Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמיר אני על ה*** שלי בתאלכס זו המערכת שלך אתה פנית אלי לבקש עצה ואני אמרתי לך שמפיל איי אפשר לעשות זבוב...וכן אודיו לרכב זה הוצא כספית מכובדת וכן צריך לפעמיים להשקיע במיוחד ומדובר על רדיו דיסק... לדעתי האישית מיכרת הסאב וקנית חדש =מיותרת

מיכרת מגבר וקניית מגבר קראנץ(קומבינה של מגבר לדעתי)=ממש אבל ממש מיותר במיוחד למחיר של יד שנייה..

לא מכרת עוד את מערכת שלך ואתה כבר קונה חדשה=מחשבה שלילית הרי יכלת להוסיף את הכסף מהמכירה לקנית המערכת החדשה...

ידידי, הולכים לפי שלביים לא קונים הכול ישר חושבים על סדרי עדיפויות כלכלים מה באמת המערכת שלך צריכה עכשיו ומה באמת שווה השקע כספית יחסית גדולה לשאר הרכיבים.

לי לקח לבנות את המערכת 3 שנים שלמות ועכשיו יש לי טפו טפו טפו את הרדיו דיסק שאני רוצה את רכיבים שאני רוצה ואני לי שום כוונה להישתדרג בעדיף(אולי סאב אבל ממש אולי וכמה פיברים קטנים)..

אתה פשוטמנסה להשיג הכול טוב בזול ובמהר כמובן אז דעה לך שאין חייה כזו... לא בא לך להשקיע סכומים מטורפים אז חכה קצת בסבלנות לאיזה מציא ואז תביא דברים...כול הכסף ששרפת עד עכשיו לדעתי כבר יכלת להביא מערכת מצויינת הרי אמרתי לך כבר בטלפון שסבלנות מישתלמת ודברים טובים נעשים לאט...

אני הלכתי בשיטה הזו ותיראה לאן הגעתי ואני כולה ילד בן 20 ולא אני לא מדניה ..

אני חולה על האנשים שלוגעים ואומרים "נו..כמה כסף כבר שרפת על המערכת שלך אאאה?" כמו שאז אמרת לי..

אז ידידי לעשות לי שששששש אדי קצת ילדותי וטיפשי מיצעדך כי בתאלכס באים ללמד אותך פה שיעור בבנית מערכת עם ביצועים מעולים בתקציב דל כמו שלך...

אני עם כול ההשקע שלך הייתה מגיע רחוק יותר WITH ALL THE RESPECT...

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדי, הנימה של הששששש... הזה היתה בצחוק, בכל אופן אתה טועה, כי את כל מה שקניתי, קניתי יד שנייה, לכן לא הפסדתי כלום כאשר מכרתי אותו, כלום. טוב אולי 50 שקל על הסאב. לכן אני לא מרגיש שסתם שפכתי כסף, כל פעם קניתי יד שנייה מוצרים במצב טוב, השתמשתי בהם, מכרתי אותם במצב מעולה באותו הסכום שקניתי, והוספתי את ההפרש לשידרוג. לכן מבחינתי לא שפכתי סתם כסף והפסדתי, לא היה לי הכל במכה, אז התחלתי מקטן, קניתי ומכרתי. אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

המערכת שתהיה לי עדיין בשלבי תכנון ובנייה. אדי כבר רמז (בלי לבקש יותר מדי רשות :evil:) לגבי ההד-יוניט.

למה דווקה המכשיר הזה ? אם מותר לשאול והאם אתה קונה אותו עים הפרוססור שלו או לבד ? ומה המחיר שלו בערך ? בתודה מראש יהודה

איתמר.

ולאמיר אתה לא מרוצה רק משום שאין לך איקולייזר , אז לא נעים לומר לך ואני מקווה שלא תכעס , אבל אדי צדק . לא קונים משהו כמו ר"ד בלי שאתה יודע מה חשוב לך , אם חשוב לך איקולייזר , ואתה רוצה איכות סאונד אז תחפש את המכשיר שיתן לך את זה, ואם אין לך את התקציב תמתין ותקנה . גם אם לא הפסדת כסף בהחלפות , הזמן והעצבים בלקנות ולמכור ולפעמים בדיוק חסר הכסף זה גם שיקול

לא משנה כרגע אתה יודע מה שחשוב לך . תהנה מהמכשיר , הוא מכשיר טוב ותתחיל לחסוך וכשיהיה לך הרבה כסף תחליט אם שווה לך לשדרג או לא

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

כרגע אני בשאיפה להרגיע את עצמי.

מפני שכל המערכת הזאת התחילה ב-"אני רוצה קצת יותר באס"( כשעוד שמעתי עם הרמקולים המקוריים של האוטו.)

והתגלגלה למה שיש עכשיו.

בעיקרון? הייתי שמח לשפר עוד הרבה מאוד דברים במערכת, אבל בגלל שאני סטודנט לפני צבא, אין לי בדיוק את הכסף כרגע להשקיע עוד. אני מאמין שבהמשך החיים שלי אני אבנה משהו נחמד אם יהיה לי את הממון לכך.

כרגע שאני נכנס לאוטו, אני אומר וואלה, שומעים טוב! ( כמובן שאפשר לשמוע יותר טוב) ואני אנסה להחזיק את עצמי כמה שיותר לא להוציא יותר כסף, כמובן שאני רוצה 9855 של אלפיין, CD7000 של אקליפס, סידרה 9 של קלריון, אבל כרגע אני צריך להיות ריאלי, ואין לי, ולא יהיה לי, את הסכומים להשקיע בכאלה HU, אלא אם אני אזכה בלוטו( שאני לא ממלא) ואז אני מבטיח לכם... פה זה המקום הראשון שאני אתייעץ איזה מערכת לקנות.

אמיר

פורסם

גם אני חושב כמו אדי . תראה מערכת ולא משנה אם לביית או לרכב זה דבר שמתחיל מ2000 ויכול להגמר גם ב50000 ויותר ברכב ומיליון בביית (יש לי תשוקה לרמקולים לביית שעולים כ100K) . וכולנו בני אדם עם עניים יותר גדולות מיכולת הכיס .

המשמעות היא שאו שאתה מכבה שריפות , או שאתה הולך על תקציב מסויים , (הרבה יותר גדול מכוחך באותו רגע) וקונה פרה פרה . ואף פעם לא מתפתה לקנות דברים בשביל שם מותג אלא רק דברים שה VALU PER SOUND הוא גבוה .

אז בביית יש לי מערכת של דברים שאינם מוכרים (כול פעם שהחלפתי החלפתי ללא מוכר) אבל באיכות של פי 4 או 5 ממערכת מוכרת באותו מחיר או אם תרצה באיכות של מערכת שתעלה פי 5 ויותר .

וגם אותה קניתי חלק אחרי חלק.

היום בשביל לשדרג אותה , לרמה שאשמע הבדל שיהיה מספיק שאגיד לעצמי וואלה עשיתי את זה , אני אצטרך להשקיע סכומים כאלו שתוכל לרכוש מכונית בהם . לא בתקציב כרגע (אלא אם כן אזכה בלוטו)

כשיהיה לי תקציב לתקן את המכונית שלי , אני אמתין עד שיצא לי לקנות משהו ואח"כ עוד משהו וכך לאט אבנה את המערכת . בסופו של דבר זו תהיה מערכת חבל"ז , אבל זה יקח הרבה זמן

אני מקווה שהפנמת ושתבין . כי העסק הזה של מערכות הוא יקר בטירוף (רק צילום עולה יותר כסף) , ולקנות ולמכור זו שיטה למצוא עצמך עם מערכת שלא מאוזנת שלא תהאב , ושתעלה הון

ואם תרשה לי , ואני מקווה שלא תחשוב שאני רוקד על הדם , אם היית קונה את ה765 סביר שהיית מקבל סאונד יותר טוב בפלאט ויתכן והתרעומת שלך לא הייתה . וזה חשוב שתרגיש טוב עם מה שאתה קונה. אז אם היית ממתין היית מרגיש הרבה יותר טוב

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

תודה, כרגע אני מרוצה מהרכיבים חוץ מזה שאין לי אקולייזר אבל אני אחיה עם זה... המגבר עושה עבודה מעולה, מעבר למה שציפיתי. הפולס נשמעים טוב, המיד לא רע בכלל והטוויטר נשמע בסדר גמור. הסאב, גם אם הייתי מחליף מערכת לא הייתי מחליף אותו. סאב נהדר... הקלריון נותן צליל טוב, וזהו בעצם. אמיר

• תוכן חדש...