Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי דוח בדיקה מלפני כמה שנים של הרכב שלי, מה התוצאות האלה אומרות.

לחץ דחיסה P.S.I 200 200 200 200 0 0 0 0

נפילת לחץ & 6 6 6 6

בעיקרון זה מסודר בתוך טבלה, מה אתם אומרים?

ועוד שאלה, אפילו שלא קשורה, בשביל להחליף גומיות שסתומים האם צריך לפרק טיימיניג?

פורסם

מבלי לדעת על איזה רכב מדובר , נתוני בדיקת הדחיסה,ונפילת הלחץ מצויינים, וזהים למנוע חדש.

בעיקרון אין קשר להחלפת גומיות שסתומים, ולפירוק טיימניג, אלא אם יש צורך לפרק ראש מנוע, לשם החלפת הגומיות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

גולף 2005 , שחבר שלי בדק ושוקל לקנות אותה.

השאלה של הטיימיניג והשסתומים זה לרכב שלי , אני פשוט מחליף ורציתי לדעת אם זה דבר שאני צריך לעשות ביחד עם הטיימיניג כי חששתי שבמידה ויהיה בעתיד צורך להחליף גומיות אז אחר יפרקו אותו שוב.

תודה על העזרה.

פורסם

נראה לי (בלשון המעטה) תמוה שאלו נתוני הקומפרסיה לרכב.

נתונים זהים לחלוטין לכל הצילינדרים, זה דבר שמעולם לא נתקלתי בו. בטח ובטח ברכב בן שנתיים.

לדעתי המספרים הם נתוני ברירת מחדל שהמחשב מדפיס כשלא מבצעים בדיקת קומפרסיה אמיתית ואפילו לא את בדיקת הקומפרסיה הוירטואלית דרך מערכת החשמל.

פורסם

שאלה למבינים:

אם אינני טועה (ואנא תקנו אותי אם כן) קומפרסיה של 200 PSI שקולה לכמעט 14 אטמוספרות (ק"ג / סמ"ר).

מכאן שלפי החישוב יחס הדחיסה הוא 1:14. יחס כזה לא קיים למיטב ידיעתי בפולקסווגן.

אני צודק/ טועה? אשמח להתייחסות.

פורסם

לא לעשות כלום מלבד טיפולים שוטפים, לפי הרשום בספר רכב, לפי הוראות יצרן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...