Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי עוד התלבטות בסאב על עיוור אחרי שעשיתי חיפוש קצר בפורום..

איך הThriller של פייז או המולטיאום,או ההיגרייד וכו' בהשוואה לפירלס?

תודה

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע ההי גרייד הוא שתי רמות מעל הטריילר ומעל המולטי אוהם.

הפירלס עושה רושם של סאב נהדר אך כמו שאני מבין נכון זו בעיה דיי גדולה להביא אותו.

כמו כן אני חש שאתה הולך בכיוונים מאוד לא נכונים.

אתה רוצה סאב , בשרשור אחר אתה מחפש מגברים , אתה לא יכול לעשות מישמש מהכל.

אתה חייב לבנות את זה כמו שצריך .

כיוון שאני רואה שידע אין לך , ההצעה הכי טובה היא לבחור אדם שאתה סומך עליו (ממש לא בהכרח מפה) ולומר לו :

זה התקציב , תבנה לי מערכת בבקשה.

אם זה מישהו שמבין ומקצועי הוא יצור לך שניים שלושה סט אפים ואתה תבחר מה שנשמע לך הכי טוב.

כך לפחות אני עושה עם חבריי ומעולם לא מצאתי מישהו שלא היה מרוצה.

נ.ב. מבחינת נתונים יבשים וכמה שאפשר להשוות ההי גרייד שווה ערך לפירלס .

(אם מישהו עלה על משהו להפך אשמח לדעת ,

ני מאמין בביקורת בונה ).

פורסם

האם משהו איי פעם שמע את ההייגרייד? איך הוא לעומת הפירלס הוא מדוייק מה הוא?

תודה

ציון

פורסם
האם משהו איי פעם שמע את ההייגרייד? איך הוא לעומת הפירלס הוא מדוייק מה הוא?

תודה

ציון

שמע, אני לא יודע מה הסיפור שלך, אבל אתה באמת מתפזר ברמות ולכל עבר... נתנו לך פה הצעות מאוד מקובלות ואיכותיות, על סאבים שידועים באיכותם (ולא רק הפירלס), ומעבר לכך אני גם הצעתי לך בפרטי מספר דרכים לשמוע את הפירלס ולהתרשם ממנו בעצמך.

לפחות 5 אנשים פה המליצו לך בחום להחליט לפי האוזן ולא לפי המילה הכתובה, ואני מניח שיש כאן עוד כמה עם הסאבים שאתה השווית שישמחו להשמיע לך אותם אצלם באוטו.

ובמקום זה ולמרות כל הנ"ל, אתה הולך לחפור בדפים עתיקים של הפורום ומנסה שוב פעם להשוות על עיוור סאבים שלא שמעת מעולם וגם מספר האנשים ששמעו אותם הוא מצומצם מאוד??

אל תתייחס לזה כאל התנשאות או משהו חלילה, אלא כאל ביקורת בונה: אבל אתה חייב להתפקס על המטרה שלך, לעשות לך רשימה של סאבים פוטנציאליים ולהתחיל לחרוש ת'פורום בניסיון לארגן השמעות לכל אחד מהם! כמו שאמרתי: את הXXLS ואת הXLS תוכל לשמוע כבר בימים הקרובים במידה ותחפוץ בכך, לגבי אחרים - בחירה שלך.

נ.ב. אני לא ידעתי שאתה מחפש עדיין מגבר, אז זה גם משנה קצת את התמונה: אם אתה עדיין לא יודע איזה מגבר יהיה לך, אז גם תהיה לך בעיה להתאים סאב, כי לא תדע איזה עוצמה ייתן המגבר. למרות שאם אתה קונה מונו - אז אולי באמת כדאי קודם כל לקנות סאב ואז להתאים לו מגבר לפי העוצמה הדרושה.

הבעיה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שלא תוכל להתרשם מהסאב אצלך באוטו - דבר שלפי דעתי מאוד חשוב להערכה הנכונה שלו (כל אלמנט נשמע אחרת בכל מכונית שונה).

בברכה!

יונתן.

פורסם

כמו שנאמר מעלי - לא שמעת, לא שילמת.

תלמד, תפנים.

בא לך לעשות את הטעות של קנייה על פי חוות דעת?

אין בעיה, כנס ללוח יד שניה (של אתר יד שתיים) ותעלה שם את הסאבים.

תראה את כל ה:

"סאב פיוניר 1200 וואלט מפוצץ תתא מטען לפנים!"

"סאב של רוקפור 400 וולט עם שני פתחי עוורור מרים כל סובארו!"

"דאבל סאב בתיבה בקומפרסיה - למבינים בלבד!"

"סאב אקספלואד שאשקרה מתפוצץ עליך יא זאלאמה!"

תבחר את המשפט הכי מפוצץ ל SQ, ותרוץ לקנות חדש בחנות הקרובה לביתך. :roll:

פורסם
כמו שנאמר מעלי - לא שמעת, לא שילמת.

תלמד, תפנים.

בא לך לעשות את הטעות של קנייה על פי חוות דעת?

אין בעיה, כנס ללוח יד שניה (של אתר יד שתיים) ותעלה שם את הסאבים.

תראה את כל ה:

"סאב פיוניר 1200 וואלט מפוצץ תתא מטען לפנים!"

"סאב של רוקפור 400 וולט עם שני פתחי עוורור מרים כל סובארו!"

"דאבל סאב בתיבה בקומפרסיה - למבינים בלבד!"

"סאב אקספלואד שאשקרה מתפוצץ עליך יא זאלאמה!"

תבחר את המשפט הכי מפוצץ ל SQ, ותרוץ לקנות חדש בחנות הקרובה לביתך. :roll:

אפילו לא צריך ללכת לקיצוניות...

אני כבר רשמתי מספר פעמים בעבר, שהמליצו לי על סאבים גם אנשים שאני מ-א-ו-ד מעריך מבחינת הידע שלהם בסאונד, ואף יותר מזה מאוד אוהב את איך שהמערכת אצלם נשמעת!

אבל 80% מהאנשים האלה, למרות שהיו משוכנעים בדבריהם, טעו מבחינתי, כי מה שהם המליצו לא אהבתי.

לכן אני גם לא מתיימר בשום מקום בתגובות שלי, להגיד שסאב X הוא "הכי טוב שתמצא", כי אין דבר כזה! אתה היחיד שתוכל להחליט מה הכי טוב, כי אתה צריך להחליט מה הכי טוב בשבילך ובשבילך בלבד! בייחוד שאתה מדבר פה על סאב SQ, ולא SPL (ששם המטרה היא כמה שיותר דציבלים - אבל זה כבר סיפור לפעם אחרת).

בכל מקרה, אתה מוזמן להגיד כאן מאיזה אזור אתה בארץ (צפון, חיפה, מרכז, ירושלים, דרום) ובהתאם לכך, תוכל לתאם איתי ואני מניח עם עוד אנשים לגבי איזה מועד השמעה נוח לשני הצדדים!

יאללה גבר תתחיל לעבוד! 8):wink:

מלשבת בפורום ולשאול דעות, אתה לא תשיג כלום. צריך לשמוע.

בברכה!

יונתן.

פורסם
ציון תראה מה צץ היום פה בפורום :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=143522

היי גרייד + RS2 במחיר בדיחה!!

לך תקנה וזהו.

תאמין לי פשוט בדיחה המחיר.

לא עדיף "לך תשמע" וזהו? לי נראה עדיף.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא עדיף "לך תשמע" וזהו? לי נראה עדיף.

בברכה,גיא.

אבל איך אני אשמע כמות אדירה כזאת של סאבים!,אני גר בחדרה ונגיד שיש לי משהו שרוצה למכור סאב והוא גר בב"ש אז אני צריך לבוא עד אליו כדי לשמוע,אם אני לא יאהב אותו אני יצטרך ללכת ולחזור את כל הדרך אחורה! כי לא אהבתי את הסאב,אז ככה אני יעשה תמיד ממש לא!,אם היה משהו בפורום שיהיה גר באיזור שלי והיה מסביר לי את הנושא יותר לעומק הייתי שמח,היה לוקח אותי למפגש שלכם שומע סאבים על גבי סאבים ומכיר לי את "עולם האודיו לרכב" שאני לא מכיר!!

הבנת אחי,מקווה שהפנמת

ציון

פורסם

למה צריך לקחת אותך? אין לך רשיון? אתה לא יכול להגיע עצמאית?

הת'רד הזה נמרח כמו דיינמאט ביום חם.

תגיע למפגשים, תשמע סאבים ותחליט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אבל איך אני אשמע כמות אדירה כזאת של סאבים!,אני גר בחדרה ונגיד שיש לי משהו שרוצה למכור סאב והוא גר בב"ש אז אני צריך לבוא עד אליו כדי לשמוע,אם אני לא יאהב אותו אני יצטרך ללכת ולחזור את כל הדרך אחורה! כי לא אהבתי את הסאב,אז ככה אני יעשה תמיד ממש לא!,אם היה משהו בפורום שיהיה גר באיזור שלי והיה מסביר לי את הנושא יותר לעומק הייתי שמח,היה לוקח אותי למפגש שלכם שומע סאבים על גבי סאבים ומכיר לי את "עולם האודיו לרכב" שאני לא מכיר!!

הבנת אחי,מקווה שהפנמת

ציון

תגיע למפגש צפון מחר ותקשיב לכל מה שתרצה .

האנשים מסבירי פנים ותוכל להשכיל לפני שאתה לוקח החלטה.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
למה צריך לקחת אותך? אין לך רשיון? אתה לא יכול להגיע עצמאית?

הת'רד הזה נמרח כמו דיינמאט ביום חם.

תגיע למפגשים, תשמע סאבים ותחליט.

איתמר.

אני התכוונתי מי בפורום מהאיזור שלי שיוכל לבוא איתי למפגשים!,שיבוא מצידי באוטו שלי!

פורסם
אני התכוונתי מי בפורום מהאיזור שלי שיוכל לבוא איתי למפגשים!,שיבוא מצידי באוטו שלי!

מאיזה איזור אתה?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
חדרה אחי,יותר נכון גבעת אולגה

הבנתי..

אתה חייב מישו שידריך אותך במפגשים? תיצור קשר לפני המפגש במרכז/בדרום איתי או עם מישו שאתה מכיר ותברר אם הוא מגיעה לאותו מפגש ותפגשו כבר שם..

אני בכייף ידריך אותך במפגש הבא במרכז כנראה אני אהיה נוכח וכמובן במפגש דרום הקרוב (שאני יפרסם על פתיחת ההרשמה אליו בקרוב) תמיד אתה יכול להגיעה ואני תמיד נוכח שם ויכול לעזור לך להשתלב (זה בעיר שלי "קרית גת") 8)

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...