Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה MX5.. MX3 ..איפה נעלמה MX6?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברנו היום החבר'ה על כל מיני דברים ואכשהו קפץ הנושא על המכוניות ומפה לשם התגלגלנו למצב שלא הצלחנו להסביר איך זה שמאזדה MX3 וMX5 אכן משווקות ונמכרות פה בארץ ואילו אישית אני ושאר החברים לא ראינו שום MX6 מסתובבת בארצנו הקטנטונת?

אם למישהו יש את התשובה על מנת שנוכל לסיים את השיחה הזאת שלנו ולהגיע לפתרון זה יהיה נחמד.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

ה MX6 היתה סה"כ גירסת הקופה של ה 626 ולא ממש מכונית עצמאית,כמו ה MX5.

אמנם ה MX3 היתה מבוססת במידת מה על ה 323 המישפחתית,אך רב בה השוני על הדומה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
על מה אתה רוצה בדיוק רוצה לדבר איתו,על מכונית שייצורה הופסק ב 97?

אל מי הוא יכול לפנות אם לא ליבואן מאזדה בשאלה למה המכונית לא יובאה (או שכן) לישראל בזמנו.

פורסם
ה MX6 היתה סה"כ גירסת הקופה של ה 626 ולא ממש מכונית עצמאית,כמו ה MX5.

אמנם ה MX3 היתה מבוססת במידת מה על ה 323 המישפחתית,אך רב בה השוני על הדומה.

לא לגמרי נכון. MX-6 השתמשה בפלאטפורמה של 626, אבל גם פיאט קופה בנויה על פלאטפורמה של טיפו. אך להבדיל מקופה,MX-6 היא לא מכונית ספורטיבית של ממש. בכלל, מזדות בשנים אלה (חוץ מMX-5 וRX-7 שפותחו לפני השתלתות של פורד ושרדו רק בגלל שהביעו רווחים נאים לחברה) לא היו מכוניות נהיגה של ממש.

אם מישהו נורא רוצה את MX-6 - הוא יכול להסתפק בפורד פרוב (Ford Probe). מכוניות זהות מבחינה מכאנית.

פורסם

אם מישהו רוצה MX6 יש אחת למכירה

http://www.mc-il.net/forum/showthread.php?t=1151&highlight=MX-6

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

...והיא גם עשתה שימוש במנועיה ותיבת ההילוכים של ה 626,כך שרב הדומה על השוני.

הפיאט קופה היא לא דוגמא טובה,מאחר ולמעט הריצפה,היא לא שאלה הרבה מיכללים מהטיפו\דדרה\אלפא 155.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מי שיקנה את הרכב הזה לדעתי יצמא לקושי במציאת החלקים בארצנו

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
...והיא גם עשתה שימוש במנועיה ותיבת ההילוכים של ה 626,כך שרב הדומה על השוני.

הפיאט קופה היא לא דוגמא טובה,מאחר ולמעט הריצפה,היא לא שאלה הרבה מיכללים מהטיפו\דדרה\אלפא 155.

להבדיל מקופה, MX-6 גם אף פעם לא שווקה בתור רכב ספורט של ממש. גם לא היו למזדה/פורד מנועים מתאימים לMX-6 הרדקור. (וגם לא גירים.) אבל הייתה להם מערכת איומה להיגוי ל4 גלגלים.

טוב, אם לדייק - בתחולת דרכה פיאט קופה הופיע עם מנוע 16V 2.0 שהיה פיתוח המשך למנוע של לנצ'יה דלטה אינטגרלה. אותו מנוע שהיה בטיפו סדיצ'יוולוולה. בהמשך קופה קיבלה מנועים חדשים של פיאט (1.8, 2.0 5 בוכנות) שפותחו לטובת בראבו/בראבה/מריאה - שגם הם היו מבוססים על ריצפה של טיפו. בכלל, יש לי הרגשה שבכל רכב של קב' פיאט ניתן עד היום למצוא איזה פרופיל מתכת קטן עם אותיות TIPO עליו. :)

פורסם

יש אחת שנת 92 אחרי שיפוץ רציני שהועמדה למכירה לפני כחודש אך נראה לי שעדיין אל נמכרה

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
מי שיקנה את הרכב הזה לדעתי יצמא לקושי במציאת החלקים בארצנו
אם הבנתי נכון את כוונתך אז קשה לי להאמין שבעיה למצוא חלקים לרכב שחולק את רוב מכלוליו המכניים עם רכב נפוץ כמו 626.
  • תוכן חדש...