני יתפנה אני יעשה לפיג'ו שלי ואני יעלה תמונות

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...