Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להרכיב ברכב שלי מערכת אבל השוק מוצף בים של חברות ודגמים שלא כולם ממש טובים ומוציאים איכויות גבוהות.

מה אתם ממליצים הכל מהמערכת, והמגברים, רמקולים, איזה רמקולים? קומפוננטים גם מאחור?

טויטרים פשוטים? סאב? הכל ומה טווח המחירים.

תודה למבינים.

VeNoM

פורסם

אתה קודם צריך להגיד כמה אתה מקציב לכל העסק, ולהגיד מה אתה מצפה מהמערכת: שתהיה מערכת איכותית או מערכת שבעיקר תהיה חזקה. (SQ\SPL)

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

8000 יכול לקנת לך מערכת SQ = איכות סאונד או יכול לקנות לך SPL = עוצמת הסאונד שהמערכת יכולה להפיק בלי קשר ישיר לאיכות הסאונד

אם אתה רוצה SQ ואתה מוכן גם לקצת עבודה של יבוא אישי אני יכול להרכיב לך מערכת שתעלה לך בסביבות ה7000 ותשאיר לך 1000 ש"ח להתקנה מקצועית

לא משנה מה תעשה , אלא אם כן אתה מומחה מס' 1 בארץ למערכת החשמל ברכבך , ואתה מומחה מס 1 בארץ לכיווני מערכת . תן למומחים לעבוד לך על הרכב , ואל תתקמצן על זה!!!!

הדגשתי את זה כי בישראל מדינת הקומבינה כולם חושבים שהם חכמים גדולים ו/או יש להם חבר מתקין שאתמול פתח חנות כי הזיק להרבה חברים (ולא האשימו אותו אלה את הציוד כמו פולס צורם ועוד כמה) וכול הירקות האחרים. ואז לא מבינים שקנית מערכת ברמה אבל אצל החבר שקנה פיוניר עלוב (ומבחינתי הם עלובים ) שומע יותר טוב ממך

תחליט מה אתה רוצה ואם התרד' יחיה במוצ"ש אשמח לעזור

בברכה ושבת שלום יהודה

בברכה יהודה

פורסם
מה למשל?

איזה מגברים יש לך להציע?

(ברגע זה תשכח כמה שמות בבקשה: פיוניר , קנווד, רד סאונד , נייר טואלט..בקיצור תמחק את כל השמות האלו אוטומטית!)

מתחילים מקומפוננט קידמי (יעני רמקולים אבל לא פשוטים)

בחרנו סט קומפוננט מתאים? יפה!

מחפשים מגבר מתאים לסט..

לאחר שמצאנו מגבר לסט..הולכים לשמוע כמה סאבים טובים

מצאת סאב שמתאים לדרישות שלך?! סבבה..

מחפשים מגבר שיצל את הסאב בצורה מקסימלית! (וזאת לא כדיי שהסאב יעבוד רק בווליום להורדת בניינים בתל אביב .. אלא שהמגבר יספק לתנועה של כל המהלך של הסאב..יעני? לקבל איכות!)

מצאנו את העיקר נשאר למצוא רק רדיו דיסק ויתאים לכל העסק.

כלומר רדיו דיסק אם יש צורך שיהיה עם קרוס 3 WAY אם אין אז אין טעם לבזבז את כל הכסף על רדיו דיסק!

אם כל הבחירות הנ"ל לאחר שמיעה וכו' על תשכח מערכת טובה מתחילה בהתקנה מעולה!

אם הרכב של זה רכב קוראני או יפני (זבל..באקוסטיקה כמובן) אז יש צורך בלאטום לפחות את הדלתות הקידמיות!

תחשוב מה הדרישות שלך מהמערכת..ותן תשובה כמובן! מחפש כוח? איכות? משולב?

בברכה..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מנואל אתה צודק בכול מה שאמרת . כול מילה בסלע . זו הדרך ללכת בה כדי להרכיב מערכת , אבל מערכת ללא אילוצי תקציב. כי ר"ד עים קרוס של שלושה יש רק או הקלריון הגדול או 9855 שמחירו הוא 2500 ש"ח והקלריון יותר . ז"א שכבר לא נשאר הרבה לשאר החלקים.

אישית אני לא בטוח שזו הדרך .

כשהבחור יחליט מה הוא רוצה אשמח לומר לו מה

ובנתיים אם שאלת לגבי המגבר אזי זה סאונדסטרים TRA680 או TRA960

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני ממליץ בראקס. למה לא. כשיהיה עוד כסף נקנה קומפוננט וסאב ורדיו. מה קשור להמליץ עכשיו על מגברים? או רמקולים.

אנחנו (אתם)

לא יודעים איזה מוזיקה הוא שומע.

איזה מטרה הוא רוצה להמערכת SPL SQ וכו.

איזה רכב?

איזה סוג סאונד הוא אוהב?

התקציב כולל התקנה? לא כולל התקנה? (התקנה היא לא 400 שקל. היה מתחילה ב 800-1000

שקל. התקנה אמיתית ואיכותית)

עם יש שימוש יום יומי לרכב לדברים (צריך בג'ז פנוי). או שהוא יכול לתרום הכול למדע.

אחרי תשובות על השאלות האלו. יהיה יותר (הרבה יותר הגיוני לעזור לך)

שבוע טוב אלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני רוצה סאונד איכותי זה ברור אבל אני רוצה עוצמה מן הסתם.

יש לי חבר ששם באותו 3 מגברים בעוצמה 1000w ועם כבל וכל מגבר שולט על סט רמקולים אחד.

הקומפוננט מגבר. הסאב עם מגבר . והאחורים עם מגבר.

ומערכת חבל על הזמן יש לו אבל לא יודע האיכות לא משהו אני רוצה להנות מהמערכת כמו בסטודיו.

יש לי מגבר לנזאר 2000w כדאי?

וכרגע יש לי סאב כפול בתיבה כפולה של saaba מה אתה אומר?

VeNoM

פורסם
אני רוצה סאונד איכותי זה ברור אבל אני רוצה עוצמה מן הסתם.

יש לי חבר ששם באותו 3 מגברים בעוצמה 1000w ועם כבל וכל מגבר שולט על סט רמקולים אחד.

הקומפוננט מגבר. הסאב עם מגבר . והאחורים עם מגבר.

ומערכת חבל על הזמן יש לו אבל לא יודע האיכות לא משהו אני רוצה להנות מהמערכת כמו בסטודיו.

יש לי מגבר לנזאר 2000w כדאי?

וכרגע יש לי סאב כפול בתיבה כפולה של saaba מה אתה אומר?

את הרכיבים שיש לך עדיף לך למכור..כי איתם לא תגיעה רחוק.

וזה נאמר ברכות רבה [=

אתה רוצה איכות ועוצמה ,אתה בחור של SQL..

לדעתי האישית תנסה בנתיים רק להגיעה למספר מפגשים של הפורום במרכז/דרום/צפון תלוי מה קרוב לך יותר..

תנסה לשמוע מספר רכיבים ברכבים השונים של האנשים כאן בפורום ורגע שתאהב איזו מערכת תשאל את בעל המערכת על הרכיבים והמחירים ותבוא תתיעץ איתנו כאן. ככה בערך תוכל להיסגר על מערכת אשר תתאים לך לפחות 90% אין דבר כזה שהמערכת תתאים 100% לבן אדם :idea: תמיד יש שאיפה ליותר.

אני ממש לא רוצה להתחיל לזרוק לך שמות של רכיבים ולבנות לך מערכת על דף של פורום מבלי ששמעת משו מעבר לפיוניר של חבר או משו..

רק ממליץ שתשמע כמה סטים (קומפוננט=רמקולים קדמיים) של פוקל (האהובים שלי), הרץ, מורל, אטון, ריינבו ..מה שתצליח לשמוע תשמע

לגביי מגברים מבחינת שמיעה כמעט בלתי אפשרי לשמוע הבדל בין מגברים שהם נחשבים טובים + (אני לא מדבר על זבל כגון קליפורניה בום, סאבבא, סבתתא וכו'..)

לא חסר חברו טובות למגברים: נקמיצ'י , PPI , רוקפורד, אוריון , פוניקס גולד ,אלפיין..וכו'.. (שוב כאן הזכרתי רק מגברים שיכנסו לך לתקציב..יש מגברי שהם הרבה יותר טובים אבל יטרפו לך לפחות חצי מהתקציב..כגון זאפקו, אודיסון, בראקס..ויש עוד המון!)

סאבים גם הייתי ממליץ לשמוע של פוניקס גולד, הרץ (!!) ולא חסר..

שיהיה בהצלחה רבה

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

וונום היקר.

קודם כל גלה לנו לאיזה רכב מיודעת המערכת.

את התקציב כבר הבנו , האם זה 8000 בדיוק או +/-?

האם מוצרים משומשים בעניין?

והכי הכי הכי חשוב לאיזו מוזיקה המערכת מיודעת?

כמו כן האם הרכב יהיה אצלך בתכנון שנה או יותר?

פורסם

VeNoM,

אם אתה מחפש מערכת איכותית, עדיף שאת השמות של saaba ולאנזר תשכח. ההמלצה הטובה ביותר שאני יכול להמליץ לך כרגע היא שתגיע לאחד מהמפגשים של הפורום ותקשיב למספר מערכות. במחיר של 8000 ש"ח בהחלט אפשר לקבל מערכת איכותית.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...