Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא למכור שום מגבר!

לקנות 2 סטרוקרים חדשים כל אחד 2500RMS ולפרק את האוטו!

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1116&CatCode=84

ההצעה הכי טובה שאני יכול לתת במצב כזה שאין לך גבול לתקציב ומגבר כמו שלך :twisted: :twisted:

טוב נו.. זה מה שאני הייתי עושה.

בברכה,גיא.

כשנותנים לבנאדם לינק לאתר שכולל מפרט ומחיר ואומר לו שזה מה שהיית עושה במקומו

אני לא רואה יותר מדיי ציניות בהודעה הזאת, אז אולי כדאי שתחדד את הכוונות של קצת...

פורסם
לא למכור שום מגבר!

לקנות 2 סטרוקרים חדשים כל אחד 2500RMS ולפרק את האוטו!

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1116&CatCode=84

ההצעה הכי טובה שאני יכול לתת במצב כזה שאין לך גבול לתקציב ומגבר כמו שלך :twisted: :twisted:

טוב נו.. זה מה שאני הייתי עושה.

בברכה,גיא.

את שלי אמרתי. הבנתי שקמת על צד שמאל היום אה רועי או רוי או איך שלא קוראים לך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא יודע מה איתכם, אבל משום מה לא נישמע לי אמין כל הסיפור הזה של האדון שפתח את התרד...

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

מעניין מי ביצע את ההתקנה.

ואם זה באמת נכון והמתקין לא אמר לו שיש לו בעיה להתאים את הסאב למגבר אז הוא נוכל מאוד גדול.

ומה זאת המתנה הזאת?

במקרה שם המשפחה שלה הוא גייטס? ויש לה הרבה מחשבים בבית?

מחכים לשמוע ממך כי מאז פתיחת הת'רד לא העזת להגיב.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

6000 וואט??

WHAT?

WATT?

מה?

איזו איביזה בדיוק מספקת כח לכזה דבר? איזה רכב בדיוק?

זה 350 אמפר מינימום וגם זה עם 14.4 וולט קבוע?

ועוד עם כזה סאב?

יש לי הרגשה של מישהו שהחליט לעשות עלינו משהו...פחחח...

פורסם

עד שאני לא רואה תמונה שהבחור מצלם לנו את המגבר הנ"ל + הייתי רוצה לראות גם סריקה של חלק הספר ההדרכה של המגבר בו מפורטים כל "הכוחות" שיש למגבר (הדף בו מצויינים כמה W RMS בכל מצב והיתנגדות פשוט בדקתי באתרים והמגבר הזה פשוט אמריקאי מדיי לדעתי .. חזק ומיותר ביותר למי שאין לו תקציב של איזה 30- 100 אלף ש"ח לתכנון מערכת! שזה כולל רכיבים רבים הרבה קומפוננטים בכדיי לעמוד בעוצמת הבאס מגברים לקומפוננטים ויש צורך בלייצר המון חשמל..) עד אז אני לא עוזר התר"ד הנ"ל!

המלצה יחידה שהייתי ממליץ לבחור תקשיב!

תמצא איזה ערס מליונר שיש לו איזה המר , נוויגיטור, אסקלייד ושכנע אותו לעזור לך להיפתר מהמגבר תמורת כמה ג'ובות טובות (!) כמובן :lol:.. הוא כבר ימצא מה לעשות עם המגבר הנ"ל (אולי יחבר איזה 8 פיונאיכסים..)

בברכה..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
אפשר יותר פרטים על ה-GTO 755 אתה מרוצה ממנו??

מגבר טוב אבל יש לו בעיה שהוא מתחמם לכן צריך להתקין לו מאוורר של מחשב על הלוח פרספקט.

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם
אחלה ידידה, מביאה מגבר מחו"ל ששוקל 40 ק"ג, היא באה עם אונייה של צים?

לא אוניה של צים אבל שילמתי הרבה כסף על המשלוח

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם
מעניין מי ביצע את ההתקנה.

ואם זה באמת נכון והמתקין לא אמר לו שיש לו בעיה להתאים את הסאב למגבר אז הוא נוכל מאוד גדול.

ומה זאת המתנה הזאת?

במקרה שם המשפחה שלה הוא גייטס? ויש לה הרבה מחשבים בבית?

מחכים לשמוע ממך כי מאז פתיחת הת'רד לא העזת להגיב.

אתה יודע לא לכולם יש זמן לפרסם הודעות יש אנשים שעובדים גם לפעמים(כדי לשלם על מצברים ,כבלים , ועוד....)

פורסם
6000 וואט??

WHAT?

WATT?

מה?

איזו איביזה בדיוק מספקת כח לכזה דבר? איזה רכב בדיוק?

זה 350 אמפר מינימום וגם זה עם 14.4 וולט קבוע?

ועוד עם כזה סאב?

יש לי הרגשה של מישהו שהחליט לעשות עלינו משהו...פחחח...

• Amplifier Type:Mono
  • RMS Power: 6000W x 1 @ 12.5V
  • THD at 4-Ohm RMS Power: 0.018 %
  • RMS Power: 7500W x 1 @ 14.4V
  • Speaker Level Inputs: No
  • Preamp Outputs: Yes
  • Built-In Crossovers: LP
  • Bass Boost: None
  • Frequency Response: 20-400 Hz
  • Signal to Noise Ratio: >90 dB
  • Fuse Rating:n/a

תבדוק שוב 12.5V ל6000W

14.4 ל 7500W

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...