Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

עקב הסתכלות בכמה נקודות במשך כמה שנים הגעתי למסכנה שעדיף שאני יוריד אותן מאשר לדאוג כל הזמן.

ידוע לי שיש מרפאות מיוחדות לטיפולי יופי וקוסמיטיקה אבל המחירים שלהם יקרים.

האם מישהו מכיר מרפאות מיוחדות לדברים האלה שמקבלות סיבסוד מקופות החולים הגדולות.

אשמח לעזרה, תודה.

פורסם

אם יש פוטנציאל לסיכון רציני, הקופה תממן לך בכל מקרה.

כל רופא עור יכול לעשות זאת בעצמו או להפנות לקולגות.

Passt scho...

פורסם

אני במקומך לא הייתי מורידה את נקודות החן שלי - אני הייתי רוצה להקבר איתן כדי שאף אחד לא יוכל ליהנות מנקודות החן שלי חוץ ממני...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

כולה נקודת חן,זה לא איזה ניתוח פלסטי מסובך.

בכל בית חולים יעשו לך את זה,זה לוקח בסה"כ כמה דקות,ובנוסף יהיה לך כנראה כיסוי כספי מהקופת חולים שלך.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

יש היום מין מכשיר לייזר שבודק ונותן תוצאה מיידית אם הנקודת חן מסוכנת , במידה והיא מסוכנת רופא העור שאתה הולך אליו מפנה אותך להסרה שלהם , ככה שלא יוצא שאתה סתם תעשה ניתוח שיכול להשאיר לך צלקת .

מכשיר כזה אמור להיות אצל כל רופא עור שמחזיק מעצמו .

חוץ מזה במידה ויש לך כמה נקודות חן ואתה רוצה להישאר רגוע לגביהם אתה פשוט הולך לרופא עור כל חצי שנה לביקורת , כל ביקורת הוא מצלם את הנקודת חן ורואה איך זה מתפתח , מלבד הבדיקה עם המכשיר שכתבתי למעלה.

ככה אני עושה , אגב הרופא הזה שאני הולך אליו מקבל דרך הקופת חולים שלי.

• תוכן חדש...